Κροατία: Ακούστε τα τραγούδια του Dora 2023!

Σήμερα κυκλοφόρησαν τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον εθνικό τελικό της Κροατίας μέσα από από την ραδιοφωνική εκπομπή The World of Discography και τον Zlatko Turkalj. Στη συνέχεια, η κρατική τηλεόραση δημοσίευσε στο YouTube τα βίντεο που έλαβε από τους καλλιτέχνες.

Από το Σάββατο 14 Ιανουαρίου και για τέσσερις εβδομάδες, θα προβληθεί η εκπομπή Ususret Dori 2023 με την Mija Negovetić, κατά την διάρκεια της οποίας θα παρουσιάζονται οι φετινοί φναλίστ, θα τραγουδούν και θα απαντούν σε ερωτήσεις του κοινού.

Καλεσμένοι στην πρώτη εκπομπή θα είναι οι Detour , Tajana Belina , The Splitters , Patricia Gašparini και Harmonija dissonance.

Μπορείτε να ακούσετε τα 18 τραγούδια που θα διαγωνισθούν στο Dora 2023 παρακάτω:

Dora 2023: Ο Εθνικός Τελικός

O τελικός του Dora 2023 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου με την διαδικασία ψηφοφορίας να μην παρουσιάζει καμία αλλαγή. Ο νικητής θα προκύψει τόσο από την κριτική επιτροπή όσο και από το τηλεοπτικό κοινό με ποσοστό 50% έκαστος.

Πέρυσι, η Κροατία ήρθε για δεύτερη συνεχόμενη φορά 11η στον ημιτελικό της χάνοντας το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό. Μπορείτε να θυμηθείτε το “Guilty Plessure” και την Mia Dimšić παρακάτω.

Ποιος πιστεύετε θα πάρει το εισιτήριο για το Λίβερπουλ;

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *