Victor Vernicos: ”Το τραγούδι μου είναι συναισθηματικό και πολύ ενεργητικό”.

Ο Victor Vernicos, ο μικρότερος καλλιτέχνης που κατέθεσε συμμετοχή στην ΕΡΤ για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Eurovision 2023 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Talk To Mad, που παρουσιάζουν οι Dat Lilly και Αλέξης Μαρκάζος.

Ο βενιαμίν της φετινής διαδικασίας, αναφέρθηκε πως ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική, μίλησε για την καταγωγή του από τη Δανία, από τη μεριά του πατέρα του, αλλά και για τις αγαπημένες του συμμετοχές από όλη την ιστορία του διαγωνισμού.

Ο ίδιος δήλωσε πως αγαπούσε τον διαγωνισμό της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία και το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε ποτέ σε κοινό ήταν αυτό της Σουηδίας του 2015 “Heroes”, σε ηλικία 9 ετών.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι το κομμάτι του είναι μπαλάντα σε αγγλικό στίχο και μπορεί να χαρακτηριστεί ως πολύ συναισθηματικό αλλά και ενεργητικό. Όπως δήλωσε ο Victor:

“Eίναι το αγαπημένο μου τραγούδι, από όσα έχω γράψει ποτέ! Το έγραψα τον Απρίλιο του 2021 και η διάρκεια του ήταν περίπου 4 λεπτά. Mετά την Εurovision 2022 άρχισα να το ξανασκέφτομαι, ξανά δούλεψα το κομμάτι για να γίνει 3 λεπτά και είπαμε να το στείλουμε.”

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως το τραγούδι δεν γράφτηκε αποκλειστικά για τον διαγωνισμό αλλά ο ίδιος θεωρεί πως η Εurovision είναι η σωστή στιγμή για να κυκλοφορήσει.

Τέλος, ο Victor Vernicos ανέφερε ως αγαπημένες του συμμετοχές από τον διαγωνισμό το “Fairytale” του Alexander Rybak, το “Arcade” του Duncan Laurence και φυσικά το “Ηeroes” του Måns Zelmerlöw.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Victor Vernicos παρακάτω και φυσικά να διαβάσετε περισσότερα για το τραγούδι τoy και τoν ίδιo στη συνέντευξη που έδωσε εδώ, στο EurovisionFun!

Θα θέλατε να σηκώσει o Victor Vernicos την Ελληνική σημαία στον ερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision; Γράψτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *