Γεωργία: Στις 2 Φεβρουαρίου ο Τελικός του The Voice Georgia!

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Γεωργίας, GPB, πραγματοποιεί για πρώτη φορά  το The Voice Georgia, το οποίο αποτελεί την εθνική επιλογή της χώρας για τη Eurovision 2023.

Το πρόγραμμα που ξεκίνησε στις 8 Δεκεμβρίου, βρίσκεται στην φάση των Live Shows, με 24 καλλιτέχνες να συνεχίζουν να διεκδικούν την εκπροσώπηση της Γεωργίας, στο Λίβερπουλ.

Όπως ανακοίνωση το GPB, ο Ημιτελικός του The Voice Georgia, θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιανουαρίου, ενώ μία εβδομάδα μετά και συγκεκριμένα την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος Τελικός, όπου ο νικητής, θα κυματίσει τη σημαία της χώρας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακόμη, δεν είναι ακόμα γνωστός ο τρόπος με τον οποίο θα επιλεχθεί το τραγούδι που θα ερμηνεύσει τον Μάιο ο/η καλλιτέχνης που θα στεφθεί νικητής του μουσικού διαγωνισμού.

Η κριτική επιτροπή, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, αποτελείται από τους:

  • Stephane Mgebrishvili (Eurovision 2009)
  • Dato Evgenidze
  • Sopo Toroshelidze (Eurovision 2011)
  • Dato Porchkhidze

Ανάμεσα στους 24 καλλιτέχνες που συνεχίζουν στα Live Shows, βρίσκεται και η Iru Khechanov, μέλος του παιδικού συγκροτήματος Candy όπου με το τραγούδι τους Candy Music κατάφεραν να χαρίσουν στο έθνος του Καυκάσου το δεύτερο βραβείο στην Junior Eurovision 2011.

Στη Eurovision 2022 η Γεωργία εκπροσωπήθηκε από τους Circus Mircus και το τραγούδι ”Lock Me In”, οι οποίοι κατάφεραν να τερματίσουν, με μόλις 22 βαθμούς, στην τελευταία θέση του Δεύτερου Ημιτελικού.

Θα καταφέρει φέτος η Γεωργία να δικαιωθεί από την επιλογή τραγουδιού και εκπροσώπου που θα πραγματοποιήσει;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Πηγή: The Voice Georgia

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *