robin packalen umk 2023

Φινλανδία: Ακούστε το τρίτο τραγούδι του UMK 2023!

Πριν από λίγο ο τηλεοπτικός φορέας της Φινλανδίας κυκλοφόρησε το τρίτο υποψήφιο τραγούδι του UMK 2023, του φινλανδικού εθνικού τελικού για την Eurovision 2023.

Πρόκειται για το “Girls Like You” του Robin Packalen και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Το επίσημο site της Eurovision αναφέρει τα εξής για τον Robin:

Ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της ποπ μουσικής της Φινλανδίας, ο αγαπημένος Robin Packalen που ήθελε εδώ και καιρό να συμμετάσχει στο UMK. Τώρα, επιτέλους ήρθε η ώρα. Ο Robin, που ξεκίνησε ως αστέρι της παιδικής μουσικής σκηνής, είναι έτοιμος να κατακτήσει την Ευρώπη με την ενέργεια και την αυθεντικότητά του.

Το πρώτο single του Robin Packalen κυκλοφόρησε το 2012, όταν ήταν μόλις 13 ετών. Έγινε απευθείας επιτυχία και ο Robin έγινε σούπερ σταρ. Σύμφωνα με τον Packalen, το καλό με την πρώτη εμφάνιση σε νεαρή ηλικία είναι ότι δεν φοβάσαι τίποτα και έχεις άφθονη ενέργεια. Από την άλλη πλευρά είναι γεγονός ότι πρέπει να μεγαλώσεις πολύ γρήγορα.

Τα τελευταία χρόνια, ο Packalen κυκλοφορεί τραγούδια στα αγγλικά. Όταν γράφει μουσική, βασίζεται στο ένστικτό του. Εκτός από την μουσική καριέρα, ο εξωστρεφής Packalen απολαμβάνει τα extreme sports και τις συναναστροφές μέσω των social media όσο περισσότερο μπορεί.

Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να μπει στο UMK. Πολλοί ήταν που ήθελαν να δουν τον Robin στον διαγωνισμό και, παρόλο που το σκεφτόταν εδώ και χρόνια, νιώθει ότι τώρα είναι έτοιμος για αυτό.

«Εξάλλου, αυτό το τραγούδι είναι τόσο καλό που πρέπει να το ακούσει όλος ο κόσμος», αναφέρει ο ίδιος.

Η κριτική επιτροπή του UMK είχε τα εξής να πει για τον Robin:

Είναι τόσο καλό που ένας από τους πιο επιτυχημένους ποπ σταρ της Φινλανδίας όλων των εποχών διαγωνίζεται στο UMK! Το “Girls Like You” είναι ακριβώς το είδος μουσικής που θέλει να κάνει ο Robin Packalen: σύγχρονο, πιασάρικο και συναρπαστικό ποπ στα αγγλικά, που ταιριάζει στο UMK. Παρόλο που το τραγούδι έχει σαφείς επιρροές από τον Bruno Mars και τον Justin Timberlake, ο Robin αφήνει το δικό του στίγμα με το γνώριμο φωνητικό του στυλ. Γραμμένο στο Λος Άντζελες, το τραγούδι είναι σαν μια ηλιόλουστη μέρα στριμωγμένη σε ένα αρχείο ήχου τριών λεπτών

Υπενθυμίζουμε τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του UMK 2023. Το αναλυτικό πρόγραμμα κυκλοφοριών έχει ως εξής:

  • 12 Ιανουαρίου (Keira — “No Business On The Dancefloor”)
  • 13 Ιανουαρίου (Benjamin — “Hoida Mut”)
  • 16 Ιανουαρίου (Robin Packalen — “Girls Like You”)
  • 17 Ιανουαρίου (Lxandra — “Something To Lose”)
  • 18 Ιανουαρίου (Käärijä — “Cha Cha Cha”)
  • 19 Ιανουαρίου (Kuumaa — “Ylivoimainen”)
  • 20 Ιανουαρίου (Portion boys — “Samaa Taivasta Katsotaan”)

Ο τελικός του UMK 2023 θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το UMK και την συμμετοχή της Φινλανδίας για την Eurovision 2023!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *