Junior Eurovision 2022: Σήμερα ο μεγάλος τελικός!

Η μεγάλη μέρα για όλους τους φανς της Junior Eurovision έφτασε. Σήμερα το απόγευμα διεξάγεται ο Μεγάλος Τελικός του επετειακού 20ου Πανευρωπαϊκού Παιδικού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Σε απευθείας μετάδοση από το Ερεβάν της Αρμενίας, στις 17:00 το απόγευμα, 16 χώρες ρίχνονται στη μάχη για την πολυπόθητη πρώτη θέση και τη νίκη στη Junior Eurovision 2022.

Από το Karen Demirchyan Sports and Concerts Complex της αρμένικης πρωτεύουσας, οι παρουσιαστές Iveta Mukuchyan, Karina Ignatyan και Garik Papoyan, μαζί με τον Robin the Robot, θα μας καλωσορίσουν στη 20η έκδοση της γιορτής της παιδικής μουσικής.

Σειρά εμφάνισης

Η Αρμενία, με την Nare, θα εμφανιστεί 15η στον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Την αυλαία θα ανοίξει η Luna από την Ολλανδία, ενώ τελευταία θα ερμηνεύσει το τραγούδι της η Zlata Dziunka από την Ουκρανία.

  1.  🇳🇱 Ολλανδία: Luna – La Festa

  2.  🇵🇱 Πολωνία: Laura – To The Moon

  3.  🇰🇿 Καζακστάν: David Charlin – Jer-Ana (Mother Earth)

  4.  🇲🇹 Μάλτα: Gaia Gambuzza – Diamonds In The Skies

  5.  🇮🇹 Ιταλία: Chanel Dilecta – BLA BLA BLA

  6.  🇫🇷 Γαλλία: Lissandro – Oh Maman!

  7.  🇦🇱 Αλβανία: Kejtlin Gjata – Pakëz Diell

  8.  🇬🇪 Γεωργία: Mariam Bigvava – I Believe

  9.  🇮🇪 Ιρλανδία: Sophie Lennon – Solas

  10.  🇲🇰 Βόρεια Μακεδονία: Lara feat. Jovan & Irina – Životot E Pred Mene

  11.  🇪🇸 Ισπανία: Carlos Higes – Señorita

  12.  🇬🇧 Hνωμένο Βασίλειο: Freya Skye – Lose My Head

  13.  🇵🇹 Πορτογαλία: Nicolas Alves – Anos 70

  14.  🇷🇸 Σερβία: Katarina Savić – Svet Bez Granica

  15.  🇦🇲 Αρμενία: Nare – DANCE!

  16.  🇺🇦 Ουκρανία: Zlata Dziunka – Nezlamna (Unbreakable)

Ψηφοφορία

Ο τελικός νικητής θα αναδειχθεί από την ψηφοφορία των κριτικών επιτροπών, αλλά και τη διαδικτυακή ψηφοφορία του κοινού σε αναλογία 50-50 όπως ίσχυε και μέχρι πρότινος στην Eurovision.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα καθορίσει το 100% της ψηφοφορίας του κοινού καθώς δεν είναι δυνατή η ψηφοφορία μέσω τηλεφώνου ή SMS. Όπως ίσχυε μέχρι φέτος και στη Eurovision, το κοινό αποφασίζει κατά 50% στην ανάδειξη των αποτελεσμάτων, με το υπόλοιπο 50% να προκύπτει από τις ψήφους των επιτροπών κάθε χώρας. Οι κριτικές επιτροπές της JESC 2022 θα περιλαμβάνουν 3 επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας και 2 παιδιά ηλικίας 10 ως 15 ετών.

Η ψηφοφορία για τη Junior Eurovision 2022 χωρίζεται σε 2 φάσεις:

  1.  Η 1η φάση ψηφοφορίας ξεκίνησε στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) σήμεραΑυτός ο γύρος ψηφοφορίας θα παραμείνει ανοιχτός καθ ‘όλη τη διάρκεια του Σαββάτου, κλείνοντας στις 16:59 την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου – λίγο πριν την έναρξη του σόου.
  2. Η 2η φάση λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσηςΤο παράθυρο θα ανοίξει μετά την εμφάνιση της τελευταίας χώρας, της Ουκρανίας . Η δεύτερη φάση θα διαρκέσει περίπου 15 λεπτά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον μεγάλο τελικό της Junior Eurovision 2022 μέσα από το επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=XS7AhDpz61c

Ποια χώρα πιστεύετε θα διαδεχθεί την Αρμενία και θα κερδίσει τη 20η επετειακή έκδοση της Junior Eurovision;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *