Ελλάδα: Με τον Victor Vernicos και το What They Say στην Eurovision 2023!

Μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, ανακοινώθηκε ότι την Ελλάδα, στην Eurovision 2023, που θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ, του Ηνωμένου Βασιλείου, θα εκπροσωπήσει ο 16χρονος Victor Vernicos, με το τραγούδι What They Say.

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής, που αποτελεί τον νεότερο σε ηλικία καλλιτέχνη που έχει στείλει η χώρα μας στον διαγωνισμό, έλαβε επισήμως το χρίσμα για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στις 9, 11 και 13 Μαΐου 2023, στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η καλλιτεχνική επιτροπή της ΕΡΤ αξιολόγησε τις προτάσεις όλων των καλλιτεχνών, με πάνω από 106 τραγούδια και ξεχώρισε τα τρία καλύτερα με ισάριθμους ερμηνευτές, οι οποίοι πραγματοποίησαν κατ΄ ιδίαν συναντήσεις στο ραδιομέγαρο, με την επιτροπή αλλά και την διοίκηση της ΕΡΤ.

Μετά από τις συναντήσεις αυτές, όπου οι υποψήφιοι παρουσίασαν περισσότερες λεπτομέρειες (σκηνική εμφάνιση, προώθηση του τραγουδιού, σχέδια για το βίντεο κλιπ κλπ), η αρμόδια επιτροπή έκρινε ως αρτιότερη και πληρέστερη της πρόταση του Victor Vernicos συνεκτιμώντας πρωτίστως το τραγούδι, αλλά και τους παραπάνω σημαντικούς παράγοντες. Φυσικά, στην επιλογή έπαιξε ρόλο και η ψηφοφορία της 70μελούς Δημοσκοπικής Επιτροπής.

Η επιτροπή απαρτίζεται από τους κάτωθι:

  • Δημήτρης Παπαδημητρίου, μουσικοσυνθέτης – Πρόεδρος
  • Μαρία Κοζάκου, διευθύντρια Δεύτερου Προγράμματος της ΕΡΑ, σχολιάστρια του διαγωνισμού της Eurovision
  • Φώτης Απέργης, διευθυντής ραδιοφωνίας ΕΡΤ
  • Πέτρος Αδάμ, μουσικός παραγωγός
  • Γιάννης Πετρίδης, μουσικός παραγωγός
  • Κωνσταντίνος Μπουρούνης, υπεύθυνος νεανικού προγράμματος της ΕΡΤ
  • Λεωνίδας Αντωνόπουλος, δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός

Τι γνωρίζουμε για το τραγούδι και την πρόταση του Victor Vernicos;

Ο Victor Vernicos αποτελεί, πρόταση της PANIK Records. Όπως μας αποκάλυψε σε αποκλειστική συνέντευξη το περασμένο φθινόπωρο, το κομμάτι του είναι μπαλάντα σε αγγλικό στίχο και μπορεί να χαρακτηριστεί ως πολύ συναισθηματικό αλλά και ενεργητικό. Το θέμα της συμμετοχής του είναι το ανθρώπινο άγχος, ενώ χαρακτήρισε το τραγούδι του ως μία φεστιβαλική, ατμοσφαιρική μπαλάντα.

Ποιος είναι ο Victorr Vernicos

Ο Victor ασχολείται με την μουσική από τεσσάρων ετών. Έχει κάνει μαθήματα φωνητικής και κιθάρας, ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια μουσικής τεχνολογίας.

Το 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι στο οποίο έγραψε μουσική, στίχους αλλά έκανε και την παραγωγή μόνος του. Αυτό τον καιρό κάνει μαθήματα φωνητικής και performance με τη Νίνα Λοτσάρη.

Παρακάτω δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε:

Φυσικά η ομάδα του Eurovisionfun, αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση βρέθηκε Live στον αέρα του YouTube σε ένα απολαυστικό Live Stream, που μπορείτε να απολαύσετε ξανά παρακάτω:

Ελλάδα και Victor καλή επιτυχία!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

53 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Vkda
    Vkda says:

    Εγώ προσωπικά προτιμούσα την melissa διότι το τραγούδι της θα ήταν πιο χορευτικό και κάτι το διαφορετικό από πέρσυ… Τέλος πάντων.. καλή επιτυχία στον Βίκτορ, και μακάρι να πάρουμε μια καλή θέση

    Απάντηση
    • Aggelos
      Aggelos says:

      Πρέπει να πω το τραγούδι τις μέλισσας δεν είναι κάτι σπουδαίο. Το έχουμε ακούσει χιλιάδες άλλες φορές και πιστεύω ότι άμα αυτά που λένε για το τραγούδι, δηλαδή πως είναι ενεργητική μπαλάντα κτλπ, πιστεύω πως θα πάει πολύ καλά

      Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αντίο δεκάδα.
    1. Οι συγκρίσεις με την Αμάντα θα είναι αναπόφευκτες
    2. Το παιδί έχει σοβαρό θέμα με τις κάμερες. Ναι μεν ταλαντούχος αλλά άπειρος.
    3. Σίγουρα δεν είχε την καλύτερη Μπαλάντα
    4. Ακύρωσαν χυδαία την ανάμιξη του κοινού
    5. Του χρόνου ριζικές αλλαγές
    6. Ας ελπίσουμε έστω να προκριθούμε και στον τελικό στην καλύτερη να έχουμε ένα αποτέλεσμα ανάλογο της Αυστραλίας.
    7. Όλη αυτή η διαδικασία για να επιλέγει κάτι που το κοινό κατέταξε 2ο και στα πολ ήρθε 2ο με χαοτική διάφορα.
    8. Κρίμα για τη Μελίσα, την Κλαυδια,τον Κούρτη και άλλους πολλούς που πίστεψαν οτι η ΕΡΤ σοβαρευτούμε.
    Συγγνώμη αλλά δεν θα στηρίξω κάτι που με λαμογιες επελέγη.

    Απάντηση
  3. Stavros
    Stavros says:

    Αλητεια…ολοι μιλαγανε για την μελισσα που σαρωσε στο κοινο, οι ιδιοι ανθρωποι του σαιτ το χαρακτηρισαν ως το ΚΑΛΥΤΕΡΟ και μετα απο ολο το φιασκο στειλανε τον Βικτωρα. Παλι μπαλαντα 2η σερι χρονια. Λες και χαθηκε ο καιρος να τον στειλουν πιο μετα; Τελος παντων ΜΑΚΑΡΙ να διαψευστω και ευχομαι τα καλυτερα στην χωρα μας. Αντρας εκπροσωπος 9 χρονια μετα λοιπον

    Απάντηση
  4. Vkda
    Vkda says:

    Η melissa είχε κάτι διαφορετικό σε σχέση με την περσινή μας συμμετοχή! Δεν ξέρω κατά πόσο θα μας βοηθήσει μια μπαλάντα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά… Ότι απόφαση κι αν πάρθηκε καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  5. Vjweb
    Vjweb says:

    Έριξαν σαν δόλωμα το shout out, να τσιμπήσουμε και να διαμαρτυρηθουμε για να στείλουν τελικά αυτό που ήθελαν εξ αρχής το 16χρονο με τη μπαλάντα δηλαδή και να πουμε και μπράβο. Να το καταπιουμε αμάσητο.

    Απάντηση
  6. Elena
    Elena says:

    Παρακολουθώ το σάιτ εδώ και πολύ καιρό γιατί είμαι φαν της Eurovision και φυσικά περίμενα πως και πως το όνομα του εκπροσώπου μας.
    Όσο αργούσε η ΕΡΤ να ανακοινώσει το αποτέλεσμα πίστευα ότι τελικά θα επιλέξουν τον Βίκτορ ως μια ενδιάμεση “λύση” αλλά και γιατί κακά τα ψέματα μας έχουν αποδείξει ότι δεν γουστάρουν καθόλου τα pop – dance τραγούδια , δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο εγώ προσωπικά, για την Eurovision προορίζεται όχι για την λυρική σκηνή
    Με αγχωνει λίγο το γεγονός ότι είναι πολύ νέος και χωρίς μεγάλη εμπειρία , κυρίως για να μη πάθουμε Ανδρομάχη 2022, όπως και να έχει είναι ένα φρέσκο παιδί και ανυπομονώ να ακούσω το τραγούδι. Καλή επιτυχία!!

    Απάντηση
  7. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Τραγούδι που πολλοί μίλησαν για 50-59 πιθανότητες πρόκρισης. Θυμίζω ψηφίζει μόνο το κοινό στους ημιτελικούς. Το κοινό που έβγαλε 8η την Αμάντα. Είναι προκλητικοί και χυδαίοι. Εγώ κάτι που επιβλήθηκε με τέτοια δολιοφθορά δεν το στηρίζω (και νομίζω πολλοί). Δεν μου φταίει ο Βίκτωρας αλλά όταν για καπρίτσια στέλνεις αυτό που ήρθε 2ο και σίγουρα θα υπήρχαν καλύτερες μπαλάντες (βλ. Κούρτη) και συν ότι οι συγκρίσεις με την Αμάντα θα είναι αναπόφευκτες τότε τα θέλει ο κωλος σου ΕΡΤ για αποκλεισμό ή ένα πενιχρό αποτέλεσμα στην καλύτερη εντός 15αδας. Ας αναλάβουν οι γελοίοι στην ΕΡΤ το αποτέλεσμα αφού στο τέλος αυτοί επέλεξαν και να αφήσουν τα τάχα μου δήθεν “διεύρυνση της επιλογής, εμπλοκή του κοινου κλπ”. ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΏΣ? ΟΤΑΝ ΑΓΝΟΉΘΗΚΕ Η ΣΑΦΗΣ ΓΝΏΜΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΎ?
    ΡΙΖΙΚΈΣ ΑΛΛΑΓΈΣ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ ΠΟΥ ΜΠΛΈΞΑΜΕ.

    Απάντηση
  8. Κ Α
    Κ Α says:

    Προτιμουσα μελισσα νομιζω ολοι αυτο λενε. Ομως γλιτωσαμε το ντουετο. Αυτο ηθελε και η ΕΡΤ να πουμε στο τελος οτι ευτυχως γλιτωσαμε το shout out. Παρολα αυτα ειμαι πολυ ευχαριστημενη με τον Βικτωρα, το παιδι εχει πολλες προοπτικες και πολυ ομορφη προσωπικοτητα!! Μπραβο στο 16χρονο καμαρι μας που απ οτι φαινεται θα ξεχωρισει λογω του οτι ειναι τοσο μικρος και ειναι επαγγελματιας,σοβαρος και φωναρα. Μακαρι να εχει την τυχη της Στεφανιας και πιο πανω που νομιζω οτι θα εχει! Καλη επιτυχια!!!

    Απάντηση
  9. aggelos
    aggelos says:

    Λοιπόν, για όλους σας που λέτε οτι είναι μπαλάντα και κλαίγεστε, η μπαλάντα άμα είναι ενεργητική όπως την προωθούν, είναι χιλιάδες φορές καλύτερο από το γενικό dance/pop τραγούδι που είναι γνωστό σε όλους. Δηλαδή, η μπαλάντα αυτή μπορεί να είναι σε σχέση με το heroes του Hans, που δεν είναι ποπ τραγούδι αλλά ενεργητικό και αφήνει και στο κοινό να τραγουδήσει. Ελπίζω καλή επιτυχία στον Βίκτωρα!

    Απάντηση
  10. Northman
    Northman says:

    Πραγματικά δεν έχουμε άλλο, πάρα να ευχηθούμε καλή επιτυχία και να δώσουμε την θετική μας ενέργεια στον Βίκτωρα, ώστε να βγάλει στην σκηνή τον καλύτερο του εαυτό. Ας ευχηθούμε η διαδρομή του στον διαγωνισμό να κυλήσει ομαλά και ευχάριστα. Προσωπικά ήθελα Μελίσσα για Λίβερπουλ, όπως και πολλοί άλλοι…όμως no worries, όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Καλή επιτυχία Ελλάδα , καλή επιτυχία Victor Vernicos!!

    Απάντηση
  11. Μάριος
    Μάριος says:

    Το να επιλέγεις κάποιον που προφανώς δεν κέρδισε ούτε στην επιτροπή των “ειδικών”, ούτε στο κοινό στην Ελλάδα και να περιμένεις να πάει καλά και στα δύο έξω, είναι τουλάχιστον οξύμωρο.

    Απάντηση
  12. Label 0
    Label 0 says:

    Τρομερή απογοήτευση από την ΕΡΤ.

    Πραγματικά χίλιες φορές να μην υπήρχε η επιτροπή κοινού. Τι πάει να πει θα ψηφίσει η επιτροπή με βάση το προμόσιον, το κλιπ και τη σκηνικη εμφάνιση. Η επιτροπή της ΕΡΤ έπρεπε να ψηφίσει με όμοια κριτήρια. Επίσης τραγικό που είχαν πρόσβαση στα αποτελέσματα του κοινού για να μπορέσουν να τα μαγειρέψουν ανάλογα. Καλυτερα να εκαναν απευθειας αναθεση.

    Δεύτερη χρονιά μπαλάντα εντωμεταξύ. Θέλω να τραβάω τα μαλλιά μου. Επίσης με τι κριτήρια επιλέχθηκε ενα παιδάκι που δεν εχει εκτεθει πουθενα; Τουλαχιστον η Μελισσα εχει επαφη με ενα σοου της πολυπληθεστερης χωρας της Ευρωπης.

    Επίσης οι γελοιοι της ΕΡΤ επέλεξαν μπαλάντα σε μιά χρονιά που δεν ψηφιζουν οι επιτροπης για προκριση στον τελικο. Πραγματικά δεν εχω λόγια.

    Αλλη μια χρονια που το τραγουδι μας δε θα ακουστει πουθενα σε ραδιοφωνα κλπ… Μόνο για εσωτερική καταναλωση. Ο διαγωνισμος χανει την αιγλη του σε μια χωρα που εζησε ενδοξες τιμες για 15 χρονια.

    Ειπναι λυπηρό για έναν θεσμό που κυρίως κρατείται ζωντανός από τους φαν, καποιοι κυριοι να τους απαξιωνουν πληρως.

    Κριμα κριμα κριμα. Μ αρεσει που κραζαμε Τσακνη…. Ιδιοι και χειροτεροι! Καλό πάτο λοιπόν, και κυρίως καλόν ύπνο….

    Απάντηση
  13. Γιούρο Εικοσιτρίο
    Γιούρο Εικοσιτρίο says:

    Καλή επιτυχία Victor. Καλή επιτυχία Ελλάδα.

    Χθες είχα γράψει σχόλιο στο editorial της σελίδας χαρακτηρίζοντάς το εύστοχο. Ελπίζω ο δικός μας να υποστηριχθεί καταλλήλως από την εταιρεία του και να μην πάθουμε 2018 (ακόμα περιμένουμε “τα props στο τελωνείο της Λισαβώνας”)….

    Αναμένουμε πλέον τα τραγούδια Ελλάδας & Κύπρου: η μια μπαλάντα, η άλλη dance.

    Μια σημείωση: η μπαλάντα μπορεί να είναι διαφόρων ειδών: κλασική (ορχηστρική), ποπ, electro, ροκ κλπ.

    ΥΓ. Η ΕΡΤ να βάλει το χέρι στην τσέπη και να μην αφήνει τις δισκογραφικές να μονοπωλούν το θεσμό…

    Απάντηση
  14. Σπύρος
    Σπύρος says:

    Κριμα για την Μελισσα.Τησ αξιζε και τησ ευχομαι οτι καλυτερο…..Βρε παιδια να βάζεις καποιον που δεν τον ηθελε κανενασ πρωτο?????Οταν καποια ειχε πει οτι ειναι γιοσ εφοπλιστη πεσατε να την φατε.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!ΞΕΥΤΙΛΕΣ

    Απάντηση
  15. Κώστας
    Κώστας says:

    Επειδή ήμουν στην επιτροπή κοινού, έχω να πω ότι το τραγούδι του ήταν το συνολικά καλύτερο! Απο εμένα πήρε το 12άρι αβίαστα. Μακάρι να το δημοσιεύσουν σύντομα ώστε να το ακούσετε όλοι και μακάρι στη σκηνή να αποδώσει φωνητικά όπως στο ηχογραφημένο. Αν προωθήσουμε σωστά τη συμμετοχή και έχει μια ωραία παρουσία, είμαι σίγουρος ότι θα πάμε ψηλά! Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  16. EscSolution
    EscSolution says:

    Η ερτ δεν έχει καν τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να βγάλει αναλυτικά τα αποτελέσματα της επιτροπής κοινού και αναλυτικά τα αποτελέσματα της καλλιτεχνικής επιτροπής?? Δηλαδή η ενημέρωσή μας θα είναι μόνο μέσω διαρροών σε sites? Είναι δυνατόν? Ούτε στο Αζερμπαϊτζάν και την Τουρκία τέτοιος φασισμός και τέτοια αδιαφάνεια. Πλήρης έλλειψη σεβασμού του τηλεθεατή και των πολιτών.

    Απάντηση
  17. Petros
    Petros says:

    Εγώ θα ήθελα την Μελισσα.Αφου πέρυσι είχαμε στείλει μπαλάντα φέτος έπρεπε να στείλουμε κάτι διαφορετικό.Και η ΕΡΤ έπρεπε να ακούσει την επιτροπή κοινού που έβγαλε πρώτη την Μελισσα καθώς στον ημιτελικό ψηφίζει μόνο το κοινό.Τελος πάντων.Καλη επιτυχία στον Βίκτωρα ελπίζω να έχουμε ένα καλο αποτέλεσμα

    Απάντηση
  18. Amesc
    Amesc says:

    Αρχικά καλή επιτυχία στο παιδί, εύχομαι να το απολαύσει όσο μπορεί!!
    Από την άλλη είχα εξαρχής την απορία. Από τη στιγμή που το κοινό και η επιτροπή είχαν ήδη ψηφίσει, γιατί ο εκπρόσωπος έπρεπε να επιλεχθεί μετά και από άλλη μία συνάντηση με την δεύτερη; Δεν θα έπρεπε ο νικητής να είχε βγει αθροιστικά; Πιο είναι το νόημα να βάζεις μέσα τον κόσμο και να λες ότι έχει περισσότερο βάρος η ψήφος του, αφού εν τέλει φαίνεται ότι επηρέασε (αν επηρέασε) ένα πολύ μικρό μέρος της διαδικασίας. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν το λέω επειδή έχουμε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, απλά το είχα καιρό απορία.

    Υ.γ Καλή επιτυχία και πάλι! Ελπίζουμε το τραγούδι να μας ικανοποιήσει!!

    Υ.γ2 Σήμερα η Τσεχία έκανε εθνικό τελικό ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ (άρα χωρίς μεγάλο κόστος) στο οποίο συμμετέχει το κοινό. Για άλλη μια χρονιά…

    Απάντηση
    • Ilianna
      Ilianna says:

      Ποσο μπροστα η Τσεχία! Ε
      Αυτο σκεφτομουν κι εγω χθες! Μα ποσο δυσκολο να ειναι πια; Δεν σεβονται ΚΑΘΟΛΟΥ τους υποστηρικτες του θεσμου!!

      Απάντηση
  19. Dimitris
    Dimitris says:

    Καλή επιτυχία στον Βικτορ! Δεν θέλω να φανώ κακός αλλά τα σχόλια για το τραγούδι του δεν ήταν τόσο καλά όσο της Μελισσας και για αυτό φοβάμαι πως ίσως αποκλείστουμε για τρίτη φορά ή απλώς θα περάσουμε οριακά και θα καταλήξουμε σε μια μέτρια θέση. Ελπίζω να συμβεί το αντίθετο γιατί θα ήταν πολύ άσχημο και κρίμα για το παιδί. Η ΕΡΤ να μην ξανα προσπαθήσει για Γιουροβίζιον. Ας μη δηλώσει συμμετοχή του χρόνου. Επέστρεψε στην παλιά καλή της εποχής που δεν έκανε τίποτα σωστό. Ξαφνική μετάλλαξη και καλά.

    Απάντηση
  20. Music -Man
    Music -Man says:

    Καταρχήν….καλή επιτυχία στον εκπρόσωπο μας, και στην Ελλάδα μας. Αυτο πρέπει τώρα να μας ενδιαφέρει. Δεν μπορώ να πω ποιον περίμενα η όχι, γιατί κανέναν δεν ήξερα έτσι και αλλιώς από την τριάδα. Τον μικρό τον είχα ακούσει στην εκπομπή “Ένα τραγούδι ακόμα” του Θεοφάνους και με είχε εντυπωσιάσει φωνητικά, η μεστή, γεμάτη φωνή του. Πολύ καλή. Και η Μelissa έχει πολύ μη φωνή επίσης. Το τραγούδι ραδιοφωνικό από το ελάχιστο που ακουσα. Τα δύο άλλα κορίτσια οκ απλά. Ας είναι και φέτος μπαλάντα λοιπον.Αν είναι το τραγούδι καλό γιατί να μην πάει? Ας
    το ακούσουμε πρώτα. Του χρόνου ας οργανωθεί καλύτερα η ΕΡΤ. Οπως και να έχει, καλή επιτυχία και πάλι στην Ελλάδα μας

    Απάντηση
  21. Tina
    Tina says:

    Ελλάδα πάλι με μπαλάντα η επιτροπή δεν έχει τη διάθεση να στείλει άλλο μουσικό στυλ ελπίζω να διαφοροποιείται κάπως από το περσινό σίγουρα θα μου άρεσε να στέλναμε κάτι πιο ρυθμικό και δυναμικό ας ελπίσουμε να έχει μια αξιόλογη πορεία επίσης για μένα η ΕΡΤ έκανε τη ανακοίνωση αιφνιδιαστικά όλα αλλόκοτα φέτος.

    Απάντηση
  22. KostasEV
    KostasEV says:

    #cancelERT

    Για ποιον λόγο αποφάσισαν να υπάρχει επιτροπή κοινού αφού την έγραψαν μην πω που;
    Για ποιον λόγο μπήκαν στη διαδικασία να υπάρχει 50,6 και 49,4 (γελάω με τα γελοία ποσοστά) ενώ τελικά αποφάσισαν με το σκεπτικό ποιος έχει το μεγαλύτερο βύσμα;
    Αποκλείεται ο μικρός να είχε καλύτερο τραγούδι από Μελισσα, Κούρτη, Ευαγγελία και Κλαυδία συνολικά.
    Μελισσα κρίμα που δεν είχες βύσμα κορίτσι μου σαν τους άλλους δυο, φαντάσου τι ποσοστό θα σου έδωσαν για να βγει ο μικρός με τη θεία φωτογράφο και την οικογένεια εφοπλιστών…

    Απάντηση
    • Kyri
      Kyri says:

      Χαχα! Cancel ert λέει ο κύριος.. Βούλα, εφοπλιστές, όλα συμπούρμπουλα.
      Έχετε δει ποτέ καλύτερη Ερτ σε επίπεδο προγράμματος και τεχνολογίας, πιο σύγχρονη και ενδιαφέρουσα από άλλη Κυβέρνηση/διοίκηση; Δεν μπορεί να είμαστε όλοι τυφλοί..
      Την χρόνου αν είναι να στείλουμε τραγουδιστή από καφενέ στον Κολωνό σύνορα με Σεπόλια να ικανοποιηθούν και τα αριστερά αντανακλαστικά. Ο πιο μίζερος και κακεντρεχής λαός της Ευρώπης πια με διαφορά..

      Απάντηση
  23. Γιώργος Κ.
    Γιώργος Κ. says:

    Αρχικά θέλω να πω ότι διαβάζω ανελλιπώς τα άρθρα του eurovision fun εδώ και περίπου τρία χρόνια, όμως τώρα γράφω το πρώτο μου σχόλιο. Συγχαρητήρια σε όλη τη συντακτική ομάδα! Είστε πάντα ενημερωμένοι και αγαπάτε τον διαγωνισμό!
    Αναφορικά με τα σημερινά νέα τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Ήθελα πολύ να πάει η Μελίσσα (έχω φάει κόλλημα από τη στιγμή που διέρρευσε απόσπασμα του τραγουδιού της), όμως πρέπει να δώσουμε μια ευκαιρία και στον Βίκτωρα. Δεν χρειάζεται να προτρέχουμε εκφράζοντας αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις. Ούτε έχουμε ακούσει όλοι το τραγούδι, ούτε ξέρουμε πώς θα στηθεί στη σκηνή στο Λίβερπουλ. Ολοκληρώνοντας, είναι φανερό ότι τα πράγματα δεν πήγαν καλά φέτος σχετικά με την επιλογή των υποψήφιων τραγουδιών. Είχαμε βύσματα ή η επιτροπή δεν έχει καλό γούστο; Δεν ξέρουμε δυστυχώς. Ελπίζω του χρόνου να γίνει μια ανοιχτή διαδικασία με δέκα τραγούδια, που θα ψηφιστούν από το κοινό. Εύχομαι καλή τύχη στον νεαρό εκπρόσωπό μας και μακάρι να έχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στον διαγωνισμό!!!
    ΥΓ: Πιστεύω αύριο Ελλάδα-Κύπρος στο β’ μισό του δεύτερου ημιτελικού, χώρια από Σουηδία για άλλη μια φορά 🙂

    Απάντηση
  24. Σοφία
    Σοφία says:

    Για εσάς που λέτε ότι θέλατε τη Μελίσσα. Πιστεύατε ότι με τη Μελίσσα θα τα πηγαίναμε καλύτερα; Ένα κλασικό χορευτικό κομμάτι, πολύ βαρετό και αδιάφορο.. Εγώ χαίρομαι που επιτέλους θα στείλουμε αγόρι (και λέω αγόρι και όχι άντρα γιατί το παιδί είναι μόλις 16 χρονών) γιατί τα τελευταία χρόνια μόνο γυναίκες στέλναμε. Το μόνο που με φοβίζει είναι τα σχόλια που διαβάζω, που λένε ότι ο Βικτωρ είναι άπειρος (που λογικό είναι αφού είναι μόνο 16) και έχει αμηχανία μπροστά στις κάμερες. Μη μας συμβεί κάτι αντίστοιχο όπως της Ρουμανίας το 2021 φοβάμαι.

    Απάντηση
    • EurovisionTales
      EurovisionTales says:

      Με την Melissa θα ειχαμε τζερτζελο, θα περιμενα στησιμο απο Φωκα, τι ευρημα θα σκεφτει, το τραγουδι της ηταν πολυ πιο κοντα στη χωρα μας ως ακουσμα. Του Victor ειναι σαν τραγουδακι απο εθνικο τελικο Δανιας η Ιρλανδιας.
      Και ναι, θα πηγαιναμε καλυτερα με το liar, δε συγκρινεται το hit potential των δυο τραγουδιων.

      Απάντηση
  25. angela
    angela says:

    Δεν καταλαβαίνω γιατί ωρύεστε κάποιοι ότι δεν ακούσαν το κοινό και τα λοιπά, αφού όπως ξέρετε και από τους αλλούς εθνικούς τελικούς τα αποτελέσματα βγαίνουν συνδιαστικά και δεν σας είπαν ποτέ ότι θα στείλουν το πρώτο του κοινού. Συν του ότι τα 70 άτομα δεν ξέρουν πως θα είναι τα τραγούδια στη σκηνή και απλά άκουσαν την στούντιο εκδοχή για να ψηφίσουν.

    Απάντηση
  26. Eurovision 4 ever!
    Eurovision 4 ever! says:

    Έλεος βρε άνθρωποι με τη Μελίσσα! Βλαχοποπ 2000nds, και ξαναζεσταμένο φαΐ με στίχους τύπου ”γιεα γιεα γιεα”. Λίγη θετικότητα για ένα νεο παιδί που κουβαλά φρεσκάδα και αντανακλά την εποχή του! Μπράβο και στον κοινό που τον ψήφισε, και στην επιτροπή που τον επέλεξε!

    Απάντηση
  27. Dimitris
    Dimitris says:

    Να ρωτήσω κάτι άλλο; Μέσα στον Ιανουάριο δεν ήταν να βγει και το τραγούδι της Κύπρου; Μέχρι πότε τώρα δεν υπάρχει κάποια ενημερώσω σωστά;

    Απάντηση
  28. Greco London
    Greco London says:

    Περίμενα πως και πως να κάνω το πρώτο μου ποστ για αυτή τη χρονια..
    Να δώσω πρώτα από όλα τις καλύτερες ευχές μου στον Βίκτωρα που θα μας εκπροσωπήσει φέτος..
    Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους ελληναράδες που βγαίνουν εδώ και μέρες και κράζουν και φέρνουν την απόλυτη καταστροφή αποκλεισμού μας και όλα τα υπόλοιπα δραματικα, να καταλάβουν πως οποία και να ήταν η προτίμηση τους η επιλογή έγινε και θα πρέπει να στηρίξουμε την Ελλάδα μας.
    Και πιο σημαντικό δεν μπορούμε να λέμε πως θα πατωσουμε ρε παίδες χωρίς καν να έχουμε ακούσει το κομμάτι ακόμα.. Δηλαδή έλεος… Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια..
    Και αν είναι γιος εφοπλιστή, η’ Καπετάνιου η’ ζαχαροπλάστη δεν θα έπρεπε ν αποτελεί κριτήριο.
    Τα ίδια λέγανε πολλοί και για το γιο του Πάριου πως η επιτροπή θα τον στείλει στο διαγωνισμό και είδαμε τελικά τι έγινε..
    Φέτος ο διαγωνισμός γίνετε εδώ στη δεύτερη πατρίδα μου και είμαι δίπλα ευτυχισμένος…
    Ας το χαρούμε παιδιά κΙ ελπίζω το κομμάτι να είναι πανέμορφο κΙ να γίνει μη αξιόλογη προσπάθεια..

    ΥΓ. Μια ακόμα θερμή παράκληση στα γνωστά τρολ να μην πηγαίνουν σε αλλα σάιτ η’ σε κανάλια του YouTube και να κράζουν τον Βικτωρα και να λένε πως ήταν καλύτερα να πήγαινε η Μελίσσα..

    Ευχαριστούμε Eurovisionfun για την άμεση ενημέρωση. Είστε και για κι ακόμη χρονια το πληρέστερο ελληνικό σάιτ της Eurovision 😉

    Απάντηση
  29. Thom.
    Thom. says:

    Παιδιά, η λύση είναι μία. Αν θέλετε να πάει η Melissa , διαμαρτυρηθείτε στην Ert. Εγώ έστειλα email όπου τους ζητάω να αντικαταστήσουν τον Victor , με Melissa. Αν δουν ότι έχουν πολλά παράπονα, μπορεί και να ακυρώσουν την απόφαση τους και να στείλουν την Melissa

    Απάντηση
  30. EurovisionTales
    EurovisionTales says:

    Το τραγούδι ακουγεται οτι πιο αγευστο εχουμε στειλει σαν χωρα στον διαγωνισμό EVER. Ειναι σαν τραγουδάκι απο εθνικο τελικό της Δανιας η της Ιρλανδιας ( που δεν θα νικουσε καν ).
    Πολυ τυχεροι που εχουμε ολους τους συμμαχους στον ημιτελικο.

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Η αλήθεια είναι πάντως πως αν και είναι αξιοπρεπές (κατ’ εμέ) είναι το πιο αδιάφορο που έχουμε στείλει πρόσφατα μετά από το this is love της demy. Σίγουρα δεν επέλεγε η ΕΡΤ (όχι ο κόσμος) το τραγούδι με τις καλύτερες πιθανότητες. Μέχρι και οι συντάκτες στο site που είχαν ακούσει γύρω στα 15-20 από όσα υποβλήθηκαν, είχαν τη συμμετοχή του Βίκτωρα ως 3η-4η. Ακόμα και στην τελική έφταδα το είχαν ως 2ο μετά της Μελίσα (κάποιοι ως 3ο αφού θεωρούσαν της Κλαυδιας καλύτερο). Πάντως ούτε το demo/snippet που βγήκε δεν έπεισε πολύ, κάτι που φαίνεται και στα στοιχήματα. Σίγουρα πάντως η ΕΡΤ, η ανεπαρκής όπως αποδεικνύεται ΕΡΤ με την επιτροπή της, δεν επέλεξε σωστά. Επομένως το οποίο αποτέλεσμα ας το πάρει πάνω της χωρίς να λέει δεξιά και αριστερά “η αρμόδια επιτροπή της ΕΡΤ μαζί με τη γνώμη της επιτροπής κοινού αποφάσισε…” Η ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΌΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΉΘΕΛΕ ΤΗΝ ΜΕΛΊΣΑ.
      Ένας ρεαλιστικός στόχος/πρώιμη πρόβλεψη: είναι πρόκριση ως 6η-9η (ευτυχώς να λέμε που ήταν άκρως ευνοϊκη η κλήρωση) και στον τελικό μια θέση από 13η-18η. Κρίμα ΕΡΤ κατέστρεψες ο,τι έχτισες.
      Αυτό σαφώς ακόμα αποτυπώνεται και στα στοιχήματα…
      Πέρσι τέτοια εποχή η Αμάντα ήταν πολύ ψηλότερα από την μόλις 20η θέση που πλασάρεται ο Βίκτωρας.

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Συν ότι δεν έχουν ανεβάσει πουθενά τα αποτελέσματα! Μάλιστα έλεγαν ότι θα ανέβαζαν βιντεοσκοπημένη και την κλήρωση των 70…
        Αυτή η διοίκηση και η επιτροπή της ΕΡΤ δείχνει το χειρότερο και μη δημοκρατικο της πρόσωπο.
        Κατά τα άλλα χαιρόμαστε που έστειλαν το Βίκτωρα και όχι το ντουέτο αντί να προβληματιστούμε και να ψέγουμε αυτά τα χυδαία που έκαναν/κάνουν και θα κάνουν φέτος. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λένε,και φέτος κάθε άλλο παρά καλά δεν ξεκίνησε -συνεχιζεται το πράγμα.
        ΥΓ: για να προλάβω όλους όσους αρχίσουν τα “μα είναι ένα παιδί 16χρονων” και όλα αυτά τα γνωστά, δεν αναφέρομαι στο Βίκτωρα σαν Βίκτωρα αλλά αφενός στην αισχρή και μη δημοκρατική διαχείριση της ΕΡΤ φέτος και αφετέρου στο ότι ακόμα προσπαθούμε να ωραιοποιησουμε καταστάσεις και να δώσουμε παρηγοριά στον άρρωστο (τρόπο σκέψης της επιτροπής της ΕΡΤ) λέγοντας ατάκες του τύπου ” μια χαρά αφού δεν θα πάει το shout out και ο Βίκτωρας είναι οκ σαν επιλογή “. Κοινώς βλέπουμε το δέντρο αλλά χάνουμε το δάσος.

        Απάντηση
  31. Eurofan
    Eurofan says:

    Μπράβο στον Βίκτωρα και του εύχομαι τα καλύτερα παρολο που δεν μου αρέσει αυτό που έχω ακούσει ιδιαίτερα! Ντροπή στη ΕΡΤ για όλη την διαδικασία και που κοροιδεύουν κόσμο και καλλιτέχνες!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *