Εσθονία: Τα στοιχήματα πριν από τον δεύτερο ημιτελικό του Eesti Laul 2023!

Συνεχίζεται απόψε το βράδυ για το Eesti Laul, ο εθνικός τελικός της Εσθονίας για την Eurovision 2023Δέκα υποψήφιοι διαγωνίζονται για τα τελευταία πέντε εισιτήρια που οδηγούν στον τελικό και από εκεί στον νικητή για το Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με τα στοιχήματα λίγες ώρες πριν τον πρώτο ημιτελικό, φαβορί για την πρόκριση δείχνουν οι Alika, Sissi, Elysa, Inger και Carlos UkaredaΑμφότεροι φαίνεται ότι θα έχουν ένα εύκολο απόγευμα και θα τους ξαναδούμε στον τελικό του Eesti Laul στις 11 Φεβρουαρίου.

 

Οι πέντε που θα προκριθούν στον τελικό του Eesti Laul 2023, θα καθοριστούν ύστερα από δύο γύρους ψηφοφορίας. Στον πρώτο γύρο και ύστερα από συμψηφισμό της βαθμολογίας της κριτικής επιτροπής και κοινού θα προκριθούν τέσσερα τραγούδια. Ανάμεσα στα έξι εναπομείναντα τραγούδια θα υπάρξει εκ νέου ψηφοφορία, όπου μόνο το τηλεοπτικό κοινό θα καθορίσει το ένα και τελευταίο τραγούδι που θα προκριθεί.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον πρώτο ημιτελικό του Eesti Laul 2023 στις 19:30 μέσα από την ιστοσελίδα της εσθονικής δημόσιας τηλεόρασης πατώντας  ΕΔΩ.

Πηγή: Eurovisionworld, ERR
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *