Βένια Καραγιαννίδου: “Θα σκεφτόμουν την Eurovision με το κατάλληλο κομμάτι!”

Στο debater.gr παραχώρησε συνέντευξη η Βένια Καραγιαννίδου, μια εκ των φιναλίστ του House of Fame 2021.

Η ερμηνεύτρια μίλησε για το παιχνίδι, τις προτάσεις μετά από αυτό και στο τέλος ρωτήθηκε σχετικά με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, για τον οποίο δήλωσε:

“Η Eurovison είναι ένας θεσμός που παρακολουθούσα πολύ σαν παιδί και τότε ήθελα πολύ να πάω. Τα τελευταία χρόνια, βέβαια, δεν μου έχει περάσει από το μυαλό. Αν μου γινόταν πρόταση με το κατάλληλο κομμάτι το οποίο θα μπορούσα να εκπροσωπούσα ίσως το σκεφτόμουν!

Η Βένια βρέθηκε στην τελική τετράδα του House of Fame και, έπειτα, έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της χώρας. Σίγουρα ο ελληνικός ήχος και το είδος που εκπροσωπεί αποτελεί μια διαφορετική πρόταση για την Ελλάδα, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Μπορείτε να θυμηθείτε μια live ερμηνεία της παρακάτω:

Θα θέλατε να δείτε την Βένια Καραγιαννίδου να εκπροσωπεί την Ελλάδα μελλοντικά στην Eurovision;

Πηγή: debater.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Oxi
    Oxi says:

    Θέλει και Eurovision. Να της πει κάποιος να μάθει να φέρετε πρώτα γιατι κανείς δεν ξεχνάει τι κακιασμενη και σκατοψυχη είναι και όλα αυτά που έκανε στον Σαιον στο house of fame μετά να μάθει να τραγουδάει λίγο καλύτερα να συνεχίσει στα μπουζούκια και να μην κάνει τέτοιες δηλώσεις.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *