Γερμανία: Στις 27 Ιανουαρίου η ανακοίνωση των υποψήφιων καλλιτεχνών!

Όπως ανακοίνωσε προ ολίγου το ARD, ο γερμανικός εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας, οι ανακοίνωση των καλλιτεχνών που θα διαγωνιστούν στο Unser Lied für Liverpool, αλλά και η δημοσίευση των τραγουδιών τους, θα λάβει χώρα την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision.de (@eurovision_de)

Ο ακριβής αριθμός των τραγουδιών που θα συμμετάσχουν στο Unser Lied für Liverpool δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αν και σύμφωνα με πληροφορίες του ESC Kompakt έχουν επιλεγεί εννέα τραγούδια από την ομάδα ειδικών που συγκρότησε το κανάλι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιλεγεί μία επιπλέον συμμετοχή ως TikTok wildcard. Η επιλογή της wildcard θα γίνει μέσω της ψηφοφορίας του κοινού, η οποία θα διαρκέσει από τις 27 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την TikTok wildcard θα αποκαλυφθεί ζωντανά στην πρώτη μετάδοση της νέας διαδικτυακής εκπομπής Alles Eurovision με την Alina Stiegler και τον Stefan Spiegel στις 4 Φεβρουαρίου στις 19:00 ώρα Ελλάδος ζωντανά στο eurovision.de.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Unser Lied für Liverpool, ο εθνικός τελικός της χώρας για την Eurovision 2023, θα μεταδοθεί στις 3 Μαρτίου στις 23.20 ώρα Ελλάδας (22.20 ώρα Γερμανίας).

Ζωντανά από τα MMC Studios της Κολωνίας και με παρουσιάστρια την Barbara Schöneberger, το Unser Lied für Liverpool (Το τραγούδι μας για το Λίβερπουλ) θα προβληθεί από το Das Erste και διαδικτυακά από το ARD Mediathek και το eurovision.de.

Πέρσι, ο Malik Harris εκπροσώπησε τη Γερμανία στο διαγωνισμό στο Τορίνο της Ιταλίας, με το τραγούδι “Rockstars”. Κατέλαβε την τελευταία θέση στον Μεγάλο Τελικό με 6 μόλις βαθμούς, όλοι από την τηλεψηφοφορία.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: ARD

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *