Αυστρία: Με τις Teya & Salina στην Eurovision 2023!

Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Αυστρίας, ORF, ανακοίνωσε πριν λίγα μόλις λεπτά μέσω της ιστοσελίδας του ότι το γυναικείο ντουέτο Teya & Salina θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στο Λίβερπουλ.

Το τραγούδι θα ανακοινωθεί στις 8 Μαρτίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SALENA (@whothehellissalena)

Ποιες είναι οι Teya & Salina

Η Teya μπορεί να μην είναι ακόμα γνωστή ως τραγουδίστρια, αλλά εδώ και καιρό εργάζεται με επιτυχία ως συνθέτρια. Έχει συμμετάσχει σε αρκετά songing camps στο Unified Songs, αλλά και της Eurovision.

Το νεότερο single της TEYA, ”EX ME” είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες και κυκλοφορεί με την Unified Records.

Η 24χρονη Salina προέρχεται από μεγάλη μουσική οικογένεια. Έζησε στο Βερολίνο και την Κολωνία λόγω των εκτεταμένων ηχογραφήσεων και τηλεοπτικών εμφανίσεων στο The Voice of Germany.

Μετακόμισε στη Βιέννη το 2019. Επιπλέον, συμμετείχε σε αρκετούς προκαταρκτικούς γύρους για την εθνική επιλογή Eurovision.

Εκτός από τη συνεργασία της με επαγγελματίες τραγουδοποιούς/παραγωγούς από όλο τον κόσμο, συμμετείχε στο σόου της Αυστρίας “Starmania” 2021. Το ντεμπούτο σινγκλ της έχει τίτλο “Pretty Imperfection”.

Πως σας φαίνονται οι Teya & Salina; Θα καταφέρουν να προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αυστρίας στην Eurovision 2023!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *