Μολδαβία: Ο Νίκος Σόφης μαζί με την Vera Țurcanu υποψήφιοι στο Etapa Naţională!

Πριν από λίγο η δημόσια ραδιοτηλέοραση της ΜολδαβίαςTRMανακοίνωσε τους 33 συμμετέχοντες του εθνικού τελικού και μαζί κυκλοφόρησε και τα τραγούδια τους.

Με χαρά είδαμε πως ανάμεσα τους βρίσκεται και ένα πολύ αξιόλογο τραγούδι, που υπογράφει ο Έλληνας στιχουργός Νίκος Σόφης, βετεράνος πλέον των εθνικών τελικών της Μολδαβίας.

Ο Νίκος Σοφής είναι στιχουργός με βάση του τη Γερμανία και τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε αρκετούς εθνικούς τελικούς διάφορων χωρών (Μολδαβία, Λευκορωσία, Πολωνία, Ισλανδία, Ελβετία, Ρουμανία κ.α.). Αυτή θα είναι η όγδοη συνεχόμενη φορά που συμμετέχει στον εθνικό τελικό της Μολδαβίας, όπου το 2018 και το 2022 κέρδισε την δεύτερη θέση!

Φέτος, διαγωνίζεται με την Vera Țurcanu και το τραγούδι Vremea ta, η οποία πριν λίγο καιρό κατάφερε με την ερμηνεία της να γυρίσει όλες τις καρέκλες και των τεσσάρων κριτών (Π.Μουζουράκης, Ε.Παπαρίζου, Σ.Ρουβάς, Κ.Αργυρός), στο The Voice of Greece.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Sofis 🇬🇷 (@niksofis)

Μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το Vremea ta, στον παρακάτω σύνδεσμο:

Υπενθυμίζουμε ότι η Vera Țurcanu διαγωνίστηκε τρεις φορές, στο O melodie pentru Europa. Το 2015 σε ντουέτο, με την Diana Popa και το “Faith”χωρίς να περάσουν στον τελικό, ενώ το 2018 με το τραγούδι “Black Heart” ήρθε δεύτερη και το 2019 με το “Cold” τέταρτη.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Μολδαβίας στην Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *