Ελλάδα: Εκτός μετάδοσης το “Die for you” από το Het Grote Songfestivalfeest 2022!

Πριν από σχεδόν δύο μήνες διαδραματίστηκε στην Ολλανδία η μεγαλύτερη συναυλία της Eurovision, το Het Grote Songfestivalfeest 2022!

Πολλοί eurostars έδωσαν το παρόν και αρκετά sites και κανάλια έστειλαν τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους τους για την κάλυψη της συναυλίας, ανάμεσα σε αυτούς εννοείται και το Eurovisionfun! 

Το BBC μετέδωσε, λοιπόν, τη συναυλία στο κοινό του και αποκάλυψε όλα τα τηλεοπτικά πλάνα του μεγάλου show μέσα από τη συχνότητα του. Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε, όμως, παρατηρούμε ότι μερικοί εκ των καλεσμένων, παρά την παρουσία τους στο φεστιβάλ, δεν συμπεριλήφθηκαν ποτέ στην τηλεοπτική κάλυψη. Ανάμεσα σε αυτούς, βρίσκονται και οι Antique οι οποίοι ερμήνευσαν το “Die for you“(Ελλάδα 2001). Εκτός από την ελληνική αυτή συμμετοχή, εκτός τηλεοπτικής κάλυψης έμεινε η S10 (Ολλανδία 2022), η Sandra Kim (Βέλγιο 1986), Lenny Kuhr (Ολλανδία 1969) και οι OG3NE (Ολλανδία 2017).

Στις 4 Ιανουαρίου μεταδόθηκε το show στο AVROTROS και έπειτα στο κανάλι του YouTube ανέβηκαν οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών. Παρά το γεγονός πως η S10, Sanda Kim και οι OG3NE είδαν τις εμφανίσεις τους να αναπαράγονται, οι Antique και η Sandra Kim έμειναν για ακόμη μια φορά εκτός! 

Μπορεί το ελληνικό συγκρότημα να μην προχώρησε σε κάποια δήλωση, η Ολλανδή εκπρόσωπος όμως δημοσίευσε στο Twitter:

“Το μεγάλο πάρτι της Eurovision ηχογραφήθηκε στο ZiggoDome και μεταδόθηκε απόψε στην τηλεόραση. H μετάδοση τελείωσε αλλά δεν μπόρεσα να βρεθώ στην αποψινή εκπομπή. Αφαιρέθηκα χωρίς προειδοποίηση! Ασέβεια!”

Στα επόμενα tweets της, επιβεβαίωσε πως ήρθε σε επαφή με το κανάλι και πως δεν ήταν δική τους ευθύνη αλλά της παραγωγής που έκανε το show. Διαβεβαιώθηκε, τελικά, πως την επόμενη φορά που θα ξανά μεταδοθεί το φεστιβάλ θα συμπεριληφθεί. Ας ελπίσουμε να δούμε και την εμφάνιση των Antique…

Μπορείτε να απολαύσετε τις εμφανίσεις των υπόλοιπων Eurostars συμπεριλαμβανομένων και της Έλενας Παπαρίζου με το “My Number One” και της Στεφανίας με το “Last Dance“!

Φυσικά το Eurovisionfun φρόντισε να εξασφαλίσει πλάνα μέσα από το στάδιο στα οποία μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο μας “Die for you“!

1 reply
  1. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Μεγάλο σφάλμα… Ντροπή σε όποιον κι αν πήρε αυτή την απόφαση γιατί δείχνουν ότι δεν υπολογίζουν όλους τους καλλιτέχνες με τον ίδιο τρόπο. Πρέπει να στεναχωρήθηκαν πολύ και δικαίως

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *