Γερμανία: Ακούστε τα υποψήφια τραγούδια του Unser Lied für Liverpool!

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Γερμανίας, NDR, αποκάλυψε τους φιναλίστ του Unser Lied für Liverpool, του εθνικού τελικού της Γερμανίας για την Eurovision 2023.

Τα 8 ήδη γνωστά υποψήφια τραγούδια του Unser Lied für Liverpool είναι τα εξής:

  1. Will ChurchHold On
  2. Frida GoldAlle Frauen In Mir Sind Mude
  3. Patty GurdyMelodies of Hope
  4. TRONGDare to be Different
  5. Lord of the LostBlood & Glitter
  6. Rene MillerConcrete Heart
  7. Anica RussoOnce Upon a Dream
  8. Lonely SpringMisfit

Μία επιπλέον συμμετοχή θα επιλεγεί ως TikTok wildcard. Η επιλογή της wildcard θα γίνει μέσω της ψηφοφορίας του κοινού, η οποία θα διαρκέσει από τις 27 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την TikTok wildcard θα αποκαλυφθεί ζωντανά στην πρώτη μετάδοση της νέας διαδικτυακής εκπομπής Alles Eurovision με την Alina Stiegler και τον Stefan Spiegel στις 4 Φεβρουαρίου στις 19:00 ώρα Ελλάδος ζωντανά στο eurovision.de.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Unser Lied für Liverpool, ο εθνικός τελικός της χώρας για την Eurovision 2023, θα μεταδοθεί στις 3 Μαρτίου στις 23.20 ώρα Ελλάδας (22.20 ώρα Γερμανίας).

Ζωντανά από τα MMC Studios της Κολωνίας και με παρουσιάστρια την Barbara Schöneberger, το Unser Lied für Liverpool  θα προβληθεί από το Das Erste και διαδικτυακά από το ARD Mediathek και το eurovision.de.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Γερμανίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023.

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Σοφια
    Σοφια says:

    Στελλιτσα μου από τη μια καταλαβαίνω την αποστροφή σου στο cha cha cha ,αλλα είναι fun ,σκέψου το συστριγκλο που θα κάνει στην arena και την ενέργεια που θα δώσει .Εκτός αν δεν το αποδώσουν φωνητικά και ακούμε μόνο τη φασαρία

    Απάντηση
  2. Christos
    Christos says:

    Για τα γερμανικα δεδομενα το επιπεδο ειναι εξαιρετικό. Πολυ ωραιες φωνες επισης. Απο τους καλυτερους εθνικους τελικους που θα γινουν φετος. Μεχρι και τ τραγουδι στα γερμανικα ακούγεται ευχαριστα

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *