Ελλάδα: H αντίδραση της PANIK μετά την ανακοίνωση του Victor Vernicos!

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε απόψε μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων πως ο Victor Vernicos θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2o23 στο Λίβερπουλ.

Η δισκογραφική εταιρία δημοσίευσε πριν λίγο μια φωτογραφία με τον Victor και τον CEO του Panik entertainment group Γιώργο Αρσενάκο.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορα μετά το 2018 που καλλιτέχνης της Panik θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό. Η Γιάννα Τερζή ήταν τότε μέλος της Panik, καθώς και η Ελένη Φουρέιρα που εκπροσώπησε την Κύπρο.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Cece
    Cece says:

    Ήμουν στην επιτροπή κοινού και παρ’ όλο που έδωσα το 12άρι μου στην Μελίσσα, θέλω να πω ότι χαίρομαι πολύ με την επιλογή του Victor. Το τραγούδι είναι πολύ ωραίο, θυμίζει αρκετά Lewis Capaldi (δεν είναι βέβαια ενεργητική μπαλάντα, αλλά μια καθαρόαιμη ποπ μπαλάντα), η ερμηνεία του βγάζει φουλ συναίσθημα και η φωνή του, τουλάχιστον στο ηχογραφημένο, είναι πολύ εντυπωσιακή. Επίσης φαίνεται πολύ συμπαθής σαν παρουσία και το γεγονός ότι είναι μόλις 16 χρονών πιστεύω θα βοηθήσει στο televoting. Ελπίζω να είναι το ίδιο καλός και στο live και να έχει μία όμορφη σκηνική παρουσία.

    ΥΓ. Δεν είναι απαραίτητα κακό το γεγονός ότι θα πάμε φέτος με μπαλάντα, αφού απ’ ότι φαίνεται (μετά και τις αλλαγές), αρκετές χώρες προσανατολίζονται σε πιο up-tempo, dance κομμάτια. Αν λάβουμε υπόψιν και το ότι έχει να νικήσει μπαλάντα από το 2019, ίσως μας συμφέρει τελικά που ήρθαν έτσι τα πράγματα.

    Απάντηση
    • Σοφια
      Σοφια says:

      Συμφωνώ σε όλα όσα λέει ο cece ,το ότι είναι μπαλάντα δεν σημαίνει την καταστροφή μας.Τον Βίκτωρ τον έχω ακούσει ,βγάζει τρομερό συναίσθημα και αυθεντικοτητα και μπορεί να πιάσει άνετα τον παλμό του κοινού .Να αναλογιστούμε επίσης αυτο που αναφέρθηκε και πιο πάνω ,η χρόνια ειναι χρόνια πολύ απ τέμπο και έτσι θα κάνουμε μια διαφορα .Ας σταματήσουμε λίγο την γκρίνια και ας στηρίξουμε με την ψυχή μας τη φετινή συμμετοχή μας

      Απάντηση
  2. Ben
    Ben says:

    Η λέξη Panik με προϊδεάζει για βίντεο κλιπ με υποχρεωτική διαφήμιση σαμπουάν και την Τσειλι ή τον Ντέτμαν να αναλαμβάνουν μετά βαιων και κλάδων την σκηνική παρουσία, πράγματα που απεύχομαι βέβαια. Αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το πραγμα φέτος δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη ότι δεν θα ξαναγίνει η στραβή, με άγχος θα είμαστε μέχρι το τέλος.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *