Γαλλία: Σήμερα η ανακοίνωση των σχεδίων της χώρας για την Eurovision 2023!

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Γαλλίας, France Télévisions, έχει εδώ και καιρό ανακοινώσει πως μετά τον θρίαμβο του Lissandro στην  Junior Eurovision 2022, έχει ως επόμενο στόχο την νίκη στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023!

Μέχρι στιγμής, η Γαλλική τηλεόραση δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση σχετικά με τον τρόπο επιλογής του καλλιτέχνη και του τραγουδιού, ενώ συγκριτικά με άλλες χρονιές, την ίδια περίοδο πέρυσι η προθεσμία υποβολής συμμετοχών είχε ήδη ολοκληρωθεί, ενώ στα τέλη του 2020, γνωρίζαμε και τους δώδεκα καλλιτέχνες του Eurovision France: C’est vous qui décidez 2021.

Ωστόσο, πριν από λίγα λεπτά, ανακοινώθηκε πως αργά το μεσημέρι, και συγκεκριμένα στις 16:00 ώρα Ελλάδας, η France Télévisions πρόκειται να ανακοινώσει τα σχέδιά της για την Eurovision 2023.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eurovision France (@eurovisionfrance)

Ακόμα δεν είναι γνωστό αν η Γαλλία θα προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση ή σε κάποιον εθνικό τελικό, μιας και δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση για υποβολή συμμετοχών, ούτε πληροφορίες για την διαδικασία επιλογής.

Πέρσι η Γαλλία διοργάνωσε τον εθνικό τελικό C’est vous qui décidez και οι νικητές του ήταν οι Alvan & Ahez με το τραγούδι “Fulenn” και τερμάτησαν στην 24η θέση του μεγάλου τελικού:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Γαλλίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *