Ηνωμένο Βασίλειο: Δε θα είναι η Rina Sawayama η εκπρόσωπος για τη Eurovision 2023!

Το Ηνωμένο Βασίλειο, μετά από πολλά χρόνια κακών θέσεων, κατέκτησε πέρσι στο Τορίνο τη δεύτερη θέση με τον Sam Ryder και το ”Spaceman”. Ο φετινός διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα στο Λίβερπουλ. Όλοι περιμένουμε να δούμε ποιος θα τους εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision και αν θα καταφέρει να κρατήσει ψηλά το Ηνωμένο Βασίλειο , ή και ακόμα να του χαρίσει μια νίκη μετά από 26 χρόνια!

Τις τελευταίες μέρες υπήρξε έντονη φημολογία πως η εκπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου θα είναι  η Ιαπωνο-Βρετανίδα Rina Sawayama. Οι φήμες πυροδωτήθηκαν μέσω του tik tok. Κι’αυτό βασίστηκε κυρίως στις ημερομηνίες της Ευρωπαϊκής  περιοδεία της . Η Rina δεν θα πραγματοποιήσει καμία εμφάνιση από τις 27 Φεβρουαρίου έως και τις 16 Ιουνίου. Πολλοί λοιπόν θεώρησαν πως κράτησε κενό εκείνο το διάστημα ώστε να προετοιμαστεί για το μεγάλο τελικό  της Eurovision στις 13 Μαΐου 2023.

Δυστυχώς για τους υποστηρικτές της, η φήμη αυτή, σύμφωνα με το Radio Times, δεν αληθεύει. Η Rina δεν κράτησε αυτές τις ημερομηνίες για το διαγωνισμό και δε θα είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στη Eurovision 2023! Αναμένουμε λοιπόν για την επίσημη ανακοίνωση του BBC, ώστε να μάθουμε τελικά ποιος θα ανέβει στη σκηνή του Λίβερπουλ για το Ηνωμένο Βασίλειο!

Ακούστε εδώ την πρόσφατη επιτυχία της Rina Sawayama: 

Θα θέλατε να δείτε τη Rina Sawayama εκπρόσωπο για το Ηνωμένο Βασίλειο; Πείτε μας στα σχόλια!

Πηγή: RadioTimes

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη Eurovision 2023

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μαρία
    Μαρία says:

    Ο λογαριασμός στο Τουίτερ που διέρρευσε το τραγούδι της μέλισσας πάντως έχει διαρρεύσει και ένα τραγούδι της καλλιτέχνιδας με λάτιν στοιχεία και ισχυρίζεται ότι είναι το τραγούδι που θα στείλουν στην Γιουροβίζιον. Μπορεί ο ισχυρισμός να απέχει πολύ βέβαια από την πραγματικότητα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *