Monika: ”Το τραγούδι μου είναι ιδανικό για μια υψηλή θέση στον διαγωνισμό”!

Στo 9o επεισόδιο της 2ης σεζόν του «Watch Next» ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος υποδέχεται στο στούντιο της COSMOTE TV την μουσικό και τραγουδίστρια Monika (Μόνικα Χριστοδούλου) και μιλάνε για μουσική και ταινίες, ενώ μεταξύ άλλων, σχολιάζουν και  την πιθανότητα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision 2023.

Η Monika αποκάλυψε πως πήρε την απόφαση να λάβει μέρος φέτος στη διαδικασία της ΕΡΤ, για την Eurovision.

Δεν υπάρχει πιο τιμητική θέση από κάποιον να εκπροσωπεί τη χώρα του στον τομέα της δουλειάς του. Πολλά χρόνια τώρα υπήρχαν άνθρωποι που μου πρότειναν να δοκιμάσω την τύχη μου στην Eurovision. Ωστόσο, για μένα όλα ξεκινάνε από τη μουσική και το τραγούδι.

Από το τραγούδι ξεκίνησαν όλα, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο νέο μου δίσκο με τίτλο Proud, και όταν το άκουσα άγγιξε την καρδιά μου, με την ομάδα μου να δηλώνει ενθουσιασμένη, ότι πρέπει να το στείλουμε στη Eurovision.

Επιπλέον, δήλωσε αισιόδοξη και εθνουσιασμένη για την υποψηφιότητα της, λέγοντας:

Είμαι 100% σίγουρη για την επιλογή μου. Το έψαξα πολλούς μήνες. Η ομάδα μου έχει πολλά βραβεία Grammy και περιμένουμε όλοι το τελικό αποτέλεσμα. Αν επιλεχθώ, θεωρώ το αποτέλεσμα θα είναι πολύ υψηλό.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

Τι περιλαμβάνει η πρόταση της Μόνικα

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Νίκος Γεωργιάδης στο ΟΚ, η πρόταση της Μόνικα δεν περιλαμβάνει ένα μόνο τραγούδι. Η Μόνικα μουσικά όπως όλοι γνωρίζουμε κινείται κοντά στο περσινό στυλ της Amanda.

Άγνωστο παραμένει αν η Μόνικα με ποιους θα συνεργαστεί, στην περίπτωση φυσικά που αυτή επιλεγεί για τον διαγωνισμό. Το πιο πιθανό βέβαια είναι μουσικά να κινηθεί στο γνώριμο ύφος της.

Ποια είναι η Μόνικα;

Η Μόνικα Χριστοδούλου γνωστή ως Μόνικα ή Monika, είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός. Τραγουδάει και παίζει πιάνο, κιθάρα, σαξόφωνο, ακορντεόν και τύμπανα.

Το πρώτο άλμπουμ της “Avatar” κυκλοφόρησε το 2008 και το δεύτερο “Exit” ακολούθησε το 2010. Και τα δύο άλμπουμ έγιναν πλατινένια. Έχει δώσει πολλές sold out συναυλίες σε σημαντικούς χώρους όπως το μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, το Θέατρο Βράχων, το Θέατρο Λυκαβηττού, καθώς και το ARK Festival της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για δύο συνεχόμενες χρονιές (2010 και 2011 – τη δεύτερη χρονιά ως headliner). Τα δύο άλμπουμ της γνώρισαν μεγάλη κριτική και εμπορική αποδοχή, με την πλειοψηφία των ελληνικών μέσων να την ανακηρύσσουν τη νέα ελπίδα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Μπορείτε επίσης να ακούσετε το τελευταίο τραγούδι της Monika, μια διασκευή του “Christmas is All Around”:

Θα θέλατε να δείτε την Μόνικα να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ben
    Ben says:

    Αν ισχύει το ότι πρόκειται για το νέο Over the Hills, εννοειται να παει η Μονικα με χίλια. Μ αρεσουν τα τραγουδια που ειναι αυθεντικες δημιουργιες και οχι προκατ τραγουδάκια τυπου This is Love κλπ.

    Απάντηση
  2. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Πέρασαν 17 χρόνια από την νίκη μας.
    Βαρέθηκα να έχω στόχο την δεκάδα.
    Δημιουργοί υπάρχουν, ας τους στηρίξουμε και να φέρουμε μια ακόμη νίκη.

    Φωκάς-Κοντόπουλος να κρατήσουν απόσταση και να δώσουν χώρο σε νέες ιδέες. Φτάνει ρε Φωκά. Ας δούμε κάτι πιο σύγχρονο

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *