Ισπανία: Η κατανομή των καλλιτεχνών στους ημιτελικούς του Benidorm Fest 2023!

Μέσω μιας ειδικής συνέντευξης τύπου που έλαβε χώρα πριν λίγα λεπτά αποκαλύφθηκε τόσο το ποιοι καλλιτέχνες θα βρίσκονται στον κάθε ημιτελικό όσο και διάφορες ακόμη πληροφορίες και εκπλήξεις για το φεστιβάλ του Μπενιντόρμ γενικότερα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 31 Ιανουαρίου και 2 Φεβρουαρίου αντίστοιχα, με τον Μεγάλο Τελικό να ακολουθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου.

Στον πρώτο, λοιπόν, ημιτελικό θα παρακολουθήσουμε τους:

  1. Agoney
  2. Alice Wonder
  3. Aritz Aren
  4. Fusa Nocta
  5. Megara
  6. Meler
  7. Sharonne
  8. Sofia Martin
  9. Twin Melody

Και, συνεπώς, τον δεύτερο ημιτελικό θα συμπληρώσουν οι:

  1. Alfred Garcia
  2. Blanca Paloma
  3. E’FEMME
  4. Famous
  5. Jose Otero
  6. Karmento
  7. Rakky Rapper
  8. Siderland
  9. Vicco

Όσον αφορά στις εκπλήξεις που αναφέρθηκαν στην αρχή του άρθρου, η διευθύντρια επικοινωνίας του RTVe ανακοίνωσε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας του φεστιβάλ θα υπάρχουν καθημερινά σχετικές εκδηλώσεις σε όλη την πόλη, καθώς και συναυλίες με καλλιτέχνες της προηγούμενης διοργάνωσης αλλά και αρκετούς που δεν κατάφεραν να είναι στην τελική επιλογή φέτος.

Ακόμη, την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, από τις 9 έως τις 12 το βράδυ θα ανοίξει το Euroclub όπου μεταξύ άλλων θα παραστούν οι περσινοί εκπρόσωποι της Αλβανίας και της Ρουμανίας, Ronela Hajati και WRS.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα διεξάγεται και το «tapafest», σκοπός του οποίου είναι σύμφωνα με τους ιθύνοντες να προαχθεί η ισπανική γαστρονομία, καθώς 28 ντόπιοι θα διαγωνιστούν στη μαγειρική και οι επισκέπτες της πόλης θα μπορούν «όχι μόνο να δοκιμάσουν αυτό το τόσο ισπανικό πιάτο, αλλά και να διαλέξουν το καλύτερο».

Πηγή: RTVe

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με τη Eurovision 2023!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *