Ελλάδα: Εν αναμονή της τελικής απόφασης …

Ημέρες ή ακόμη και ώρες μας χωρίζουν από την ανακοίνωση της ΕΡΤ για τον καλλιτέχνη και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Πλέον τρεις υποψηφιότητες παραμένουν στην κούρσα της διεκδίκησης του εισιτηρίου για το Λίβερπουλ. Η Melissa Mantzoukis, ο Victor Vernicos και οι Αντωνία Καούρη με τη Μαρία Μαραγκού αναμένουν με πολύ αγωνία την τελική απόφαση. Εν αναμονή λοιπόν της τελικής απόφασης τα δεδομένα είναι τα ακόλουθα…

Η Melissa Mantzoukis συμμετέχει στη διαδικασία με ένα dance pop κομμάτι που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ήταν και πρώτο στην προτίμηση της Επιτροπής Κοινού. Η φιναλίστ του γερμανικού Idol είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της και να βρεθεί στην σκηνή της Eurovision, με ένα τραγούδι που η ίδια μας υπόσχεται να μας ξεσηκώσει και να φέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την χώρα μας.

O 16χρόνος Victor Vernicos με την φεστιβαλική mid tempo μπαλάντα του από την άλλη, διεκδικεί την ελληνική εκπροσώπηση θέλοντας να γίνει ο μικρότερος αρσενικού γένους καλλιτέχνης που έχει κερδίσει ποτέ τον διαγωνισμό. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει είναι διατεθειμένος να δουλέψει πολύ σκληρά ώστε να κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες. Το τραγούδι του ήταν από αυτά που ξεχώρισαν στην επιτροπή κοινού και οι πληροφορίες μας το φέρνουν στην δεύτερη θέση της προτίμησης της. Καμία λοιπόν εντύπωση δεν προκαλεί το γεγονός πως βρίσκεται στην τελική shortlist της ΕΡΤ.

Η έκπληξη σίγουρα στα ονόματα που αποτελούν την τελική τριάδα ήταν η συμμετοχή των Αντωνίας Καούρη και Μαρίας Μαραγκού. Έκπληξη ήταν και η συμμετοχή τους στη διαδικασία ως ντουέτου, αφού όλοι μας αναμέναμε την συμμετοχή της Αντωνίας Καούρη αλλά ως solo συμμετοχή. Το τραγούδι με το οποίο επιθυμούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Λίβερπουλ δεν φαίνεται να κέρδισε την προτίμηση της Επιτροπής Κοινού, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης. Αντιθέτως όμως το γεγονός ότι κατάφερε να βρεθεί στις τρεις πρώτες θέσεις της συνδυαστικής βαθμολογίας της επιτροπής κοινού και της καλλιτεχνικής επιτροπής της ΕΡΤ, σημαίνει πως είχε μεγάλη υποστήριξη από την βαθμολογία της επιτροπής της ΕΡΤ, το πιο πιθανό δε να ήταν στην πρώτη θέση. Θα καταφέρει να κάνει την ανατροπή το uptempo pop/rock κομμάτι τους; Μένει να το δούμε τις επόμενες ημέρες.

Σας υπενθυμίζουμε πως όπως ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην εκπομπή του, τις προηγούμενες ημέρες έγιναν και οι συναντήσεις των άνω αναφερόμενων καλλιτεχνών και των ομάδων τους, με την διοίκηση και την καλλιτεχνική επιτροπή της ΕΡΤ, ώστε να παρουσιάσουν τα σχέδιά τους για την σκηνική παρουσία και εν γένει για την συμμετοχή τους, εφόσον φυσικά επιλεγούν. Πλέον απομένει η καλλιτεχνική επιτροπή να δώσει την τελική της βαθμολογία μετά και από αυτές τις συναντήσεις, η οποία και θα συνυπολογιστεί με την βαθμολογία της επιτροπής κοινού, ώστε να αναδειχθεί ο καλλιτέχνης και το τραγούδι, που θα κληθούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Eurovision 2023 και να συνεχίσουν το σερί των θετικών αποτελεσμάτων των δύο τελευταίων ετών στο διαγωνισμό.

Ποιος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

67 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Κατά τη ταπεινή μου γνώμη η φετινή διαδικασία επιλογής (από πλευράς ερτ) είναι για γέλια! Τάχα μου ήθελαν τη γνώμη του κοινού σε ποσοστό μάλιστα 50,6% αλλά στην ουσία η 7μελής επιτροπή επέλεξε τους 7, έπειτα η 7μελής επιτροπή επέλεξε τους 3 προωθώντας μάλιστα το ντουέτο που ήταν μόλις 5ο στην κατάταξη της επιτροπής κοινού. Αν η διαδικασία ήταν σαν περυσι θα είχαν επιλέξει με το έτσι θέλω ( ας μη μιλήσω για γνωριμίες-βύσματα) το ντουέτο που από όσα λέγονται ήταν ένα απο τα 3 χειρότερα της τελικής 7άδας. Επομένως, που ακριβώς ακούστηκε η γνώμη της επιτροπής κοινού πέρα από το στάδιο της 7άδας που μάλιστα μία εκ των 3 επιλογών του κοινού αποκλείστηκε; Για να μη μακρυλογώ, για την ώρα αυτή η διαδικασία μου φαίνεται επιεικώς γελοία! Όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία σαν επιτροπή κοινού ήταν σαφέστατοι ότι το μόνο κομμάτι με πάρα πολύ καλές προοπτικές είναι αυτό της Μελίσα. Ανάλογη είναι και η δική σας γνώμη στο σάιτ αν δεν κάνω λάθος που έχετε ακούσει τα κομμάτια. Προσωπικά δεν θα δεχτώ, ούτε και θα υποστηρίξω οποιαδήποτε άλλη πρόταση επιλεγεί- πλην της Μελίσα. Και αυτό, όχι ότι έχω κάτι με το Βέρνικο ή το ντουέτο σαν πρόσωπα, προς θεού, αλλά ειλικρινά αυτό το “τάχα μου δήθεν άνοιγμα της επιλογής” με την εμπλοκή του κοινού και εν τέλει να έχουμε ένα μέτριο τραγούδι στην 3άδα επειδή (ίσως) έχουν κάποιες γνωριμίες με αηδιάζει.
    Από τη στιγμή που η γνώμη της επιτροπή κοινού ήταν σαφέστατη, συναντήσεις έπρεπε να γίνουν μόνο με το τοπ3 και όχι αυτό το αλλαλούμ! Ελπίζω έστω και τελευταία στιγμή να πρυτανεύσει η λογική.

    Απάντηση
    • Γιάννης Α Γιάννης
      Γιάννης Α Γιάννης says:

      αγαπητέ αν θυμάσαι καλά στον τελικό της eurovision ψηφίζουν κ επιτροπές, όχι μόνο το κοινό. ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ!
      Η επιτροπή της ΕΡΤ προφανώς ήθελε να λάβει υπόψη κ την απήχηση στο κοινό των κομματιών. Κατσε κ δες τα τελευταία χρόνια (απο το 2016) και μετά διαφοροποίησεις στα αποτελέσματα των επιτροπών vs. κοινού….
      Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ δίνει το νικητή… ΤΕΛΟΣ

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Το γνωρίζω πολύ καλά. Αλλά καλέ μου δε νομίζω ότι εν τέλει η επιτροπή της ΕΡΤ έλαβε κατά νου την απήχηση που έχει το καθε τραγούδι στην επιτροπή κοινού, όταν το 5ο-6ο στη ψηφοφορια της Ε.Κ το κατατάσσουν πρώτο (πιθανότατα) για να προκριθεί. Επίσης, η βαθμολογία στη διαδικασια της ΕΡΤ δίνεται ποσοστιαία και όχι σε απόλυτους αριθμούς άρα φαντάσου τι ποσοστό πήρε το ντουέτο για να φτάσει στην τελική τριάδα… Αν αυτο εσένα δε σε προβληματίζει τί να πω….
        “Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ δίνει το νικητή… ΤΕΛΟΣ” και γιατί δεν μας είπαν το νικητή αλλά θα αποφασίσουν εκ νέου μεταξύ των τριών; Πιθανότατα γιατί συνδυαστικά θα ήταν 1η μελίσα 2ος βερνικος 3ο το ντουέτο (μετά από σπρώξιμο)….
        Ξανά λέω ελπίζω στο τέλος να πρυτανεύσει η λογική και να μη γκρεμίσει η ερτ ότι έχτισε ως τώρα.

        Απάντηση
      • Γιάννης Α Γιάννης
        Γιάννης Α Γιάννης says:

        παίδες η ΕΡΤ μπορούσε να μας έχει κ σε πλήρες σκοτάδι κ απλά να μας ανακοίνωνε το τελικό αποτέλεσμα. φυσικά κ ορθώς πράττει αφού ο τόπος είναι γεμάτος ψέκια κ κυρίους με μεγάλα καπέλα, οπότε ντόρος να γίνεται… προς όφελος της είναι κ φετος!
        Όσοι μπήκατε στον κόπο να μου απαντήσετε, δείτε λίγο την βαθμολογική ιστορία στη eurovision… που περιμένετε ελληνική συμμετοχή να φέρει televoting τους πόντους της περσινής ουκρανικής.
        #ότιναναι

        Απάντηση
  2. alGR23
    alGR23 says:

    Αν επιβεβαιωθούν όλες αυτές οι φήμες για το ντουέτο και την κομπάρσα ηθοποιό, πως πρόκειται δηλαδή για ένα βύσμα του Προέδρου της ΕΡΤ, την οποία μάλιστα ακολουθούσε στο instagram (την μόνη εκ των υποψηφίων), την στιγμή που όλοι από την επιτροπή κοινού λένε πως το τραγούδι τους δεν ακούγεται, τότε δεν γλιτώνει τίποτα ουτε την επιτροπή, ούτε τον Ζούλα! Ας ξεχάσουν τις εποχές που στέλναν το κάθε βύσμα και αυτό περνούσε αναίμακτα! Μέχρι το Μαξίμου θα φθάσουμε και θα καταγγέλουμε συνεχώς την παράγκα που έστησαν στην Αγία Παρασκευή για να στείλουν την δική τους.
    Δεν θα δεχθούμε καμία κοροιδία και να πάει τη δεδομένη στιγμή κανείς άλλος πλην της Μελίσσας ή έστω του Βερνίκου, που ήρθαν και πρώτα στην προτίμηση του κοινού.

    Απάντηση
  3. ERTfiasko
    ERTfiasko says:

    Μου φαίνεται αδιανόητο να ισχύουν τα όσα έχουν γραφεί τις τελευταίες ημέρες πως η διοίκηση Ζούλα θα επαναλάβει το σκηνικό Τσακνή με Argo. Να στείλει δηλαδή ένα τόσο κακό τραγούδι όπως όλοι από τους 70 έχουν πει, επειδή απλά είναι βύσμα του! Ελπίζω και εύχομαι να μην ισχύει. Προσωπικά θεωρω πως με όσα μας έδειξε ο Ζούλας αυτα τα χρόνια που είναι στην ΕΡΤ δεν ισχύει αυτή η φήμη και είναι απλά μία παραφιλολογία όπως με τη Μόνικα, τον Good Job Nicky, τον Κούρτη κλπ που όλα αποδείχθηκαν ψεύδη.

    Απάντηση
  4. ΤΒ
    ΤΒ says:

    Ας ελπίσουμε να μην ισχύουν οι φήμες για επιτροπή κοινού βιτρίνα. τώρα το ότι πέρασε το ντουέτο στην τριάδα ενώ όλοι το λένε άθλιο σίγουρα είναι περίεργο αλλά μπορεί απλά να μην πήγε καλά η κλαυδια και ο LOA στις επιτροπές.
    Μετά τον αποκλεισμο κουρτη, η επιλογή είναι μια και πιστεύω ότι και η επιτροπή θα βγάλει την Μελίσα.

    Απάντηση
  5. Ben
    Ben says:

    Καλά, αν συμβεί αυτό που όλοι υποψιαζόμαστε, θα πρόκειται για φιάσκο μεγαλύτερο και από τους Argo…….
    Ισχύει ότι οι τελικές ανακοινώσεις της ΕΡΤ θα γίνουν την Τριτη? Εν τω μεταξύ λίγο ακόμα και η Ελλάδα θα κοντευει να βρεθεί στο bottom 15 των στοιχηματων με σταθερα καθοδικη πορεια.

    Απάντηση
    • TB
      TB says:

      με τους αργό ήταν μια υπερβολικά άστοχη απευθείας ανάθεση. τώρα υπάρχει ολόκληρη διαδικασία, δεν γίνεται απλά να δοθεί στην φίλη του Ζουλα. ελπίζω και πιστεύω ότι όλα αυτά είναι φήμες και εν τέλη θα επικρατήσει η Μελίσα.

      Απάντηση
  6. Gregorio
    Gregorio says:

    Το άρθρο υπονοεί ότι θα πάει το ντουέτο; Που ήταν 5ο στην Επιτροπή κοινού και από ότι φαίνεται 1ο την κριτική Επιτροπή των επτά ειδικών; Τέτοιο αριστούργημα που 70 άνθρωποι το είχαν τόσο χαμηλά και ακούγονται τόσα αρνητικά; Απαιτούμε εξηγήσεις, όταν ειδικά την κυρία Μαραγκού την ακολουθεί ο κύριος Ζούλας εδώ και μήνες, αυτή και κανέναν άλλον υποψήφιο. Το κοινό μίλησε και έκρινε ότι μόνο η Melissa μπορεί να σταθεί στο διαγωνισμό. Αυτό πρέπει να κάνει και η Επιτροπή της ΕΡΤ! Πραγματικά λυπάμαι αν συμβαίνει κάτι εις βάρος άλλων Καλλιτεχνών και του ελληνικού κοινού!

    Απάντηση
  7. Dimitra
    Dimitra says:

    Κάθε χρόνο υπάρχουν αυτές οι φήμες και στο τέλος δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Το θεωρώ αδιανόητο πως και ο πρόεδρος της ΕΡΤ και η κριτική επιτροπή θα έστελναν ποτέ το 5ο τραγούδι του κοινού. Δεν ειναι χαζοι, ξέρουν πολύ καλά τι θα ακολουθήσει, οπότε μην αγχώνεστε τσάμπα.

    Απάντηση
    • Γιώργος Ζευτερίδης
      Γιώργος Ζευτερίδης says:

      Συμφωνώ. Τζάμπα το άγχος. Μια διαδικασία με 50,6% κοινού και να σταλθεί το 5ο από τα 7 δεν θα γινόταν ποτέ από την ΕΡΤ που έχει δείξει το επίπεδο της τα 3 τελευταία χρόνια.

      Απάντηση
  8. Giorgos Tsimpliarakis
    Giorgos Tsimpliarakis says:

    Ντροπή ντροπή ντροπή αν στείλει η ΕΡΤ στείλει ένα βυσμα και ένα χάλια κομμάτι επειδή έρχονται εκλογές! Πραγματικά ο κοσμος έχει μιλήσει και έχει πει την γνώμη του! Η Μελισσα είναι το δίκαιο να πάει!

    Απάντηση
  9. Dimitris Iatrou
    Dimitris Iatrou says:

    Θα συμφωνησω και εγώ πως η ΕΡΤ πολύ δυσκολα θα αυτοκτονησει και θα στειλει το ντουέτο που δεν αρεσε καθολου στο κοινο. Ο Ζουλας εχει δειξει ποσο εξωστρεφης ειναι, δεν πιστευω πως επειδη λεγεται πως αυτες οι 2 εχουν καποιο βυσμα ή ειναι γνωστη του η Μαραγκου θα τις στειλει χωρις να εχουν αρεσει καθολου. Φυσικα αν ειχαν καλο τραγούδι να πηγαιναν, αλλα τωρα δεν το πιστευω πως θα πάνε.

    Απάντηση
  10. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    πού είναι ο κύριος με το μεγάλο καπέλο να μας πει τί ψήφισε τέλοσπάντων? κρεμόμαστε απτην ψήφο του…
    μιλάμε για φιάσκο μεγατόνων… η συνωμοσία του αιώνα

    Απάντηση
  11. euroGreece
    euroGreece says:

    Δεν θέλω να πιστέψω πως η επιτροπή που διάλεξε το last dance και το die together θα επελεγε ποτε το shout out. Ημουν μία από τα μέλη της επιτροπής κοινού και μπορώ να σας διαβεβαιωσω πως το τραγουδι αυτο το shout out δηλαδή δεν θα προκριθει.

    Απάντηση
  12. eksostisepitropes
    eksostisepitropes says:

    Για όλους εσάς που υποστηριζετε την επιτροπη της ερτ, ξεχνάτε τις Drigo και lou is ή φέτος αυτη την Ιωσηφίδου όταν πεταξαν εκτος τον Κουρτη ή την Ευαγγελια; Επειδη δυο φορες επελεξαν απλα στο τέλος σωστα δεν σημαινει οτι δεν θα κάνουν αυτη την φορα την μαλακια. Φοβαμαι πολυ οτι θα γινει η στραβη και εν μία νυκτι θα γκρεμισει και ο Ζούλας όλα όσα εχτισε. Νεος και χειροτερος απο τον Τσακνη θα ειναι αν το κάνει.

    Απάντηση
  13. Τina
    Τina says:

    Η γνώμη μου είναι πως πρέπει να υπάρχει εθνικός τελικός να ακούει τα τραγούδια το ευρύτερο κοινό και να τα ψηφίζει και όχι ορισμένα άτομα και μια καλλιτεχνικη επιτροπή που επιλέγει μέσα στην τριάδα ένα τραγούδι που από ότι σχολιάζετε αν επιλεγεί η χώρα μας οδηγείται στον αποκλεισμό πρώτα ακούστηκε ότι στελέχη της ΕΡΤ θέλουν διακαώς την Μόνικα με ένα τραγούδι παρόμοιο με το περσινό και αφού ξεπεράστηκε αυτός ο Σκόπελος τώρα φαίνεται μεγάλη η πιθανότητα επιλογής ενός τραγουδιού που αν επιλεγεί θα πάει με μηδαμινές αξιώσεις στον διαγωνισμό αν συμβεί αυτό ποιος ο λόγος να υπάρχει επιτροπή αν δεν μπορεί να διακρίνει ποιο τραγούδι θα έχει απήχηση στον κόσμο . Τα τραγούδια πρέπει να ψηφίζονται μόνο από τον κόσμο ευελπιστώ τουλάχιστον για φέτος να παρθεί η σωστή απόφαση.

    Απάντηση
  14. Pasi
    Pasi says:

    Λοιπόν για να έχουμε να λέμε: είναι ξεκάθαρο τι γίνεται.εχει κερδίσει κατά κράτος η μέλισσα και ψάχνουν τρόπο να μην πάει γιατί η επιτροπή μετά τον αποκλεισμο της μονικας έχει φάει τα λισακα της.δυστυχως εκεί στην ΕΡΤ φέρονται κομπλεξικα και δεν αντιλαμβάνονται ότι μόνο η μέλισσα και το liar μπορεί να έχει κάποια τύχη.ξυπνηστε εκεί στην ΕΡΤ και κύριε ζούλα επειδή θα φύγετε φέτος κοιτάξτε να φύγετε με το κεφάλι ψηλά και όχι σαν κακαμαθημενο παιδί που δεν του κάνουν τα χατίρια.το κράξιμο που θα φάτε μετά δε θα έχει προηγούμενο.( Που από 5ο στο κοινό πέρασε στην τριάδα το shout out). Ποιον κοροϊδεύετε αλήθεια; Θα δείτε τι θα ακολουθήσει μέχρι το Λίβερπουλ….γελοιοτητες στην πλάτη της χώρας μας!!!?

    Απάντηση
  15. HM
    HM says:

    O μόνος τρόπος που μπορεί να πάει το 5ο τραγούδι της επιτροπής κοινού είναι και τα 7 μέλη της επιτροπής της ΕΡΤ να το βάλουν πρώτο και να βάλουν τελευταίο το πρώτο του κοινού.
    Υπάρχει μεγαλύτερο σκάνδαλο από αυτό; Ούτε στην Λευκορωσία δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

    Απάντηση
  16. Σχολιαστής
    Σχολιαστής says:

    Το ότι ήδη το 5ο του κοινού είναι 3αδα δείχνει ότι κέρδισε επιτροπή. Αν στείλουν το αυτό, όπως ακούγεται, μιλάμε για την πιο στημένη διαδικασία του αιώνα. Ανακοινώνουν συνεχώς 7αδας, 3αδες κλπ για να κερδίσουν χρόνο και φαίνεται. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα είναι η Μελίσσα που σίγουρα κέρδισε κοινό ή ο Ζούλας με τη Μαραγκού έχουν κάποια σχέση- όπως φαίνεται και από το follow στο ίνστα, πάντως θα είναι ξεκάθαρη ντροπή

    Απάντηση
  17. ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    ΕΠΙΤΡΟΠΗ says:

    Ακουγονται παντου στα γκρουπ οι σχεσεις του προέδρου με την μια εκ των δυο του ντουετου αμα παει και τα 70 του κοινου τζαμπα πηγαν και ψηφισαν μιλαμε για τη χειροτερη διοικηση γιατί οσοι το εχουμε ακουσει το shout out ξερουμε οτι ειναι τραγουδι αποκλεισμου. αμα παει, θα κοπει τουλαχιστον και θα αποδειχθει οτι ειναι ανικανοι για αυτη τη θεση

    Απάντηση
  18. JoDan
    JoDan says:

    Καλα. Αν η ΕΡΤ επιλεξει Μαραγκου και Καουρη, θα ντραπει μεχρι και η ντροπη. Απο πεμπτες στο κοινο να στειλουμε αυτες, παει πολυ. Και πες οκ η Καουρη, ειναι τραγουδιστρια. Η Μαραγκου; Που ειναι πιο απειρη πεθαινεις;;; Που ανεβασε ενα TikTok και φωναζε προσπαθωντας να μας πεισει οτι ειναι τραγουδιστρια;; Με μηδενικη εμπειρια;;; Και κατα τα αλλα ο Βερνικος ειναι απειρος;; Μικρος ειναι, σιγουρα πιο εμπειρος απο τη Μαραγκου ομως και με καλυτερη φωνη. Ας μη σχολιασω τη Μελισσα, κλασεις ανωτερη της Μαραγκου!! Αν διανοηθω οτι δε θα στειλουμε Μελισσα η Βικτωρα, τι να πω!!! Ντροπη!!!!

    Απάντηση
    • Gregory
      Gregory says:

      Το ντουέτο η ΕΡΤ δεν πιστεύω πως θα το στείλει. Αν θυμάμαι καλά, κάτι ανάλογο με βύσμα είχε πέρυσι και ο good job Nicky και εν τέλει δεν επιλέχθηκε με φόβο ίσως αντιδράσεων. Το ίδιο πιστεύω θα γίνει και φέτος αν όντως ισχύει ότι είναι κακό σαν τραγούδι. Τώρα ευελπιστώ να επιλεχθεί η Melissa (χωρίς να ξέρω καθαρά από ο,τι λένε όσοι το έχουν ακούσει) γιατί ειδικά φέτος χρειάζεται ποπ λόγω κοινού και δυνατών εθνικών τελικών σε άλλες χώρες. Χωρίς να αποκλείω βέβαια η ΕΡΤ να επιλέξει εν τέλει τον Victor, αλλά φτάνει ρε παιδιά με τις μπαλάντες…

      Απάντηση
  19. Αλέξανδρος Σελέκος
    Αλέξανδρος Σελέκος says:

    Τα τελευταία δυο χρόνια έχουν ακουστεί πολλές φήμες, οι οποίες καταρρίφθηκαν πανηγυρικά, οπότε είμαι αισιόδοξος ότι η ΕΡΤ θα κάνει την σωστή επιλογή, που όπως όλα δείχνουν είναι η Μελίσσα (δεν έχω ακούσει τα τραγούδια, δυστυχώς, αλλά αυτή την αίσθηση λαμβάνω από περιγραφές και σχόλια όσων τα έχουν ακούσει)

    Απάντηση
  20. Χαρα
    Χαρα says:

    Άμα δεν πάει η Μελίσσα θα είναι απαράδεκτο.. ο κόσμος πήγε μέχρι την αθηνα να ψηφίσει για να στείλουν στο τέλος αυτό που θέλει η ΕΡΤ. Απαράδεκτο αν δεν πάει το τραγούδι που θέλει κυρίως το κοινό.. και καθόλου δίκαιο. Μόλις αρχίσαμε να ανεβαίνουμε θα πέσουμε απότομα.

    Απάντηση
  21. Πέτρος
    Πέτρος says:

    Επειδή καλώς η κακώς η φάση έχει και μια δόση προεκλογικής χροιάς… να ξέρει ο κ. Ζούλας ότι δεν θα έχει ψηφουλίνι το κόμμα του αν γίνει κάτι εκτός από αυτό που πρέπει και είναι λογικό να γίνει 🙂 … δε τρώμε κουτόχορτο , θα φάνε γερό κράξιμο από παντού… Πέρα τη πλάκα το γεγονός της αναβάθμισης της ΕΡΤ αποτελεί παράγοντα-κίνητρο για κάποιους να ψηφίσουν την παρούσα κυβέρνηση…

    Απάντηση
  22. Νικόλαος
    Νικόλαος says:

    Ήμουν στο πρώτο γκρουπ της επιτροπής κοινού και σας το λέω από την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ότι η διαδικασία είναι ΣΤΗΜΕΝΗ:
    Δίπλα μου καθόταν ένας γέρος που φορούσε ένα καπέλο.
    ΠΡΙΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ψήφισε :
    12 Μαραγκού Καούρη
    10! Μόνικα
    4 (τελευταία θέση) Μελίσσα
    Ποιος άλλος πέρα από την ΕΡΤ μπορεί να τον έβαλε να ψηφίσει έτσι;

    Απάντηση
  23. Pete
    Pete says:

    Νομίζω κάποιος μας κάνει πλάκα, δεν εξηγείται. Θα στείλουν τραγούδι ΞΕΝΩΝ συνθετών; Τέτοια απαξίωση των Ελλήνων; Ντροπή στην ΕΡΤ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ανάμεσα σε τόσες υποβολές η ΕΡΤ προωθεί τραγούδι που ποιος ξέρει από πόσους ξένους τελικούς απορρίφθηκε για να φτάσει εδώ. Απαράδεκτο!

    Απάντηση
    • Panos
      Panos says:

      Μία η άλλη έρχεται αν σκεφτείς ότι ούτε η Μαντζούκη στην πραγματικότητα θα εργαστεί για την εγχώρια μουσική βιομηχανία μετά το διαγωνισμό και πολύ απλά θα γυρίσει στη Γερμανία

      Απάντηση
  24. Λευτέρης
    Λευτέρης says:

    Εγώ πάντως πιστεύω πως στο τέλος δεν θα ευνοηθεί ούτε το αγαπημένο του κοινού αλλά ούτε της επιτροπής. Συνδυαστικά ο Βικτωρ αν είναι δεύτερος και σε κοινό και επιτροπή μπορεί να κάνει την έκπληξη ….

    Απάντηση
    • Panos
      Panos says:

      Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το σκεφτόμουν γιατί αντικειμενικά είναι η Σολωμόντια λύση για να μείνουν όσο πιο ευχαριστημένες και οι δύο πλευρές

      Απάντηση
  25. Jim P
    Jim P says:

    Συγγνώμη τι γίνεται; Από ότι φαίνεται έχει επιλεχθεί σαν εκπρόσωπος μας ένα ντουέτο που δεν έχει καμία εμπειρία σαν ντουέτο; Με μια κοπέλα μέσα που δεν είναι καν τραγουδίστρια και είναι μάλλον βύσμα; Ντροπή στην ΕΡΤ αν συμβαίνει αυτό. Επιβεβαιώνονται όλες οι ιστορίες για τον κύριο για το καπέλο και για τον κ. Ζούλα που ακολουθεί εδώ και καιρό στο Instagram την κ. Μαραγκού, μάλιστα από την περίοδο που ήταν ανοιχτή η υποβολή συμμετοχών. Με μια λέξη ΦΙΑΣΚΟ.

    Απάντηση
  26. ArmpitOfEurope
    ArmpitOfEurope says:

    Παιδια αυτη η Καουρη δεν ηταν η προταση του Κοντοπουλου; Συγγνωμη αλλα βυσμα βρωμαει λιγο η δουλεια, τι θα πει πρωτες στις επιτροπες ενω σε κανεναν δεν αρεσε το τραγουδι τους απο την επιτροπη κοινου…
    Θα εχει πολλη πλακα αν πανε αυτες οι δυο!

    Απάντηση
  27. Φως
    Φως says:

    Καλή Εβδομάδα γιατί τόση κακία και υστεροφημία για το Ντουέτο να δουμε τα τραγούδια και Ασ πάει το Καλυτερο Είναι Η Εικόνα είναι η φωνή και είναι και αν οι Ευρωπαίοι φίλοι μας γουστάρουν γι μία καλή θέση στο τελικό έχετε σκεφτεί αν τελικά πάει ο βερνικος η Μελισσα και δεν πάνε καλά τι θα γράψετε μετά ότι Άξιζαν καλύτερης θέσης μήπως Αν στείλουμε ένα Ντουέτο που μας ξενίζει ως εικόνα και ως Συμμετοχή έχει καλυτερα Αποτελέσματα ειναι μία καινούργια πρόταση δεν είμαστε μονο εμείς η Γιουροβίζιον δεν έχει Σημασία μονο το τραγούδι που Αρέσει σε εμάς πρέπει να δώσουμε και κάτι καινούριο ως χώρα ως πρόταση και η ηθοποιός να είναι η μία κοπέλα δεν έχει καμία Σημασία Σημασία έχει το Καλυτερο Αποτέλεσμα για Αυτό να περιμένουμε να δουμε και τα τρία τραγούδια και να τα υπολογίσουμε όλα όχι μόνο τα της χώρας μας Καλη Επιτυχία και στις τρεις Συμμετοχές μας

    Απάντηση
  28. Monika goodbye!
    Monika goodbye! says:

    SHOUT OUT! THIS IS THE MOMENT!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ Γεια σου ΕΡΤ με τα βύσματά σου. Το τραγούδι διέρρευσε προ ολίγου και είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από αυτό που φαντάζεστε, χαχαχαχα!

    Απάντηση
  29. ArmpitOfEurope
    ArmpitOfEurope says:

    Διερρευσε το ντουετο στο twitter, ειναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ εχω ακουσει ποτε μου!

    Αν ακουγουνται τοσο ατονες στην studio version φανταστειτε live…
    Και η επιτροπη της Ερτ το εβαλε 3αδα; Χαχαχαχαχαχαχα!

    Απάντηση
  30. gogos
    gogos says:

    Στο παρόν άρθρο, για την συμμετοχή του ντουέτου, υπάρχει ένα ερώτημα:
    ” Θα καταφέρει να κάνει την ανατροπή το uptempo pop/rock κομμάτι τους; ”

    Φαντάζομαι διατυπώθηκε το ερώτημα αυτό από κεκτημένη ταχύτητα ή από λάθος υπολογισμούς. Βάση των απλών μαθηματικών ΔΕΝ γίνεται το τραγούδι που τερμάτισε 5ο σε μια από τις 2 ψηφοφορίες (από τα 7), να καταφέρει να βγει πρώτο.

    Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση η ΕΡΤ να δημιουργήσει κάποιο φιάσκο. Τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον, προωθεί και προστατεύει το “προϊον Eurovision”. Ας μη βγάζουμε λοιπόν αυθαίρετα συμπεράσματα και μη πάμε να δημιουργήσουμε “δράμα” εκεί που ΔΕΝ υπάρχει!

    Απάντηση
  31. Πέτρος
    Πέτρος says:

    Παιδιά κάτι έχει παιχτεί με το ντουετό…τρελό βύσμα και για να το σώσουν το διέρρευσαν για να αποσυρθεί…Καμία εμπιστοσύνη πια στην ΕΡΤ!

    Απάντηση
  32. Μάρα
    Μάρα says:

    Ας ελπίσουμε τώρα που διέρρευσε, να αποκλειστεί, μπας και γλιτώσουμε τον αποκλεισμό.

    ΥΓ: Να είναι καλά όποιος το διέρρευσε. Σε ευχαριστούμε!! xoxo

    Απάντηση
  33. gogos
    gogos says:

    Εντάξει, είπαμε, τι μουσική αρέσει στον καθένα είναι υποκειμενικό, αλλά ΕΑΝ αυτό που διέρρευσε πήρε την πρώτη θέση στην ψηφοφορία της επιτροπής (από τα 106 τραγούδια) τότε σημαίνει ότι:
    Ή φέτος το επίπεδο των τραγουδιών που κατατέθηκαν ήταν εξαιρετικά χαμηλό,
    Ή η επιτροπή αυτή πρέπει (τουλάχιστον) να μην ασχοληθεί ποτέ ξανα με βαθμολογίες και αξιολόγηση τραγουδιών!

    Περιμένω να ακούσω και τα υπόλοιπα που διαγωνίσθηκαν για να έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Για την ώρα (αν και δεν πίστευα ότι θα το πω) κάτι ΔΕΝ πάει καλά… φέτος….

    Απάντηση
  34. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Όποιος άκουσε το τραγούδι του ντουέτου της συμφοράς(στο twitter διέρρευσε) και πιστεύει ότι η ΕΡΤ παίζει δίκαια και την υποστηρίζει αυτήν την χρονιά στις επιλογές της…ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙ! Είναι παλιακο, πρόχειρα γραμμένο και ανευρο. Προσωπικά μου θύμισε την περσινή συμμετοχή της Δανίας στο πολύ χειρότερο. Ίσως να είναι πιο αδιάφορο και από το utopian land! Κατανοώ γιατί τερμάτισε 5ο-6ο στην επιτροπή κοινού και φαίνεται ότι βρίσκονται στην τελική τριάδα με βύσμα! Ούτε για την 7αδα δεν ήταν ακόμα και της Ευαγγελίας πολύ καλύτερο….
    Λόγω διαρροής (έστω την τελευταία στιγμή) αυτο το πράγμα που λέγεται τραγούδι πρέπει να αποσυρθεί. Αν δεν αποσυρθεί και πόσο μάλιστα αν επιλεγεί από το τσιφλίκι που λέγεται ΕΡΤ (ήδη είναι έγκλημα το ότι βρίσκεται στην τελική 3αδα) θα μιλάμε για τρελό σκάνδαλο. Καλο θα ήταν εσείς που έχετε και κάποιες επαφές με την ΕΡΤ αν γίνει κάτι τέτοιο να κινηθείτε καταλλήλως.
    Εθνική επιλογή τύπου Ισπανίας και Σερβίας με 15-20 κομμάτια που διαγωνίζονται σε 2 ημιτελικούς και τελική βραδιά ΧΘΕΣ! Κάποιοι εκμεταλλεύονται τη θέση τους εκεί στην ΕΡΤ. Το έχουμε δει το έργο με το Τσακνή αλλά τουλάχιστον τότε ήταν απευθείας -γελοια- ανάθεση και όχι διαδικασία ολόκληρη! Όποιος εμπιστεύεται τυφλά την επιτροπή της ΕΡΤ ας το ξανά σκεφτεί μετά από αυτά που γίνονται.

    Απάντηση
  35. Μάρα
    Μάρα says:

    Πάντως αυτή η ιστορία που ακούγαμε με τον τύπο με το καπέλο, που ψήφισε πρώτο το ντουέτο πριν καν ακούσουν τα τραγούδια στην επιτροπή κοινού, δεν μου φαντάζει τόσο τρελή πλέον. Χαχαχαχαχα

    Απάντηση
  36. Λάιος
    Λάιος says:

    Το Shout out είναι όντως ό,τι χειρότερο. Αν αυτό βγήκε τρίτο το πιο πιθανό είναι ότι τα υπόλοιπα 103 (κάτω του) είναι μάλλον χειρότερα η έστω με μικρή απόκλιση. Νομίζω ήρθε η ώρα η ερτ να αλλάξει στρατηγική και να συνεννοηθεί με τις δισκογραφικές σχετικα με ένα νέο στιλ επιλογής, ίσως ημιτελικούς και τελικό ώστε τουλάχιστον να προβάλλονται νέοι τραγουδιστές και σε έναν τελικό να μπαίνουν μαζί τους και κάποιοι αναγνωρισμένοι με απευθείας πρόκριση.
    Πάντως δεν ανησυχώ ότι θα πάει αυτό. Βίκτωρ και Μελίσσα. Ένας από τους δύο ανάλογα με το κόνσεπτ που παρουσίασαν στην επιτροπή αυτές τις μέρες.

    Απάντηση
  37. Evans
    Evans says:

    Μην μασάτε για το shout out. Παίζει να διέρρευσε εκ των έσω για να κόψουν κίνηση. Πολύ πιθανό αφού οι της επιτροπής της ΕΡΤ το βγάλανε πρώτο, να θέλουν να δουν τις αντιδράσεις του κοινού. Ελπίζω βέβαια να μην περάσει γιατί θα ζήσουμε εποχές Argo και Τερζή.

    Απάντηση
  38. Delesis
    Delesis says:

    Οπως δείχνουν, η ΕΡΤ θέλει να στείλει συγκεκριμένο κομμάτι. Τα δήθεν περί επιτροπή κοινού που τη σκέφτηκαν φέτος, το ότι επέλεξαν τα 7 κ μετά τα 3 κ από τα 3 θα επιλέξουν βάση τη σκηνική παρουσία κάτι που θα μπορούσε να ρυθμιστεί κ να δημιουργηθεί σε νέα πλαίσια, δεν λαμβάνει υπόψη την απόφαση του κοινού των 70 μελών. Από τα ονόματα που ήταν υψηλά με την καταπληκτική φωνή δε νοείται η ΕΡΤ να έδωσε τη χαμηλότερη όταν στο κοινό ήταν στην κορυφή. Μιλάμε για το παρασκήνιο κ τη διαπλοκή.

    Απάντηση
  39. Bill
    Bill says:

    Από τότε που κόψανε τον Κούρτη βρομάει η υπόθεση.Δεν ξέρω τη σχέση έχουν αυτά τα κορίτσια με την ΕΡΤ και τον πρόεδρο αλλά αυτό που ξέρουμε όλοι είναι ότι αν δεν πάει η Melissa φέτος στο διαγωνισμό θα είναι έγκλημα!! Shout out και out η Ελλάδα από τον τελικό. Άλλο ένα 2016 δεν θα ξανα ζήσουμε, πείτε τους εκεί στο ραδιομέγαρο.
    Το κορόιδο πέθανε και ο κόσμος δεν θα το αφήσει έτσι αυτό και κυρίως οι fans.

    Απάντηση
  40. Ο γέρος με το καπέλο
    Ο γέρος με το καπέλο says:

    Επειδή έχω διαβάσει επανειλημμένες αναφορές για το άτομο μου και την ψηφοφορία μου θα παρακαλέσω πολύ να λείπουν οι κακεντρέχειες και οι υπόνοιες απλά επειδή τυγχάνει το γούστο μου να απέχει από αυτό της πλέμπας και να συμπνέει με αυτό της καθόλα αξιότιμης και αξιοσέβαστης επιτροπής των σοφών της ΕΡΤ.

    Απάντηση
  41. Alexia
    Alexia says:

    Η Μαραγκού έχει γίνει περίγελος στο Twitter και στο Eurovision Greece τόσο για τις υποκριτικές της δυνατότητες όσο και για της φωνητικές της στο τικ τοκ που γκαρίζει. Αν έχει αξιοπρέπεια πρέπει να αποχωρήσει από την διαδικασία. Απορώ οι δισκογραφικές των κοριτσιών δεν τις προστατεύουν; Ο Ρουβάς που εμφανίζεται μαζί του η Καούρη γιατί δεν την προστατεύει;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *