Νορβηγία: Η σειρά εμφάνισης για τον Τελικό του MGP 2023!

Το Melodi Grand Prix 2023, η διαδικασία επιλογής της επόμενης νορβηγικής συμμετοχής στον Διαγωνισμό της Eurovision, φτάνει προς το τέλος με τους 9 φιναλίστ να διεκδικούν το χρυσό εισιτήριο για το Λίβερπουλ αυτό το Σάββατο.

Μετά από τρεις ημιτελικούς και ένα νέο σύστημα ψηφοφορίας ήρθε η ώρα για τον μεγάλο τελικό. Πριν λίγο η δημόσια τηλεόραση της χώρας, NRK έδωσε στην δημοσιότητα την σειρά εμφάνισης για τον τελικό του φετινού Melodi Grand Prix:

  1. JONE — “Ekko inni meg” (Echo in me)
  2. Eline ThorpNot Meant to Be
  3. Skrellex — Love Again
  4. Ulrikke Brandstorp – “Honestly“
  5. Umami Tsunami – “Geronimo“
  6. Atle Pettersen Masterpiece” 
  7. Swing’it — “Prohibition”
  8. Elsie Bay — “Love you in a dream”
  9. Alessandra Mele – Queen of Kings“

Στον Μεγάλο Τελικό θα υπάρχει για πρώτη φορά από το 2019 και μια διεθνής κριτική επιτροπή που θα καθορίσει το 50% του αποτελέσματος ενώ το υπόλοιπο 50% θα καθοριστεί από την ψήφο του κοινού. Οι παρουσιαστές του Melodi Grand Prix για φέτος, θα είναι η παρουσιάστρια Arian Engebø και ο τραγουδιστής Stian Thorbjørnsen που έχει επίσης συμμετέχει στο MGP το 2015 και το 2021.

Μια επιπλέον προσθήκη του φετινού εθνικού τελικού , είναι πως το NRK αποφάσισε να δώσει στους διαγωνιζόμενους την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν Auto-Tune στις εμφανίσεις τους, έτσι ώστε να μπορέσουν να είναι αρτιότεροι φωνητικά.

Ραντεβού το επόμενο Σάββατο 4 Φεβρουαρίου για τον μεγάλο τελικό του Melodi Grand Prix 2023.

ΠΗΓΗ: nrk.no

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Νορβηγίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

 

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *