Ισπανία: Δείτε το reaction video για τις συμμετοχές του Benidorm Fest 2023!

Η στιμγή που περίμεναν με ανυπομονησία όλοι οι Ισπανοί Eurofans έφτασε, καθώς σήμερα ανοίγει η αυλαία για το Benidorm Fest 2023, τη μέθοδο επιλογής της ισπανικής συμμετοχής στη Eurovision 2023.  Οι Ισπανία καλείται να επιλέξει τον καλλιτέχνη και το τραγούδι που θα διαδεχτεί την εκρηκτική Chanel που τους χάρισε πέρσι την τρίτη θέση στον διαγωνισμό.

Η ομάδα του Εurovisionfun δεν θα μπορούσε παρά να δει και να σχολιάσει τις  υποψηφιότητες του εθνικού τελικού της Ισπανίας για τον επερχόμενο διαγωνισμό της Εurovision! Απολαύστε τον Ματάμη Αποστόλη , τον Μπαρμπούτη Πασχάλη και την Γιαλετζή Στέλλα σε ένα reaction video με αναλυτικό σχολιασμό για τις φετινές συμμετοχές του Benidorm Fest 2023!

Ο πρώτος ημιτελικός του Benidorm Fest 2023 θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στις 23:50 και θα διαρκέσει λίγο λιγότερο από δύο ώρες. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του RTVE.

Το πρόγραμμα του Benidorm Fest 2023

  • Πρώτος Ημιτελικός: 31 Ιανουαρίου
  • Δεύτερος Ημιτελικός: 2 Φεβρουαρίου
  • Μεγάλος Τελικός: 4 Φεβρουαρίου

Mην ξεχνάτε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο Youtube για να απολαμβάνετε πρώτοι συνεντεύξεις, reaction videos και Live streams για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Iσπανίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *