Λετονία: Ακούστε τα υποψήφια τραγούδια του Supernova 2023!

Η Λετονία προχωράει την διαδικασία επιλογής εκπροσώπου για το 2023 και μας παρουσιάζει τα τραγούδια τα οποία θα διαγωνιστόυν ημιτελικό του Supernova 2023!

Η κριτική επιτροπή επέλεξε τους 15 καλλιτεχνες που θα συμμετάσχουν στον ημιτελικο του Supernova 2023, οπου θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στις 4 Φεβρουαρίου. Ο νικητής του διαγωνισμού, θα καθοριστεί από την κριτική επιτροπή και το κοινό στην τελική ψηφοφορία που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου και θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει τη Λετονία στον διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Λίβερπουλ της Μεγάλης Βρετανίας τον Μάιο.
Οι παρουσιαστές και φέτος θα είναι οι Ketija Šenberga και Lauris Reiniks.

Οι 15 καλλιτεχνες και τα τραγούδια που θα δουμε στο ημιτελικό του Supernova είναι:

  1. 24. Avēnija“You Said”
  2. Adriana Miglāne“Like I Wanna”
  3. Alise Haijima“Tricky”
  4. Artūrs Hatti“Love Vibes”
  5. Avéi“Let Me Go”
  6. Inspo – “Sway”
  7. Justs“Stranger”
  8. Katrine Miller“Beaten Down”
  9. Luīze“You To Hold Me”
  10. Markus Riva“Forever”
  11. Patrisha“Hush”
  12. Raum“Fake Love”
  13. Saule“Finally Happy”
  14. Sudden Lights“Aijā”
  15. Toms Kalderauskis“When It All Falls”

Ανάμεσα στους 15 καλλιτέχνες βλέπουμε γνωστά ονόματα όπως o Markus Riva οπου θα συμμετεχει για 9η φορα στο Supernova και o Justs οπου ηταν ο εκπροσωπος της Λετονιας το 2016. Επισης συμμετεχουν ξανα οι Raum, Inspo, Toms Kalderauskis και Sudden Lights.

Στον ημιτελικό, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους συμμετέχοντες και να αξιολογήσει ζωντανά την απόδοση των τραγουδιών για πρώτη φορά, ενώ στον τελικό θα επιλέξει τον νικητή του διαγωνισμού. Τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό, ο ρόλος του κοινού και της κριτικής επιτροπής θα είναι εξίσου σημαντικός. Ο Νικητής θα καθοριστεί από τη συνολική βαθμολογία των κλήσεων και των γραπτών μηνυμάτων του κοινού και την ψήφο της κριτικής επιτροπής.

Το πρόγραμμα του Supernova 2023 έχει ως εξής:

  • Ημιτελικός – 4 Φεβρουαρίου
  • Τελικός – 11 Φεβρουαρίου

Το 2022 στο Τορίνο, η Λετονία συμμετείχε με τους Citi Zēni και το  “Eat Your Salad”, συγκεντρώνοντας 55 βαθμούς στον Α’ Ημιτελικό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Λετονίας στην Eurovision 2023!

Πηγή: lsm.lv

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *