Βέλγιο: Με το “Ca m’ennuie pas” θα συμμετέχει η Cherine στο Eurosong 2023!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το δεύτερο επεισόδιο του Eurosong 2023.  Η Cherine μας σύστησε τα δύο υποψήφια τραγούδια της και έλαβε συμβουλές από τους υπόλοιπους καλλιτέχνες. Με βάση αυτές τις εμπειρίες, η Cherine στη συνέχεια επέλεξε ότι στο τελικό του Eurosong 2023 θα διαγωνιστεί με το τραγούδι “Ca m’ennuie pas”. 

Μπορείτε να ακούσετε το “Ca m’ennuie pas” της Cherine ΕΔΩ

Ο μεγάλος τελικός του Eurosong 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου στο Paleis 12 / Palais 12 στις Βρυξέλλες. Μπορείτε να ακούσετε ένα μικρό απόσπασμα των τραγουδιών εδώ.

Στον εθνικό τελικό θα συμμετάσχουν επτά καλλιτέχνες:
  • Ameerah – The Carnival & Armageddon
  • Cherine – Ca m’ennuie pas & Mon ‘Etoile
  • Gala Aliaj Dragot – Emotion Ollie & T’lnquiete
  • Gustaph – Because Of You & The Nail
  • Hunter Falls – Home & Ooh La La
  • Loredana De Amicis – You Lift Me Up & Dream in Colours
  • The Starlings – Oceanside & Rollercoaster

Υπενθυμίζουμε ότι το χρονοδιάγραμμα του Eurosong 2023 είναι:

  1. Δευτέρα – 9 Ιανουάριου – Η Loredana De Amicis παρουσιάζει και τα δύο τραγούδια της και επιλέγει ποιο θα ερμηνεύσει το Σάββατο στο μεγάλο τελικό του Eurosong 2023.
  2. Τρίτη – 10 Ιανουάριου – Η Cherine παρουσιάζει και τα δύο τραγούδια της και επιλέγει ποιο θα ερμηνεύσει. O Hunter Falls παρουσιάζει το πρώτο του τραγούδι.
  3. Τετάρτη – 11 Ιανουάριου – Ο Hunter Falls παρουσιάζει το δεύτερο τραγούδι του και επιλέγει ποιο θα ερμηνεύσει. H Ameerah παρουσιάζει και τα δύο τραγούδια της και επιλέγει.
  4. Πέμπτη – 12 Ιανουάριου – H Gala Aliaj Dragot παρουσιάζει και τα δύο τραγούδια της και επιλέγει ποιο θα ερμηνεύσει το Σάββατο στο μεγάλο τελικό του Eurosong 2023. Ο Gustaph παρουσιάζει το πρώτο του τραγούδι.
  5. Παρασκευή – 13 Ιανουάριου – Ο Gustaph παρουσιάζει το δεύτερο τραγούδι του και επιλέγει. Οι Starlings παρουσιάζουν και τα δύο τραγούδια τους και επιλέγουν ποιο θα ερμηνεύσουν το Σάββατο στο μεγάλο τελικό του Eurosong 2023.
  6. Σάββατο – 14 Ιανουαρίου – Ο Μεγάλος τελικός του Eurosong 2023.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Βελγίου στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: VRT

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *