Ελλάδα: Το 61.79% των αναγνωστών μας βαθμολόγησε με 1 το Shout Out! (Poll Results)

Η διαρροή του Shout Out, του τραγουδιού με το οποίο η Αντωνία Καούρη και η Μαρία Μαραγκού διεκδικούν την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023, έχει προκαλέσει πρωτοφανή σάλο για τα ελληνικά δεδομένα.

Για να έχουμε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για την γνώμη του κοινού σκεφτήκαμε να πραγματοποιήσουμε ένα poll, για να δούμε την απήχηση του τραγουδιού.

Στην κλίμακα του 1-10 (1 δεν μου αρέσει καθόλου, 10 μου αρέσει πάρα πολύ) οι αναγνώστες μας μπορούσαν να ψηφίζουν, κατά το πόσο τους αρέσει το Shout Out.

Όπως σε κάθε poll που φιλοξενούμε στο Eurovisionfun, για την αντικειμενικότητα του αποτελέσματος από κάθε ip μπορείς να ψηφίσεις μόνο μία φορά.

Συγκεκριμένα, 1,340 ψήφοι συγκεντρώθηκαν στο poll μας για τη γνώμη σας, για το Shout Out, με το συντριπτικό ποσοστό του 61.79%, που μεταφράζεται σε 828 ψήφους, να βαθμολογεί το υποψήφιο τραγούδι με μόνο ένα βαθμό.

Ακολουθούν οι βαθμοί δύο, τρία, τέσσερα, πέντε, ενώ ο βαθμός δέκα συγκεντρώνει μόλις 43 ψήφους και ποσοστό 3.21%.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα τα αναλυτικά αποτελέσματα:

Το shout out φαίνεται να μην κέρδισε την θερμή υποδοχή του κοινού, πράγμα που αποτυπώνεται και στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί η συμμετοχή, από το βράδυ της Κυριακής.

Πως σας φαίνεται το Shout Out; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. just an esc fan
    just an esc fan says:

    *surprised pikachu face*

    εντωμεταξύ, κάθε μα κάθε φορά που βλέπω σε thumbnail “Καούρη”, νομίζω ότι ανακοινώνεται το ντουέτο από την ΕΡΤ και παθαινω καρδιακό

    Απάντηση
  2. CeCe
    CeCe says:

    Να ρωτήσω κάτι, όλοι εσείς που μιλάτε για βίσμα των Καούρη – Μαραγκού έχετε κάποια συγκεκριμένη πληροφορία (σοβαρά ρωτάω, όχι ειρωνικά); Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο και υπάρχουν στοιχεία πρέπει οπωσδήποτε να βγει προς τα έξω και να δοθούν εξηγήσεις.

    Απάντηση
  3. Tina
    Tina says:

    Η ερώτηση που κάνετε πως μας φαίνεται το shout out είναι περιττή από την ώρα που διέρρευσε και δικαίως είχε τόσα πολλά αρνητικά σχόλια θα έπρεπε το ντουέτο να είχε αποσυρθεί αλλά συνεχίζει ακάθεκτο καθώς δεν τους ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου .

    Απάντηση
  4. Christos
    Christos says:

    Μπραβο παιδια. Κανετε καλη δουλειά, ωστε να στειλετε το μήνυμα στην Ερτ και να της κλεισετε την επιλογη του shout out. Βαλτε και ενα poll για το αν πιστευουνε οτι περναμε τελικο ή οχι.

    Απάντηση
  5. Panos
    Panos says:

    Τo shout out πατώνει εδώ, πατώνει στην Επιτροπή κοινού, το σχολιάζουν όλοι αρνητικά στα γκρουπ της Eurovision και στα live του Eurovisionfun, αλλά η Επιτροπή της ΕΡΤ το έχει πρώτο. Σκάνδαλο μεγάλο!!!!!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *