Ισραήλ: Η Noa Kirel αποκαλύπτει καινούργια στοιχεία σχετικά με το τραγούδι της για την Eurovision 2023!

Παρά τις έντονες φήμες για αποχώρηση του Ισραήλ από την Eurovision 2023, η Noa Kirel δεν πτοείται και συνεχίζει πυρετωδώς τις προετοιμασίες για την εμφάνιση της στην σκηνή του Λίβερπουλ, τον Μάιο! Πριν λίγο καιρό η ίδια είχε ανακοινώσει πως η τελική επιλογή για την Eurovision 2023 θα γίνει μεταξύ δύο τραγουδιών. Σήμερα η Noa προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις σχετικά με την διαδικασία επιλογής.

Η Noa Kirel ηταν καλεσμένη στην εκπομπή “Friday morning with Galit and Yoav”, και προέβη δύο πολύ σημαντικές ανακοινώσεις:

  1. Έχει ήδη επιλέξει το τραγούδι με το οποίο θα δαγωνιστεί στην Eurovision 2023
  2. Πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα μικρό teaser του τραγουδιού της μαζί με τον τίτλο, ενώ το κομμάτι θα κυκλοφορήσει σε μεταγενέστερο χρόνο

Σε μια εκπομπή στο Channel 12, επιβεβαίωσε πως δύο τραγούδια έχουν ηχογραφηθεί:

«Το ένα τραγούδι μου μιλάει για την αγάπη ενώ το άλλο για την δύναμη. Και τα δύο τραγούδια είναι στα αγγλικά με λιγα Εβραϊκά μέσα, ενώ και τα δύο τραγούδια έχουν Μεσογειακές επιρροές.»

Υπενθυμίζουμε πως το Ισραήλ έχει επιβεβαιώσει την συμμετοχή του στην Eurovision 2023 από τον Μάρτιο του 2022 και έχει επιλέξει εσωτερικά την Noa Kirel ως εκπρόσωπο, ενώ το τραγούδι της αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Μέχρι να μάθουμε όμως να ακούσουμε το τραγούδι της Noa Kirel για την Eurovision 2023, ας θυμηθούμε την συμμετοχή της χώρας στον περσινό διαγωνισμό. Το Ισραήλ πέρυσι δεν κατάφερε να βρεθεί στον τελικό μετά από έξι χρόνια σερί προκρίσεων, με το “Ι.Μ.” και τον Michael Ben David να αρκείται στην 13η θέση του δεύτερου ημιτελικού.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή τoυ Ισραήλ στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: euromix.co.il

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *