Αυστρία: Αύριο η ανακοίνωση του εκπροσώπου για την Eurovision 2023!

Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της ΑυστρίαςORF, ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά μέσω της ιστοσελίδας του, ότι η ανακοίνωση του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Λίβερπουλ θα γίνει αύριο κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής Ö3-Wecker στο Hitradio Ö3, που θα μεταδοθεί από τις 6π.μ. έως τις 10π.μ. ( ώρα Ελλάδας).

Η εκπομπή Ö3-Wecker παρουσιάζει κάθε χρόνο από το 2017 τον εκπρόσωπο ή τη συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Λόγω αυτού πολλοί υποψιάζονται ότι η ανακοίνωση του εκπροσώπου θα γίνει γύρω στις 7:40 (ώρα Ελλάδας) καθώς αυτή ήταν η προγραμματισμένη ροή της εκπομπής τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς βέβαια κάτι τέτοιο να είναι επιβεβαιωμένο.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, η εκπρόσωπος για την Eurovision 2023, φέρεται να είναι γυναίκα, με τις φήμες να θέλουν το γυναικείο ντουέτο Teya & Salina με το τραγούδι Who the hell is Edgar, να έχουν ήδη λάβει το εισιτήριο για το Λίβερπουλ.

Πέρσι η Αυστρία εκπροσωπήθηκε στο Τορίνο από τον LUM!X και την Pia Maria με το τραγούδι Halo χωρίς ωστόσο να προκριθούν στο μεγάλο τελικό καθώς τερμάτισαν στην 15η θέση του πρώτου ημιτελικού.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα σχετικά με την Αυστρία στην Eurovision 2023.

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. giannis
    giannis says:

    καποιος να πει στην ερτ να μην αγχωνεται.Εχουμε μεχρι τον μαρτιο καιρο να βγαλουμε εκπροσωπο.Πραγματικα η ερτ φετος ειναι τα ζα μου αργα!

    Απάντηση
  2. f
    f says:

    POE POE POE POE POE EDGAR ALLAN EDGAR ALLAN POE POE POE POE POE WHO THE HELL IS EDGAR ALLAN

    ρε παιδια πανα καλα οι αυστρια? το σαουτ αουτ κλτρ ειναι απο αυτο που πανε να στειλουν

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *