Ελλάδα: Τηλεοπτικές αντιδράσεις για την ψηφοφορία της επιτροπής (video)

Το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού για τις εξελίξεις γύρω από την επιλογή της συμμετοχής μας στην Eurovision 2023 δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστες και τις δημοσιογραφικές εκπομπές της ελληνική τηλεόρασης, με έντονες αντιδράσεις για την εξέλιξη αλλά και την διαφάνεια της όλης διαδικασίας.

Μετά και την διαρροή των τριών υποψήφιων τραγουδιών και την διεκδίκηση της ελληνικής εκπροσώπησης στον διαγωνισμό πολλές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης σχολίασαν τα γεγονότα και έδωσαν την δική τους γνώμη για τα τρία υποψήφια τραγούδια.

Χθες, ο συντάκτης του Eurovisionfun, Ματάμης Αποστόλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο Βεργίνα TV, όπου και ανέλυσαν όλα τα πιθανά σενάρια για τον μέλλον της διαδικασίας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το απόσπασμα με τον σχολιασμό της Eurovision ΕΔΩ.

Ωστόσο, και μέσα από την εκπομπή του Open, Ποιος είναι πρωινιάτικα; σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως οι εξελίξεις του διαγωνισμού μετά τις διαρροές, ενώ άκουσαν και τις τρεις συμμετοχές και έδωσαν τις απόψεις τους.

Τέλος, μην ξεχνάτε πως η ομάδα του Eurovisionfun αμέσως μετά και την διαρροή των τριών συμμετοχών βρέθηκε LIVE μέσα από το κανάλι μας στο Youtube και σχολίασε με μοναδικό, όπως πάντα, τρόπο όλες τις εξελίξεις. Φυσικά, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στα δικά σας σχόλια τόσο κατά την διάρκεια του Live Stream όσο και όλες αυτές τις ημέρες στην ομάδα Eurovision Greece στο Facebook, και για αυτό σας ευχαριστούμε θερμά!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023!

 

 

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Stavros
    Stavros says:

    Οι μερες περνανε και ακομα τιποτα. Τετοιο κραξιμο δεν εφαγαν ουτε επι εποχες Τσακνη το 2016. Καλα λιγη τσιπα δεν εχουν; Τι περιμενουν; Προφανως και δεν νομιζω να σταλθει το ντουετο αυτο δεν γινεται ουτε στα πιο χουντικα κρατη αλλα και ΜΟΝΟ που ειναι στη 3αδα ενω το κοινο το χε rock bottom πληγωνει πολυ την αξιοποστια της ερτ. Κακα τα ψεμματα τα τελευταια 3 χρονια(μαζι και του 2019 θα πω εγω) ηταν υποδειγματικα. Τωρα τι; Τι πισογυρισμα ηταν αυτο; Φιασκη ολκης. Τελος παντων αναμενουμε το αυτονοητο πια με τους ακατανομαστους της επιτροπης(για να μη πω κατι χειροτερο)

    Απάντηση
  2. Panos
    Panos says:

    Μιλάμε για ρεζιλίκια. Ο Ριζόπουλος μίλησε ξεκάθαρα για στημένο αποτέλεσμα και προτίμηση της ΕΡΤ στο Shout Out! Επίσης, ούτε στην εκπομπή της Μαγγίρα άρεσε το ντουέτο και το έβαλαν τελευταίο. Η ΕΡΤ γυρνάει σε σκοτεινές εποχές. Κρίμα….

    Απάντηση
  3. Monika goodbye!
    Monika goodbye! says:

    Έτσι ήταν πάντα η ΕΡΤ. Ποτέ δεν άλλαξε.Απλά τις προηγούμενες χρονιές δεν είχαν κάποιο βύσμα να προωθήσουν. Φέτος που έχουν απλά κάνουν τα πάντα για να στείλουν την προστατευομένη τους. Καλά έκαναν κάποιοι και άφησαν τα τραγούδια να διαρρεύσουν, μήπως κι ασκηθεί πίεση στην ΕΡΤ και βάλει μυαλό.

    Απάντηση
    • My view
      My view says:

      Πολύ σωστά τα λες. Συμφωνώ σε όλα. Φοβάμαι ότι αυτός-η που έχει το βύσμα φέτος, εχει μεγάλη αποφασιστικοτητα και δεν πτοείται. Είναι απίστευτο πραγματικά. Εδώ έβαλαν την επιτροπή κοινού να βαθμολογήσει διαφορετικό “μέρος” της διαδικασίας για να υπάρχει μικρότερη συσπείρωση ψήφων ως προς το πρώτο κομμάτι και τελικα να στείλουν αυτό που θα μας πατώσει/ξεφτιλίσει. Διότι το πρώτο κομμάτι στην επιτροπή κοινού αποκλείετε να έπιασε πχ το 90% των ψήφων (αφού ψήφιζε ανάμεσα σε 7 τραγούδια) ενώ η επιτροπή των “σοφών” που ψηφίζει ανάμεσα σε 3 μπορεί μαθηματικά να κάνει ότι θέλει.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *