Σουηδία: Η σκηνή του Melodifestivalen 2023!

Μία εβδομάδα μας χωρίζει από τον πρώτο ημιτελικό του Melodifestivalen, που θα πραγματοποιηθεί στο Gothenburg. Το SVT αποκάλυψε σήμερα στο σχεδιασμό της φετινής σκηνής. Παρουσιάζεται σαν μια εξελιγμένη έκδοση της περσινής, καθώς η βάση παραμένει η ίδια αλλά οι μικρές αλλαγές δίνουν την αίσθηση μιας καινούργιας σκηνής. Φέτος αντί για δύο σκηνές θα έχουμε μια μεγαλύτερη, στην μπροστινή μεριά της οποίας θα βρίσκεται και φέτος μια σκάλα μόνο που φέτος θα είναι χωρισμένη στα δύο. Έτσι οι ερμηνευτές θα μπορούν να βρίσκονται κοντά στο κοινό. Ο σχεδιαστής της σκηνής του Melodifestivalen 2023Viktor Brattström, δήλωσε:

” Θελήσαμε να κρατήσουμε όλη την αίσθηση που σου άφηνε στη ζωντανή μετάδοση η σκηνή, και γενικά όλα τα καλά στοιχεία της σκηνής του 2022. Το κοινό και οι καλλιτέχνες πρέπει να είναι κοντά, γιατί αυτό δημιουργεί ένα μοναδικό συναίσθημα, το οποίο αντιλαμβάνονται και οι θεατές από την τηλεόραση. Προσπαθήσαμε να ξαναχρησιμοποιήσουμε  όσα περισσότερα γίνεται, επομένως αν όλα πάνε βάση σχεδιασμού θα παρακολουθήσετε 30 μοναδικές εμφανίσεις! ”

Υπάρχουν μερικά  ακόμα ήδη υπάρχοντα της σκηνής, που θα χρησιμοποιηθούν διαφορετικά. Στο πίσω μέρος που υπήρχε η οθόνη LED, φέτος θα υπάρχει η δυνατότητα αυτή η οθόνη να ανοίγει ώστε να ξεπροβάλουν άλλες μικρότερες οθόνες LED. Η σκηνή έχει ενσωματωμένο φωτισμό, μαζί με τα LED και τη σκηνογραφία ενώνονται, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό θέαμα!

Τέλος, στο greenroom, δε βλέπουμε αξιοσημείωτες αλλαγές. Θα παραμείνει στη μέση των θεατών, όπως συνήθως, για να παραμένει η αίσθηση του μεγάλου πάρτυ, ιδιαίτερα τη βραδιά του μεγάλου τελικού στις 11 Μαρτίου.

Δείτε τη σκηνή του Melodifestivalen 2023 παρακάτω:

Πως σας φαίνεται η σκηνή του Melodifestivalen 2023; Πείτε μας στα σχόλια!

 

Πηγή: SVT

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σουηδίας στην Eurovision 2023!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *