Eurovision 2023: Το Camp and Furnace θα είναι το Euroclub του φετινού Διαγωνισμού!

To μεγαλύτερο Eurovision fan club στον κόσμο ετοιμάζεται να ανοίξει αυλαία τον ερχόμενο Μάιο και υπόσχεται να μας προσφέρει πολλές αξέχαστες νύχτες, καθώς ο OGAE ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τα επίσημα Eurovision party στο Λίβερπουλ.

Πιο συγκεκριμένα, το Euroclub θα είναι ανοιχτό από την Παρασκευή 5 μέχρι το Σάββατο 13 Μαΐου του 2023 και θα λάβει χώρα στο “Camp and Furnace” τον επίσημο χώρο για πάρτυ της πόλης που έχει σκοπό να προσελκύσει χιλιάδες fans που θα βρίσκονται εκείνη την περίοδο στο Λίβερπουλ. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στις αρχές του 2023.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Το EuroClub θα είναι ανοιχτό για εννέα βράδια και ο συγκεκριμένος χώρος, θα γίνει ένα από τα μεγαλύτερα πάρτυ εκείνη την περίοδο, αφού πρόκειται να φιλοξενήσει πολλά ξεχωριστά events και συναντήσεις που θα γιορτάσουν την κάθε συμμετέχουσα χώρα.

Τα εισιτήρια θα είναι διθέσιμα μετά την Πρωτοχρονιά και θα περιλαμβάνουν ημερήσια και εβδομαδιαία είσοδο στον χώρο. Μια πρώτη γενική πώληση εισιτηρίων θα είναι διαθέσμη για τα μέλη των σωματείων του OGAE.

O αναπληρωτής δήμαρχος του Λίβερπουλ μίλησε σχετικα με το EuroClub και είπε:

«Το EuroClub είναι γνωστό ως ο επίσημος χώρος πάρτι για όλα τα πράγματα της Eurovision και είναι υπέροχο που καταλαμβάνει έναν τόσο φανταστικό χώρο στο κέντρο της πόλης. Θα αποτελέσει βασικό μέρος της φιλοξενίας του διαγωνισμού στο Λίβερπουλ, συμπληρώνοντας το Euro Village και όλη την άλλη συναρπαστική δραστηριότητα της Eurovision που ελπίζουμε να δούμε επιχειρήσεις και οργανισμούς σε όλη την περιοχή.»

Υπενθυμίζουμε πως ο 67ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου στις 9, 11 και 13 Μαΐου 2023:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: eurovision.tv

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *