Ισπανία: Τα στοιχήματα λίγο πριν τον πρώτο ημιτελικό του Benidorm Fest 2023!

Αυλαία απόψε για τους Ημιτελικούς του Benidorm Fest 2023. Εννεά τραγούδια θα διαγωνισθούν στον αποψινό πρώτο ημιτελικό, για τα τέσσερα πρώτα εισιτήρια που οδηγούν στον τελικό της 4ης Φεβρουαρίου. Τι προβλέπουν όμως τα στοιχήματα για τον σημερινό ημιτελικό;

Τα στοιχήματα

Τέσσερα τραγούδια φαίνεται να είναι κοντά, στα πρώτα εισιτήρια που θα οδηγήσουν στον Τελικό του Benidorm Fest. Fusa Nocta, Aritz Arén, Agoney και Alice Wonder είναι οι τέσσερις φιναλίστ του μεγάλου τελικού, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες.

Απόψε ο Πρώτος Ημιτελικός

Ο πρώτος ημιτελικός πραγματοποιείται απόψε και περιλαμβάνει τους παρακάτω εννέα υποψηφίους:

  1. Agoney – “Quiero arder”
  2. Alice Wonder – “Yo quisiera”
  3. Aritz Arén – “Flamenco”
  4. Fusa Nocta – “Mi familia”
  5. Megara – “Arcadia”
  6. Meler – “No nos moverán”
  7. Sharonne – “Aire”
  8. Sofía Martín – “Tuki
  9. Twin Melody – “Sayonara”

Συνολικά 18 τραγούδια θα λάβουν μέρος στο Benidorm Fest 2023 μετά από επιλογή της αρμόδιας κριτικής επιτροπής του RTVE. Εννιά τραγούδια θα συμμετέχουν στον κάθε ένα από τους δύο ημιτελικούς, με τα τέσσερα καλύτερα να προκρίνονται στον Μεγάλο Τελικό.

Στον Μεγάλο Τελικό, όπως και στους δύο ημιτελικούς, το αποτέλεσμα θα κριθεί κατά 50% από μια κριτική επιτροπή, 25% από μια δημοσκοπική επιτροπή και κατά 25% από την ψήφο του κοινού.

Οι παρουσιαστές του Benidorm Fest για φέτος, θα είναι η παρουσιάστρια Inés Hernández, η τραγουδίστρια Mónica Naranjo και ο παρουσιαστής Rodrigo Vázquez.

Ο πρώτος ημιτελικός του Benidorm Fest 2023 θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στις 23:50 και θα διαρκέσει λίγο λιγότερο από δύο ώρες. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του RTVE, πατώντας ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ισπανίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: eurovisionworld

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *