ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Αντωνία Καούρη & Μαρία Μαραγκού απέσυραν την συμμετοχή τους την προηγούμενη εβδομάδα!

Μεγάλο φαίνεται πως ήταν το παρασκήνιο της φετινής επιλογής της ελληνικής συμμετοχής την προηγούμενη εβδομάδα. Ένα παρασκήνιο που ουσιαστικά οδήγησε τις εξελίξεις στην χθεσινή ανακοίνωση της ΕΡΤ και τον Victor Vernicos ως τον εκπρόσωπό μας στην Eurovision 2023. Μία εξέλιξη που ουσιαστικά ήταν καθοριστική, ήταν η αποχώρηση της Αντωνίας Καούρη και της Μαρίας Μαραγκού από την διαδικασία, όπως αποκλειστικά μπορούμε να σας αποκαλύψουμε.

Αμέσως μετά την διαρροή του Shout Out στο διαδίκτυο και τα αναρίθμητα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε η συμμετοχή των δύο καλλιτεχνών, η σκέψη της αποχώρησης τους υπήρξε έντονη. Τελικά σύμφωνα με πληροφορίες που λάβαμε από την εταιρεία τους η Αντωνία Καούρη και η Μαρία Μαραγκού επικοινώνησαν με την ΕΡΤ την προηγούμενη εβδομάδα, ανακοινώνοντας την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τη διαδικασία επιλογής της ελληνικής συμμετοχής, την στιγμή μάλιστα που φαινόταν ξεκάθαρα πως είχαν την προτίμηση της κριτικής επιτροπής.

Ένα παρόμοιο ρεπορτάζ ειπώθηκε πριν λίγο και στην εκπομπή του STAR, Breakfast at Star. Χαρακτηριστικά ανέφεραν ότι η ομάδα που βρίσκονταν πίσω από μία συμμετοχή αποφάσισε να αποσύρει την συμμετοχή της. Εμείς αυτό όμως που γνωρίζουμε είναι πως η απόφαση ήταν των δύο καλλιτεχνών και όχι της ομάδας που τους πλαισίωνε. Αυτό που έπαιξε βαρύνουσα σημασία στην λήψη της εν λόγω απόφασης, ήταν το γεγονός ότι δεν ήταν σίγουρες για το τραγούδι που είχαν στα χέρια τους και την τύχη που θα είχε αυτό στον διαγωνισμό.

Μετά την αποχώρηση του ντουέτου ο δρόμος για τον Victor Vernicos είχε πλέον ανοίξει και έτσι οδηγηθήκαμε στην χθεσινοβραδυνή ανακοίνωση μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1.

Δείτε όλα όσα σχολιάσαμε στο live μας, αμέσως μετά την ανακοίνωση του Victor Vernicos ως εκπροσώπου μας στην Eurovision 2023:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. just an esc fan
    just an esc fan says:

    ΤΙΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ! Ορίστε τελικά έδειξαν αξιοπρέπεια και το απέσυραν. Και μπράβο τους. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στα επόμενα project τους και ας δοκιμάσουν ξανά για εκπροσώπηση (με καλύτερο τραγούδι βέβαια).

    Απάντηση
    • Τina
      Τina says:

      Ναι αλλά το μαθαίνουμε κατόπιν εορτής γιατί άφησαν να περάσει όλη η προηγούμενη εβδομάδα και δεν βγήκαν να το ανακοινώσουν παρά προτίμησαν να λαμβάνουν όλα αυτά τα αρνητικά σχολια ?

      Απάντηση
  2. Label 0
    Label 0 says:

    Αυτό το κάνει ακόμα χειρότερο καθως αντιλαμβανομαστε πως οι ανθρωποι της επιτροπης πρεπει να μαυρισαν τη Μελίσσα!

    Αν συνεχισει να υπαρχει η συγκεκριμένη επιτροπή η οποία εχει μαλλον αλλεργία στα uptempo κομμάτια, θα στελνουμε μονο μπαλαντες ή παρωχημένα ροκ τραγούδια ή βύσματα.

    Δεν περίμενα να το πω ποτέ αλλά μακάρι να αλλάξει η διοικηση της Ερτ μετα τις εκλογες. Απογοήτευση….

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μπράβο τους που είχαν τη στοιχειώδη αντίληψη και απέσυραν αυτό το πράγμα. Ειδικά η καουρη μπορεί να προσπαθήσει ξανά καθώς είναι ενδιαφέρουσα πρόταση. Βέβαια η άκρως σύγχρονη συμμετοχή της (ως σόλο) αποκλείστηκε από την ειδική επιτροπή της ΕΡΤ που βρωμάει ναφθαλίνη ακριβώς επειδή ήταν κάτι σύγχρονο.
    Και φτάνω σε αυτό που γεννάει ερωτήματα: ουσιαστικά έμειναν δύο. Βερνικος και Μελίσα. Και ποιος πήγε; Ο βερνικος, αυτός δηλαδή που ήθελε η επιτροπή! Τι σημαίνει αυτό; Ότι η ΕΡΤ αφενός δεν ήθελε με τίποτα τη Μελίσα (είπαμε αλλεργία σε ότι είναι πιο dance)0και αφετέρου η φετινή διαδικασία στέφθηκε με πλήρης ΑΠΟΤΥΧΊΑ. Που ακριβώς ακούστηκε η γνώμη του κόσμου; Πουθενά!
    Ριζικές αλλαγές του χρόνου και όσο για φέτος καλή επιτυχία και ας ελπίσουμε στο καλύτερο….
    Κρίμα για τη Μελίσα, τη Κλαυδια, τον Κούρτη που αν και κατά γενική ομολογία (και δική σας) είχαν καλύτερο κομμάτι από τον Βίκτωρα αποκλείστηκαν. Άλλο ένα γεγονός που προσωπικά μου δείχνει ότι τα δύο προηγούμενα αποτελέσματα έτυχαν!
    Πλήρης απογοήτευση από την ΕΡΤ και το παρασκήνιο.

    Απάντηση
  4. Τina
    Τina says:

    Και γιατί το κρατούσανε κρυφό οι καλλιτέχνιδες του εν λόγω ντουέτου θα είχαν γλιτώσει όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια και εμας από όλη αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα του να είναι το απόλυτο φαβορί να μας εκπροσωπήσουν με ένα αδιάφορο τραγούδι η γνώμη μου δεν αλλάζει κατόπιν εορτής μαθαίνουμε ότι από την προηγούμενη εβδομάδα είχαν ενημερώσει ότι θα αποσυρθούν αλλά δεν έκαναν τον κόπο να ενημερώσουν εμάς και η καλλιτεχνική επιτροπή έδειξε ότι είναι τελείως ακατάλληλη και έτσι η Ελλαδα θα εκπροσωπηθεί πάλι με μπαλάντα .

    Απάντηση
  5. f
    f says:

    8a tis estelnan
    paidia swsame th katastash. alla ektimw olois tous kalitexnesnpou elavan meros kai lupamai gia autous. polloi adhki8ikan kai empisteftikan thn ert gia mia swsth epilogh. alla to mono p tous noiazei einai to visma, kai na min paei dance komati
    ntroph sas re niwste ligo eleos gia ta paidia pou pragmatika prospa8hsan kai ta kseftilisate
    ntroph sas

    Απάντηση
  6. James
    James says:

    Το τραγούδι όντως δεν ήταν καλό και δεν θα είχε καμία τύχη στον διαγωνισμό.Τα κορίτσια φαίνονται ταλαντούχα και γιατί όχι να δοκιμάσουν ξανά στο μέλλον με ένα καλύτερο κομμάτι.
    Από εκεί και ύστερα τον αν το τραγούδι τους ήταν μέτριο έως κακό και έφτασε ως εκεί που έφτασε δεν είναι δική τους ευθύνη.
    Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως αυτές έλαβαν όλο αυτό το κύμα αρνητικών σχολίων χωρίς στην ουσία να φταίνε.
    Ακόμα και βύσμα να είχαν θα έπρεπε να τις προστατέψουν από το να τις εκθέσουν με τέτοιο τρόπο.

    Απάντηση
  7. Κ Α
    Κ Α says:

    Μπραβο τους που το εκαναν αυτο! Και με αυτο που εκαναν ειδικα η καουρη μπορει να ξαναστειλει τραγουδι καθως εδειξε την αξιοπρεπεια της! Και η μια και η αλλη. Απλως η καουρη εχει καλυτερη φωνη και θα τα πηγαινε πιο καλα στον διαγωνισμο απο την μαραγκου φυσικα οχι με αυτο τραγουδι.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *