Ελλάδα: Δεν ακυρώνει η ΕΡΤ το Shout Out μετά τη διαρροή!

Σε συνέχεια της διαρροής ενός εκ των τριών τελικών υποψήφιων τραγουδιών της Ελλάδας για την Eurovision 2023, η Lifo αλλά και άλλες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες που αναφέρθηκαν στο γεγονός, σημειώνουν πως σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ το Shout Out δεν πρόκειται να ακυρωθεί.

Με βάση και τις δικές μας πληροφορίες, αλλά και το ρεπορτάζ των υπόλοιπων μέσων, η απόφαση της ΕΡΤ είναι να μην ακυρώσει το τραγούδι στην παρούσα χρονική στιγμή, αφού κάτι τέτοιο δεν είναι παραβίαση των κανονισμών της EBU.

Εξάλλου και πέρσι υπήρξε διαρροή του demo του τραγουδιού της Amanda, αλλά και φέτος έχουν διαρρεύσει πάρα πολλά τραγούδια από διάφορες χώρες. Το φαινόμενο αυτό δεν είναι καινούριο και δεν φαίνεται να μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Η ΕΡΤ συνεχίζει κανονικά με τα τρία αυτά τραγούδια την διαδικασία επιλογής της ελληνικής συμμετοχής για την Eurovision 2023, με σκοπό πολύ σύντομα να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις για τον καλλιτέχνη και το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσουν στο Λίβερπουλ.

Θυμίζουμε πως τα τρία τραγούδια που προηγούνται στην συνδυαστική ψηφοφορία της επιτροπής κοινού και της καλλιτεχνικής επιτροπής της ΕΡΤ είναι τα εξής:

Melissa Mantzoukis – Liar

Victor Vernicos – What They Say

Αντωνία Καούρη & Μαρία Μαραγκού – Shout Out

Τις προηγούμενες ημέρες οι άνω αναφερόμενοι καλλιτέχνες και οι ομάδες τους εκλήθησαν στην ΕΡΤ, ώστε να παρουσιάσουν αναλυτικά τις προτάσεις τους για την εν γένει παρουσία τους στον διαγωνισμό, οι οποίες θα ληφθούν, όπως την τελευταία διετία, υπόψη της Επιτροπής της ΕΡΤ πριν αυτή προχωρήσει στην τελική βαθμολογία της.

Η εφταμελής Επιτροπή της ΕΡΤ, με πρόεδρο τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, απαρτίζεται από τους Πέτρο Αδάμ, Λεωνίδα Αντωνόπουλο, Φώτη Απέργη, Μαρία Κοζάκου, Κωνσταντίνο Μπουρούνη και Γιάννη Πετρίδη.

Yπενθυμίζεται ότι, για πρώτη φορά φέτος, η τελική απόφαση θα διαμορφωθεί σε ποσοστό 50,6% από τις επιλογές της Επιτροπής Κοινού και 49,4% από την Επιτροπή της ΕΡΤ.

Δείτε όλα όσα σχολιάσαμε στο τελευταίο μας live αμέσως μετά τη διαρροή του τραγουδιού:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

39 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Saraout
    Saraout says:

    Εχουμε ξεφυγει τελειως εχω να πω!!!! Αν η ΕΡΤ επιλεξει φετος το Shout Out, εχω να πω οτι θα ειναι η απολυτη ξεφτιλα!!! Και εγω θα υποστηριζω Κυπρο, Σουηδια και Νορβηγια. Και αντε γεια!!!!!

    Απάντηση
  2. Άκης
    Άκης says:

    Και δηλαδή θέλετε να μου πείτε εκεί στην ΕΡΤ ότι τα κάνετε αξιοκρατικά; Είστε με τα καλά σας; Γενικά βλέπετε τι γίνεται αυτές τις μέρες; Η μόνο σας νοιάζει να προωθήσετε αταλαντα κοριτσάκια που αν τις βάλετε στη σκηνή της γιουρο όχι απλά θα τις καταπιεί αλλα ούτε καν θα φαίνονται; Σας ενδιαφέρει το βυσματακι ; Θα φάτε το κράξιμο του αιώνα από όλους μας να το ξέρετε σας περιμένει μεγάλο κραξιδι άι στο διάολο!

    Απάντηση
  3. Maragkou acting career
    Maragkou acting career says:

    Ο απολύτως εξευτελισμός της ΕΡΤ θα ξεπεράσουν και αυτόν με τους Argo! Μπράβο στον Κ. Ζούλα για την συγκλονιστική δουλειά που έχει κάνει φέτος και στην επιτροπή που κάτι τους ποτίζουν γιατί αλλιώς δεν εξηγείτε τέτοια αγάπη ως προς το shout out. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΟΝΟ Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!

    Απάντηση
  4. dimitris esc
    dimitris esc says:

    Σιγά μην το ακύρωνε. Αφού εξόντωσαν όποιο πιθανο ανταγωνισμό στο εκλεκτο τους τραγούδι άφησαν αυτά που δεν ακούγονται ώστε στο τέλος να φανεί αυτό που θέλουν ως μουσικό αριστουργημα.

    Απάντηση
  5. Alfie Z
    Alfie Z says:

    Η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο! Πως γίνεται η ΕΡΤ μετά από τις δυο τελευταίες επιλογές, να θέλει φέτος αυτό το πράγμα, είναι εξωφρενικό!

    Απάντηση
  6. ΡΙΚ>ΕΡΤ
    ΡΙΚ>ΕΡΤ says:

    Από την μια να ακούς ότι στο ΡΙΚ έχουν επιλέξει τραγουδάρα που θα γίνει άνετα ραδιοφωνικό Χιτ και παει άνετα για πεντάδα και από την άλλη η ΕΡΤ να θέλει να στείλει το shout out που η μόνη επιτυχία που θα κάνει θα είναι το κράξιμο στα πρωινάδικα!

    Απάντηση
  7. Eurofan
    Eurofan says:

    Ντροπή και μόνο. Αλλο ενα παράδειγμα οτι η διαπλοκη στην Ελλαδα δεν περιορίζεται μονο στα πολιτικά αλλα σε όλους τους τομεις της καθημερινότητας μας. Αν αυτο το αίσχος επιλέγει και μάλιστα λογω της προώθησης του απο μια, κατα τα αλλα επαγγελματική και αμεροληπτη, επιτροπή θα ειναι ενα τεράστιο πλήγμα στην εμπιστοσύνη που χτισαμε προς την ΕΡΤ τα τελευταία χρονια.

    Απάντηση
    • Μάριος
      Μάριος says:

      Την ποια χτίσαμε;;;
      Όπως είπα και περσι, όταν μετά την επιλογή της ελληνικής συμμετοχής δημοσιοποίηθηκαν τα τραγούδια που δεν επελέγησαν, το επίπεδο ήταν χαμηλό και απλά ΕΤΥΧΕ να υπάρχει και ένα καλό τραγούδι (της Αμάντα) που ξελάσπωσε την όλη διαδικασία. Αλλά αυτό δεν θα συμβαίνει πάντα.
      Για εμένα είναι προφανές ότι η φόρμουλα που ακολουθεί η ΕΡΤ είναι προβληματική και βασίζεται στην τυχαιότητα και στο τί θα έχουν πρόχειρο 2-3 δισκογραφικές από γενικά άγνωστους καλλιτεχνες κάθε χρονιά.

      Απάντηση
      • Eurofan
        Eurofan says:

        Ναι, υπερέβαλλα λίγο για να φανώ δραματικός :Ρ. Αλλά ηταν σε σχετικα καλο δρομο κ εδειχνε οτι το παιρνει σοβαρά. Με αυτη την φετινή εξέλιξη βεβαια δειχνει τον αληθινό, ελληναρίστικο, εαυτο της

        Απάντηση
  8. Dhmhtrhs
    Dhmhtrhs says:

    Ένα τραγούδι και μια ενδεχόμενη συμμετοχή που θα βλάψει τόσο την ΕΡΤ όσο και τις ίδιες. Ζούμε εποχές 2016… πολύ κρίμα αν επιλεχθεί από όλες τις πλευρές

    Απάντηση
  9. ΟΧΙΟΧΙΟΧΙ
    ΟΧΙΟΧΙΟΧΙ says:

    Αυτές έχουν τέτοιο μέσον μάλλον που η ΕΡΤ σε λίγο θα τις πει θα πάτε εσείς και αλλάξτε το τραγούδι! Και μετά λέγαμε για το ΡΙΚ πως δεν τους απασχολεί η θέση στο διαγωνισμό! Γιατί μια επιτροπή με γνώσεις αναγνωρίζει ότι είναι σίγουρος αποκλεισμός!

    Απάντηση
  10. Nikos
    Nikos says:

    Μα σημασία δεν έχει να ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ.. κάτι τέτοιο θα ήταν άδικο από τη στιγμή που δεν παραβιάζονται οι κανόνες της EBU. Το θέμα είναι η επιτροπή της ΕΡΤ – από μουσική άποψη και μόνο – να ΜΗΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ αυτή τη μπαρούφα, με την οποία δε θα περάσουμε ούτε στον τελικό!

    Όπως και να ‘χει είναι ξεκάθαρο (και λογικό) πως όλοι οι έλληνες φανς έχουμε ξενερώσει και έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη που είχαμε στην ΕΡΤ τελευταία!

    Απάντηση
  11. Δημητρης
    Δημητρης says:

    Ο μόνος τρόπος που μπορεί να δικαιολογηθεί αυτό είναι “πολιτικός λόγος” αν μια από τις δυο έχει “καλές πλάτες” και εχει επιλεχθει απο την ΕΡΤ και οχι απο την επιτροπη αναγκαστικα

    Απάντηση
  12. Christos
    Christos says:

    Καλα δεν υπάρχει λόγος να ακυρωθεί η συμμετοχή των κοριτσιών. Αλλα εγω αν ημουν στη θεση τους και ακουγα ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ σχολια για το τραγούδι μου, θα παραιτουμουν απο τη διαδικασια μονος μου. Δλδ κάθονται και τρωνε άπειρη ξεφτίλα που μπορει και να μην την αξιζουν κιολας

    Απάντηση
  13. Μάριος
    Μάριος says:

    Πολυ απλα η ΕΡΤ δημοσιοποιεί και τα 3 επικρατεστερα τραγούδια, ώστε η όποια απόφασή της να είναι άμεσα αξιολογήσιμη από τον κόσμο.

    Απάντηση
  14. Τina
    Τina says:

    Η καλλιτεχνική επιτροπή φαίνεται ότι δεν την ενδιαφέρει ότι έχασε την αξιοπιστία της και την εμπιστοσύνη που κάποιοι της είχαν δείξει ως προς την επιλογή του τραγουδιού ακόμα και αν η τελική απόφαση είναι να μας εκπροσωπήσει η melissa δεν αλλάζει το γεγονός ότι βαθμολόγησαν με άριστα ένα τραγούδι που δεν άρεσει σε κανέναν αλλά μόνο στους ίδιους σοβαρά η επιτροπή της ΕΡΤ που αποτελείται από ανθρώπους που γνωρίζουν από μουσική θεωρούν ότι αυτό το τραγούδι αφού του έδωσαν 10 μπορεί να μας εκπροσωπήσει με αξιώσεις φέρνοντας μας καλύτερη θέση από την περσινή όπως ορκίζονται ότι θέλουν για την χώρα μας . Από την επόμενη χρονιά και μετά τον πρώτο και τελευταίο λόγο πρέπει να έχει το κοινό για να αποφεύγονται όλα αυτά που μόνο θλίψη μου προκαλούν και πισωγυριζουν την όλη διαδικασία επιλογής σε άλλες εποχές που πίστευα ότι είχαμε αφήσει πίσω μας.

    Απάντηση
  15. Μαριαλένα
    Μαριαλένα says:

    Καλά το πάμε με το σπάμ στο ινστα της ΕΡΤ. Ας οργανωθούμε και για το ινστα του Ζούλα άμα είναι @kzoulas. Μισή ντροπή δική τους μισή δικιά μας. Επόμενο στάδιο Αγία Παρασκευή!

    Απάντηση
  16. f
    f says:

    οκ ενταξει οι ανθρωποι δεν ειναι με τα καλα τους
    δλδ ελεος ειανι σνα λενε παει τις επιλεξαμε ηδη σορρυ
    ντροπη δε θα ειναι αν αποκλείστουμε, ντροπη θα ειναι αν αυτο το εκτρωμα πατησει στη σκηνη της Γιουρο. τελος εγω δεν υποστηριζω ελλαδα φετος αν δεν παει μελισα νορβηγια κυπρος και βλεπουμε

    Απάντηση
  17. gogos
    gogos says:

    Ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω γιατί φέτος λειτουργούν κατ’ αυτό τον τρόπο εκεί στην ΕΡΤ! Και το αδιανόητο είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι σχεδόν οι ίδιοι με τις 3 προηγούμενες χρονιές, που κατα γενική ομολογία (αλλά και αποτελεσματων) έκαναν το καλύτερο δυνατό.
    Κάτι άσχημο (για να μην πω κάτι άλλο) συνέβη φέτος. Δεν γίνεται να έπαθαν “Τσακνή”, αυτοί που μέχρι χθες φρόντιζαν και την παραμικρή λεπτομέρεια της συμμετοχής μας για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται!

    Εννοείται ότι δεν θα μηδενίσω τους ανθρώπους αυτούς που «ανέστησαν» την χώρα μας στην Eurovision και τους το αναγνωρίζω, αλλά δεν μπορώ και να μην τους κατακρίνω για το φετινό τους φιάσκο! ΔΕΝ γίνεται να κλείνω τα μάτια και τα αυτιά μου επειδή μέχρι πέρσι είχαν πράξει ορθά.

    Όσο για αυτούς που μέχρι εχθές έλεγαν ότι ΔΕΝ πρέπει το Ελληνικό Κοινό να έχει ψήφο και η συμμετοχή μας πρέπει να γίνεται ΜΟΝΟ μέσω εσωτερικής επιλογής, θα τους έλεγα ότι επειδή η πραγματικότητα τους ξεπέρασε, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτούν… Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο… ή για πάντα…

    Δεν έχω ακούσει τα υποψήφια τραγούδια, αλλά μόνο και μόνο που το κοινό, μας έσωσε φέτος από το φιάσκο του ντουέτου, θα πρέπει να μην είναι απόλυτοι και να αφήσουν τα… “Εσωτερική επιλογή μέχρι να δύσει ο ήλιος”, κ.τ.λ…

    Τέλος, θα ήθελα κάπου εδώ να πω ένα τεράστιο μπράβο στο site που λέγεται “EUROVISION FUN” και τους ανθρώπους που το απαρτίζουν (άσχετα αν κάποιες φορές δεν συμφωνώ με τη γνώμη τους), γιατί μέσα από τα άρθρα τους βγήκαν στο φως πολλά για αυτό το φιάσκο-αδικία που πήγε να συμβεί φέτος.

    Εννοείται ότι ΔΕΝ υπάρχει πιθανότητα να μας εκπροσωπήσει το ντουέτο και αυτό χάρη στο κοινό που άκουσε, αποφάσισε και το ψήφισε στις τελευταίες θέσεις. Τα μαθηματικά δεν «βγαίνουν» όσους βαθμούς και να δώσει η επιτροπή των ειδικών. Οπότε ηρεμήστε μερικοί που λέτε μακάρι να μην πάει το “Shout Out”!

    Το χειρότερο όμως (για μενα) είναι ότι τις επόμενες χρονιές δεν θα μπορούμε να εμπιστευτούμε εύκολα την ΟΠΟΙΑ επιτροπή της ΕΡΤ που θα επιλέξει κάποιο τραγούδι σαν το “ΚΑΛΥΤΕΡΟ”.

    Απάντηση
  18. Mitch
    Mitch says:

    Ρε παιδια. Συμφωνα με τα λεγομενα ολων φετος λενε οτι ειναι ξεκαθαρο πως η μονη σιγουρη επιλογη για καλο πλασαρισμα στον τελικο ειναι η Μελίσσα. Φανταζομαι πως κατι τετοιο θα τους ελυνε τα χερια. Αντ’αυτου βλεπουμε μια τρομερη αργοπορια στην ανακοινωση του εκπροσωπου μας. Τι στο καλο εχει συμβει επιτελους; Ουτε επι Συριζα τετοια απαξιωση και υποτιμηση του μυαλου μας… Ντροπη!!!

    Βαρεθηκαμε να περιμενουμε! Ανακοινωστε το χτες επιτελους!

    Απάντηση
  19. Λάιος
    Λάιος says:

    Καλά κάνει η ΕΡΤ και δεν το ακυρώνει, γιατί θα πρέπει να σταματήσει επιτέλους αυτός ο εκβιασμός με τις διαρροές του τύπου “Δε μου αρέσει το τραγούδι, δεν τους θέλω αυτούς και τους βγάζω το τραγούδι στη φόρα για να μάθουν”.
    …..Αλλά καλά θα κάνει να ΜΗΝ το επιλέξει…για ευνόητους λόγους που κυρίως έχουν να κάνουν με τα αυτιά μας.

    Απάντηση
  20. Μάριος
    Μάριος says:

    Υπάρχει περίπτωση η διαρροή να έγινε σκόπιμα, ώστε να ψαρέψει η ΕΡΤ αντιδράσεις, λόγω του ότι έχει την πρόθεση να επιλέξει αυτό το τραγούδι ως την Ελληνική συμμετοχή;

    Απάντηση
  21. Kostas
    Kostas says:

    Πολλοί λέγατε ότι η ΕΡΤ αποφεύγει τον εθνικό τελικό για να μην υπαρχουν δράματα στιγματισμός κακές κριτικές κλπ!! Γ Ε Λ Α Ω! Η ίδια η ΕΡΤ την ίδια στιγμή δημιουργεί μόνη της το μεγαλύτερο Δράμα που θα μπορούσε! Αστείο βγάζουν τα μάτια τους με τα ίδια τα χέρια τους εκεί! προβληματική επιτροπή…

    Απάντηση
  22. s5voice
    s5voice says:

    Καλά, δεν περίμενα να ακυρωθούν. Φοβάμαι ότι θα μας εκπροσωπήσουν, παρ’ όλα αυτά ας περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις, μπορεί και να διαψευστούμε (ελπίζω)…

    Απάντηση
  23. Jin
    Jin says:

    Εγώ οφείλω να πω ότι βρίσκω κάποιες από τις αντιδράσεις ακραία υπερβολικές. Δεν είναι ότι εμένα μου έχει αρέσει το τραγούδι (τουναντίον). Αλλά μαθηματικά, η επιλογή του δεν είναι ανεξήγητη. Αν δεχτούμε ότι βγήκε 5ο στην επιτροπή κοινού, και 2ο από την ΕΡΤ, τότε ο μ.ο. του είναι 3.5 (3 άμα μεταφραστεί σε θέση) Ας δεχτούμε για παράδειγμα ότι ο Βίκτωρ βγήκε 2ος στο κοινό και 3ος στην ΕΡΤ. Αυτό θα του έδινε έναν μ.ο. του 2.5 (ας πούμε 2η θέση). Από την άλλη η Κλαυδία, αν βγήκε 3η στο κοινό και 5η στην ΕΡΤ έχει αυτομάτως μ.ο. 4.. Φυσικά όλα αυτά στο αισιόδοξο σενάριο ότι η Μελίσσα έχει βγει 1η και στις δύο επιτροπές. Επομένως, δεν σημαίνει ότι ντε και καλά την έβγαλαν πρώτη από την ΕΡΤ. Μαθηματικά, ακόμα και αν έβγαινε 3η στην ΕΡΤ είχε ελπίδες να περάσει, άμα έριξαν στα τάρταρα την Κλαυδία και τον Λεον (που ήταν λογικά 4ος στο κοινό). Είναι σίγουρα πολυπαραγοντικό και όχι απλό.

    Απάντηση
  24. ΦΩΤΗΣ
    ΦΩΤΗΣ says:

    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ Η ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΤΟΝ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟ, ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ.

    Απάντηση
  25. Sakis
    Sakis says:

    Φοβάμαι ότι η ΕΡΤ θα μας επιβάλει με το ζόρι αυτή τη συμμετοχή που ήταν μόλις στην πέμπτη θέση της δημοσκοπικής Επιτροπής! Απορώ η κυρία Κοζάκου και οι λοιποί τι βρήκαν σε αυτό το τραγούδι; Μάλιστα η ίδια κυρία Κοζάκου το καλοκαίρι χτυπιόταν και μιλούσε για συμμετοχή του κοινού και τώρα θέλει ένα τραγούδι τόσο κακό που δεν έχει καμία στήριξη και βγήκε 5ο στην Επιτροπή Κοινού; Από την άλλη οι δύο κοπέλες πως ανέχονται όλο αυτό τον διασυρμό; Κρίμα γιατί μετά τις εξαιρετικές κριτικές που έλαβαν Στεφανία και Αμάντα, μας κράζουν όλοι οι Ευρωπαίοι και σαφώς και όλοι οι Έλληνες. Ο κύριος Ζούλας οφείλει να σεβαστεί τη γνώμη του κοινού και να στείλει στον διαγωνισμό την Μαντζούκη, για συνεχίσουν τα καλά αποτελέσματα στον βαθμολογικό πίνακα αλλά και να παραμείνει αξιόλογη και καθαρή η εικόνα της ΕΡΤ προς το κοινό.

    Απάντηση
  26. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Μια φορά κ έναν καιρό ήταν η Μόνικα, η φίλη της Μαρέβας. Μετά ηρθε ο μυστηριώδης κύριος με το μεγάλο καπέλο και μας καπέλωσε τις αδερφές Σαράουτ.
    Βλέπω τα σχόλια στο σάιτ κ στην συνειδητοποίηση ότι οι περισσότεροι απο αυτούς που τα γράφουν έχουν δικαίωμα εκλέγειν+εκλέγεσθαι ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΤΡΙΧΑ! Δεν υπάρχει γιατρειά. Μνημόνια μέχρι ν αναστηθεί ο Αντρέας.
    Ελλάς το μεγαλείο σου…

    Απάντηση
  27. Mariah
    Mariah says:

    Διέρρευσε και η συμμετοχή του Βερνίκου. Ανώτερη του εκτρώματος shout out! Πάντως, η ΕΡΤ φέτος έχει χάσει την μπάλα με όλο αυτό που γίνεται και δεν θα σταματήσει όλο αυτό το δράμα αν δεν βγάλει τώρα τελική απόφαση.

    Απάντηση
  28. Φως
    Φως says:

    Κράξτε γράψτε ότι κιτρινίλα θέλετε θελω να σας δω αν τελικά πάει η Συμμετοχή που θεωρείται ως Καλυτερο τραγούδι και δεν περασει τελικό η φέρει μία θέση κοντά στην εικοστή θέση τότε τι θα γράψετε ότι ήταν Αξιοπρεπής Συμμετοχή οπότε γιατί Προδικαζετα το γυναικείο ντουέτο Αυτά Άντε γεια και να γράφετε Όμορφα εδώ μέσα με κακοήθειες για να μας διαβάζουν η φανς της Γιουροβίζιον Μπράβο Μπράβο

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *