Φινλανδία: Ακούστε μικρά snippets από τα υποψήφια τραγούδια του Uuden Musiikin Kilpailu 2023!

Κι ενώ εμείς γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα, η δημόσια τηλεόραση της Φινλανδίας, αποφάσισε να μας δώσει ένα μικρό (αρκετά μικρό θα λέγαμε) δώρο. Πριν από λίγο κυκλοφόρησαν στο instagram πολύ μικρά snippets από τα υποψήφια τραγούδια του Uuden Musiikin Kilpailu 2023 (UMK2023) του εθνικού τελικού της Φινλανδίας για την Eurovision 2023.

Το UMK μας χαρίζει λοιπόν ένα μικρό teaser των τραγουδιών που πρόκειται να διαγωνιστούν για την εκπροσώπηση της χώρας στο Λίβερπουλ. Δεν μπορούμε να διακρίνουμε πολλά στοιχεία για τα τραγούδια, το UMK όμως μας προτρέπει να αποφασίσουμε ποιό είναι το αγαπημένο μας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UMK23 (@uudenmusiikinkilpailu)

Τα τραγούδια του UMK θα κυκλοφορήσουν από τις 12 μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, ένα κάθε μέρα, ενώ οι καλλιτέχνες θα ανακοινωθούν στις 11 Ιανουαρίου!

Οι προηγούμενοι νικητές του UMK και εκπρόσωποι της Φινλανδίας στην Eurovision 2022 ήταν οι The Rasmus με το τραγούδι “Jezebel” και τερμάτησαν στην 21η θέση του Μεγάλου Τελικού:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Φινλανδίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *