Ελλάδα: Το 70.14% των αναγνωστών μας ψήφισε την Melissa Mantzoukis με το Liar, ως εκπρόσωπο μας για την Eurovision 2023 (Poll Results)!

Τις τελευταίες ημέρες μέρος των τριών υποψήφιων τραγουδιών που συμμετέχουν στην τελική φάση επιλογής της ΕΡΤ διαρρεύσαν στο διαδίκτυο με τα σχόλια των φίλων της Eurovision να ποικίλουν και τις αντιδράσεις να είναι κυριολεκτικά χιλιάδες.

Επί δύο ημέρες το #Eurovision ήταν στις τάσεις στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πόσο πολύ αγαπούν οι Έλληνες τον διαγωνισμό. Μάλιστα, το 48ωρο 23 και 24 Ιανουαρίου, όπου σημειώθηκαν και οι διαρροές των τριών υποψήφιων τραγουδιών μας για την Eurovision, το Eurovisionfun επισκέφθηκαν για να ενημερωθούν περισσότεροι από 23.000 χρήστες, ενώ είχαμε και 80.000 προβολές σελίδων.

Τα σχόλια που έχουν αφήσει στα άρθρα μας οι επισκέπτες τις δύο αυτές ημέρες είναι περισσότερα από 500, ενώ τα δύο live μας στο YouTube επίσης έχουν χιλιάδες προβολές, ενώ σε όλα τα social media μας, αλλά και στο Group μας στο Facebook οι συζητήσεις έχουν πάρει φωτιά.

Για να έχουμε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για την γνώμη του κοινού σκεφτήκαμε να πραγματοποιήσουμε ένα poll, για να δούμε την απήχηση των τριών τραγουδιών.

Όπως σε κάθε poll που φιλοξενούμε στο Eurovisionfun, για την αντικειμενικότητα του αποτελέσματος από κάθε ip μπορείς να ψηφίσεις μόνο μία φορά.

Shout OutWhat they Say και Liar διεκδίκησαν την προτίμηση ελληνικού και ευρωπαϊκού κοινού, με το νικητή είναι ξεκάθαρος.

Συγκεκριμένα, σχεδόν 2.000 ψήφοι συγκεντρώθηκαν στο poll μας για τη γνώμη σας, για τα τρία υποψήφια τραγούδια, με το συντριπτικό ποσοστό του 70.14% (1.372 ψήφοι), να θέλει να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2023, η Melissa Mantzoukis, με το τραγούδι Liar.

Στη δεύτερη θέση θέση με ποσοστό 24.64% (482 ψήφους), ο Victor Vernicos με το What They Say, ενώ στην τελευταία θέση το ντουέτο των Αντωνία Καούρη και Μαρία Μαραγκού, με το Shout Out, που συγκέντρωσαν μόλις το 5.21% της ψηφοφορίας και 102 ψήφους.

Να υπενθυμίσουμε ότι το 61.79% των αναγνωστών μας βαθμολόγησε με ένα βαθμό το Shout Out, στο αντίστοιχο poll μας.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα τα αναλυτικά αποτελέσματα:

Το Liar και η Melissa Mantzoukis φαίνεται να έχει κέρδισε την απόλυτη υποδοχή του κοινού, πράγμα που αποτυπώνεται και στα θετικά σχόλια που έχει δεχθεί η συμμετοχή, σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα ΜΜΕ και στην ιστοσελίδα μας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

16 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Λάιος
    Λάιος says:

    Δηλαδή τώρα συναγωνίστηκαν στο πολ δύο τραγούδια με σχετικά καθαρό ήχο και ένας αντίλαλος λίγων δευτερολέπτων; Νομίζω όλο αυτό αδικεί ένα τραγούδι που επί της ουσίας ΔΕΝ ακούσαμε καθόλου. Νομίζω ότι στη φάση αυτή και σαφώς με το μπλέξιμο αυτό δεν είναι και το ιδανικότερο να δημιουργούμε εντυπώσεις εναντίον ενός τραγουδιού. Για το Shout out τι να πω.. κράξτε ελεύθερα. Αλλά για το τραγούδι του Βερνίκου δεν έχουμε καθόλου εικόνα όσοι δεν ήμασταν στην 70μελή επιτροπή, οπότε γιατί ψηφίζουμε;
    Σε ένα πολ για τη δυναμική (star quality) που έχει ο κάθε συμμετέχων, νομίζω εκεί ο Βίκτωρ θα κέρδιζε άνετα.

    Απάντηση
      • Λάιος
        Λάιος says:

        Μα δεν αναφέρομαι στους 70 της επιτροπής. Αυτοί είναι γνωστό ότι είχαν τη Μελίσσα πρώτη. Στο πολ αυτό ψήφισαν άτομα εκτός των 70 που δεν άκουσαν ούτε ένα λεπτό και ενορχηστρωμένο το τραγούδι του Βίκτωρα και παρόλα αυτά θεωρούν ότι πρέπει να πάει η Μελίσσα; Πώς το ξέρουν με τόση σιγουριά; Και για να μην κατηγορηθώ ως ύποπτος πολέμιος της Μελίσσα, μπορεί κι εγώ να θεωρήσω ότι το δικό της είναι καλύτερο, ΑΦΟΥ όμως ακούσω και του Βίκτωρα.
        Σε κάθε περίπτωση αν η ΕΡΤ επιλέξει το τραγούδι του Βικτωρα καλό θα είναι με την ανακοίνωση να αποκαλύψει και το τραγούδι. Προσωπικά υποψιάζομαι ότι αυτός είναι ο λόγος της καθυστέρησης: θέλουν να ανακοινώσουν τον Βερνίκο και άμεσα να δώσουν και το τραγούδι στη δημοσιότητα ελπίζοντας πως το τραγούδι του θα έχει θετική απήχηση και δεν θα υπάρχουν αντιδράσεις. Το Shout Out θεωρώ απίθανο να επιλεγεί. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο παράφρονες. Ήθελαν να δώσουν λίγη δημοσιότητα στη φιλενάδα τους με το να την βάλουν στην τριάδα αλλά μέχρι εκεί νομίζω (ή ελπίζω).

        Απάντηση
    • Τina
      Τina says:

      Μα ήδη γκρεμίζει αυτά που έχτισε βάζοντας στην τελική τριάδα ένα αδιάφορο τραγούδι το shout out και το βαθμολογεί με άριστα για να ολοκληρωθεί η καταστροφη

      Απάντηση
  2. Music -Man
    Music -Man says:

    Τι κάνει νιάου νιάου…στην Εurovision? Με το καλό να πάει και εύχομαι και καλή της επιτυχία. Εξαρχής πάντως όλοι σκεφτόμασταν ότι ή η Μελίσα θα πήγαινε, ή ο Κούρτης, που τελικά κόπηκε.

    Απάντηση
  3. Σοφία
    Σοφία says:

    Η αλήθεια είναι πως φέτος από ό,τι έχω ακούσει από τα αποσπάσματα κανένα τραγούδι δεν με τρελαίνει. Απλώς το shout out είναι τόσο άθλιο που κάνει τα υπόλοιπα αριστουργήματα. Δηλαδή και το liar που είναι το καλύτερο από όλα, δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Ένα ακόμα dance κομμάτι είναι από τα κλασικά που ακούγονται στα κλαμπ. Δυστυχώς δεν μας βλέπω φέτος για 10αδα.

    Απάντηση
  4. Bill
    Bill says:

    Αρνούμαι να πιστέψω ότι η ΕΡΤ δεν θα στείλει την Μελίσσα. Παιδιά η κοπέλα έχει star quality έχει όλο το “πακέτο”για τον διαγωνισμό και στήριξη από την Γερμανία. Μόνο αυτή θα μας φέρει καλή θέση ξανά. Τι συζητάμε ακόμα; Δεν γίνεται ρε π@@υ@ μου αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες; Που είναι η ΕΡΤ που έβγαλε τα διαμάντια Στεφανία και Αμάντα;
    Οποιαδήποτε άλλη επιλογή δεν θα γίνει δεκτή,ειδικά της φιλενάδας του προέδρου.
    ΜΕΛΙΣΣΑ, ΜΕΛΙΣΣΑ , και μόνο ΜΕΛΙΣΣΑ. .
    Ξεφτιλισμένη ΕΡΤ σταματά αυτό που κάνεις τώρα και πράξε σωστά. Αλλιώς να μην πάμε καθολου φέτος, και να στηρίξουμε Κύπρο που θα έχει και καλό τραγούδι.
    Μπράβο κ.Αργυριου για το προηγούμενο άρθρο σας. Ελπίζω να σας ακούσει η ΕΡΤ αν και πιστεύω η απόφαση έχει ήδη παρθεί.

    Απάντηση
    • Φεβρουάριος έφτασε
      Φεβρουάριος έφτασε says:

      Εγώ θα φοβόμουν τη Μελίσσα με ένα χορευτικό τραγούδι να πω την αλήθεια. Ναι τραγουδάει ωραία και σωστά αλλά η σκηνική της παρουσία δεν έχει και τίποτα το καθηλωτικό κατά τη γνώμη μου. Πιστεύω θα είναι δύσκολο να πείσει το κοινό με ένα τέτοιο τραγούδι, αλλά εφόσον την επιλέξει η ΕΡΤ, (γιατί είμαι αρκετά σίγουρη ότι θα διαλέξει την Μέλισσα τελικά) μακάρι να με διαψεύσει.

      Απάντηση
  5. Bill
    Bill says:

    Φουρέιρα δεν είναι άλλα εγώ πιστεύω θα το δουλέψει και θα τη βοηθήσει και ο Φωκάς και θα βγεί ένα ωραίο αποτέλεσμα. Εμένα πάντως στο dsds μου άρεσε και στις μπαλάντες και στα πιο pop ήταν πολύ καλή. Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να την επιλέξει η ΕΡΤ γιατί καλύτερη επιλογή δεν έχουμε αυτή τη στιγμή. Αλλά φοβάμαι πως θα στείλουν Βίκτωρ. Έτσι δεν θα πάει ούτε το αγαπημένο του κοινού, ούτε το δικό τους. Πάλι μπαλάντα και Die Together δεν θα ναι, όσοι το άκουσαν είπαν απλά οκ. Ίσως τελικό και μετά ότι βρέξει ας κατεβάσει. Αχ μελισσάκι μου !!!

    Απάντηση
  6. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν στείλουν οτιδήποτε άλλο εκτός της Μελίσα να αναλάβουν οι ανίκανοι 100% την ευθύνη του αποκλεισμού (shout out) ή της (ας ελπίσουμε) πρόκρισης και ένας μετρίου αποτελέσματος που θα φέρει το what they say (θυμίζω φέτος το Αζερμπαϊτζάν και η Ελβετία από το κοινό δεν θα περνούσαν καν τελικό, ενώ εκεί-οπως και η Αυστραλία – με το ζόρι πλησίασαν την 15αδα).

    Απάντηση
  7. KostasEV
    KostasEV says:

    Πρέπει η ΕΡΤ να σεβαστεί την επιλογή των 70 αλλά και των υπολοίπων που άκουσαν έστω και λίγο τα αποσπάσματα των τραγουδιών.
    Στους ημιτελικούς αποφασίζει μόνο το κοινό, να θυμίσω…
    Το Liar από το λίγο που ακούσαμε (έστω και με απαίσιο ήχο) σου μένει που είναι πολύ σημαντικό. Η Melissa είναι η μόνη που μπορεί να σταθεί ανάμεσα στον άπειρο 16χρονο και το ντουέτο της συμφοράς.
    Είναι ντροπή για την ΕΡΤ η φετινή διαδικασία. Άμεσο ξήλωμα της επιτροπής ανεξαρτήτως τι θα επιλέξουν…
    Αν τολμήσουν βέβαια να αγνοήσουν το 70%, θα μαζευτούν υπογραφές να ακυρωθεί η συμμετοχή μας και να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *