Μάλτα: Ο Aidan παίρνει νομικά μέτρα για τον αποκλεισμό του στο MESC 2023!

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο, ο Aidan Cassar αποκλείστηκε από τον εθνικό τελικό της Μάλτας με το τραγούδι “Regina”. 

Σύμφωνα με το Times of Malta, ο Aidan ζήτησε από το PBS να αλλάξουν την απόφαση αποκλεισμού του από τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Μάλτας στη Eurovision.

Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τον Aidan έστειλαν επιστολή στην PBS ζητώντας τους να αναστείλουν αυτή την απόφαση και σε περίπτωση που αρνηθούν να το κάνουν θα κινηθούν σε νομικά μέτρα.

Οι κανόνες του διαγωνισμού λένε ρητά, ότι οι τραγουδιστές απαγορεύεται να δημοσιεύουν σχετικά με τη συμμετοχή τους μέχρι να ολοκληρωθεί η προημιτελική φάση.

Ο ραδιοτηλεοπτικος φορέας της Μάλτας, είχε προειδοποιήσει επανειλημμένα τον τραγουδιστή ότι δεν επιτρέπετε να δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το τραγούδι του, αλλά είχε αγνοήσει αυτές τις προειδοποιήσεις και δημοσίευσε πολλές αναρτήσεις για το τραγούδι του Reġina.

Ο εκπρόσωπος του PBS αναφέρει:

Υπάρχουν σαφείς κανόνες που λένε ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί προαγωγή από τη στιγμή που θα ανακοινωθούν τα ονόματα των προημιτελικών.

Ο Aidan δεν έχει ακόμη σχολιάσει δημόσια τίποτα για αυτό το θέμα.

Οι Δικηγόροι του Aidan αναφέρουν ότι, στη νομική επιστολή του προς το PBS, ο τραγουδιστής υποστηρίζει ότι υπάρχουν και άλλοι διαγωνιζόμενοι που δημοσίευσαν επίσης αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις συμμετοχές τους και τις χορηγίες τους και δεν έχουν αποκλειστεί από το διαγωνισμό.

Ο Aidan επίσης αναφέρει ότι το PBS δεν του έδωσε ποτέ την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον εαυτό του και μέχρι στιγμής δεν του έχουν δώσει εξηγήσεις για τους συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό.

Οι δικηγόροι του απαιτούν από το PBS να παγώσει αμέσως την απόφασή τους να τον ακυρώσουν και να οργανώσει μια συνάντηση μεταξύ των διοργανωτών του διαγωνισμού και του τραγουδιστή, για να του επιτρέψουν να υποστηρίξει την υπόθεσή του. Ο Aidan είναι έτοιμος να λάβει περαιτέρω νομικά μέτρα σε περίπτωση που το PBS δεν το κάνει. Ο τραγουδιστής εκπροσωπείται από τους δικηγόρους Franco Debono, Marion Camilleri και Charles Mercieca.

Ο Aidan ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί στον διαγωνισμό για την επιλογή της συμμετοχής της Μάλτας στη Eurovision 2023, αλλά αποκλείστηκε λόγω μη εξουσιοδοτημένων αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://youtube.com/shorts/tkpaQax-jas?feature=share

Θα καταφέρει άραγε ο σύζυγος να κερδίσει την επιστροφή του στο στο MESC 2023;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Μάλτας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: Time of Malta

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *