Βέλγιο: Δυσαρεστημένοι οι The Starlings με το αποτέλεσμα του Eurosong 2023!

Οι The Starlings (Tom Dice, Kato Callebaut) στο χθεσινό show του Βελγικού εθνικού τελικού Eurosong 2023, πολύ οριακά κατέλαβαν τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις έναν βαθμό διαφορά από τον νικητή Gustaph. Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε έτσι διότι, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι ήταν οι αγαπημένοι του κοινού, η επιτροπή δεν ψήφισε το “Rollercoaster” αρκετά. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και πληροφορίες για τις εμφανίσεις μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό άρθρο μας για το Eurosong 2023.

Συγκεκριμένα, ο Tom Dice φάνηκε ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής και δήλωσε τα ακόλουθα σε ποστ του στο Instagram, μην αφήνοντας ασχολίαστη και την παρατήρηση του Alexander Rybak για την ομοιότητα του “Rollercoaster” με γνωστό τραγούδι του Ed Sheeran:

“Σας ευχαριστούμε πολύ που μας ψηφίσατε τόσο μαζικά! 1 στους 4 ανθρώπους ψήφισε το “Rollercoaster” χθες, κάτι που είναι τρελό.

(Μέρος) της 15μελούς κριτικής επιτροπής είχε διαφορετική άποψη. Ως εκ τούτου, είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Δεν έγινε σχεδόν καμία συζήτηση για την ερμηνεία, τις φωνές και τη μουσική μας.

Ένιωσα έλλειψη σεβασμού για τη δουλειά που έγινε σε αυτό.
Θέτουμε στους εαυτούς μας πολλά ερωτήματα.
Αμφιβάλλω αν θα πάρουμε μια ειλικρινή απάντηση από αυτούς τους ανθρώπους.
Αισθάνομαι ότι αυτό δεν είναι σωστό.

Αν εξαρτάται από εσάς, από σήμερα το “Rollercoaster” θα παίζει καθημερινά σε κάθε μουσικό κανάλι και streaming playlist στη Φλάνδρα και αυτό είναι μια ωραία παρηγοριά. Εσείς είστε οι πιο γλυκοί άνθρωποι και προτιμούμε έχουμε εσάς κοντά μας.”

Στο τέλος δεν θα παραλείψει να συγχαρεί τον Gustaph για τη νίκη του με ένα όμορφο μήνυμα:

“@stefgustaph το αξίζεις και σ’ αγαπώ! Είσαι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και μετά από 2 φορές που ήσουν κάτω ή πίσω από τη σκηνή, μπορείς τώρα να είσαι ΠΛΗΡΩΣ στο προσκήνιο. Παραδοσιακά, θα σε υποστηρίξω και θα είμαι περήφανος για εσένα με το κοστούμι σου “εγώ και η κιθάρα μου”. Δούλεψες σκληρά!”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Dice (@tomdiceofficial)

Το εισητήριο για την εκπροσώπηση του Βελγίου στο Λίβερπουλ για τη Eurovision 2023 πήρε ο Gustaph με το τραγούδι του “Because of You”, λαμβάνοντας 121 βαθμούς από την επιτροπή και 157 από το κοινό.

https://youtu.be/uYWhh-E_VPo

Πηγή: Songfestival.be

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *