Δανία: Ο Reiley δεν θα αποκλειστεί από το DMGP 2023!

Όπως σας ενημερώσαμε και στο προηγούμενο μας άρθρο, ο Reiley με το τραγούδι “Breaking My Heart” δήλωσε στο Instagram ότι είχε ερμηνεύσει το τραγούδι του ζωντανά κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Slow Life Slow Live στη Σεούλ της Νότιας Κορέας το περασμένο φθινόπωρο.

To wiwibloggs αφού ήρθε σε επικοινωνία με το DR ανακοίνωσαν:

Ο καλλιτέχνης συμμορφώνεται με τις οδηγίες της EBU για πιθανή συμμετοχή στη Eurovision. Όπως είναι σαφές από τις κατευθυντήριες γραμμές του ίδιου του DR, περιπτώσεις όπως αυτή είναι θέμα αξιολόγησης. Με βάση τις δεδομένες συνθήκες γύρω από το single play του κομματιού σε μια συναυλία στη Νότια Κορέα τον Οκτώβριο, η DR δεν θεωρεί ότι ο καλλιτέχνης έχει αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με το κοινό της Δανίας και τη συμμετοχή στο DMGP.

Αυτό σημαίνει ότι o Reiley παραμένει στη διεκδίκηση για την εκπροσώπηση της Δανίας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο δανέζικος εθνικός τελικός Dansk Melodi Grand Prix 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου 2023. Οκτώ καλλιτέχνες διαγωνίζονται για να εκπροσωπήσουν τη Δανία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Οι καλλιτέχνες που διαγωνίζονται είναι οι εξής:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Δανίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *