Ιταλία: Οι Måneskin θα τραγουδήσουν στην τρίτη βραδιά του San Remo!

Πρόσφατα ο Amadeus και το RAI ανακοίνωσαν πως οι Måneskin θα εμφανιστούν στην τρίτη βραδιά του San Remo στις 9 Φεβρουαριου. Πριν απο λίγες μέρες είχαν ανακοινώσει πως οι Mahmood και Blanco , που εκπροσώπησαν την Ιταλία στο διαγωνισμό το 2022, θα ανοίξουν το φεστιβάλ στις 7 Φεβρουαρίου. Τεράστια έκπληξη αποτέλεσε η ανακοίνωση πως στη δεύτερη βραδιά του San Remo ,στις 8 Φεβρουαρίου, θα εμφανιστεί το συγκρότημα Black Eyed Peas, ένα σγκρότημα παγκοσμίου φήμης!

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση του San Remo στο twitter:

Το φεστιβάλ του San Remo 2023:

Οι Ιταλοί για ακόμα μια χρονιά θα επιλέξουν τη συμμετοχή τους μέσω του φεστιβάλ San Remo! 25 καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν για να κερδίσουν το φεστιβάλ, και να έχουν το δικαίωμα της εκπροσώπησης της χώρας τους στο διαγωνισμό της Eurovision 2023! Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Φεβρουαρίου , με την τέταρτη βραδιά να καλεί τους καλλιτέχνες να διασκευάσουν Ιταλικές και παγκόσμιες επιτυχίες που είχαν κυκλοφορήσει από τον Ιανουάριο του 1960 έως το Δεκέμβριο του 1999. Η τελική βραδιά στις 11 Φεβρουαρίου θα μας χαρίσει και τον τελικό νικητή, και πιθανότατα τον εκπρόσωπο της Ιταλίας στο διαγωνισμό της Eurovision 2023!

Ο καινούργιος δίσκος των Måneskin:

Το αγαπημένο, στην Ιταλία αλλά και σε όλη την Ευρώπη, συγκρότημα των Måneskin, κυκλοφόρησε στις 20 Ιανουαρίου 2023 το τρίτο τους άλμπουμ με όνομα Rush! Πρόσφατα διαφήμισαν το άλμπουμ με την περιοδεία τους στην Αμερική. Τους προηγούμενους μήνες είχαν κυκλοφορήσει ήδη κάποια από τα τραγούδια του άλμπουμ όπως το ”Supermodel” και σημείωσε τεράστια επιτυχία. Αναμένουμε λοιπόν στην τρίτη βραδιά του San Remo να ακόυσουμε τις νέες τους επιτυχίες! Η καριέρα του συγκροτήματος άλλωστε εκτοξεύτηκε μετά τη νίκη τους στο San Remo το 2021, αλλά και στη συνέχεια της νίκης τους στη Eurovision 2021 που κατέκτησαν το βραβείο που τόσο ήθελε η Ιταλία μετά την επιστροφή της στο διαγωνισμό το 2011!

Πηγή: eurovoix

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2023!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *