Spotify: To “Snap” εκθρόνισε το “Zitti e Buoni” των Måneskin, κατακτώντας την δεύτερη θέση ανάμεσα σε όλα τα τραγούδια της Eurovision!

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην περίπτωση του “Snap” της Rosa Linn, που παρά τη μέτρια πορεία στον Διαγωνισμό, σημειώνει μεγάλη επιτυχία στις διάφορες μουσικές πλατφόρμες.

Σήμερα, το φετινό τραγούδι που εκπροσώπησε την Αρμενία, δεν αποτελεί απλώς το πιο δημοφιλές τραγούδι της Eurovision 2022 στο Spotify, αλλά κατάφερε ταυτόχρονα να γίνει και το δεύτερο τραγούδι του Διαγωνισμού με τα περισσότερα streams, ξεπερνώντας και το “Zitti e Buoni” των Måneskin.

Σήμερα το “Snap” συγκεντρώνει 358 εκ. ακροάσεις, έναντι των 357 εκ. που συγκεντρώνει το νικητήριο τραγούδι του 2021, και η πορεία του πρώτου δεν φαίνεται να σταματά εδώ. Η μόνη εύλογη απορία που υπάρχει τώρα, είναι αν το τραγούδι της Rosa Linn θα καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ του Duncan Laurence και να ξεπεράσει τις 849 εκ. ακροάσεις του “Arcade”, κερδίζοντας έτσι τον τίτλο του τραγουδιού της Eurovision με τα περισσότερα streams στο Spotify.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και το καινούργιο video clip του “Snap” που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *