Μάλτα: Αποκλείστηκε ο Aidan και το “Regina” από το MESC 2023!

Δραματικές εξελίξεις φαίνεται πως ήρθαν για ένα εκ των φαβορί να εκπροσωπήσει τη Μάλτα στην Eurovision 2023!

Όπως όλα δείχνουν, ο Aidan αποκλείστηκε από τον εθνικό τελικό της χώρας με το τραγούδι του “Regina και βγαίνει εκτός διεκδίκησης της εκπροσώπησης. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από γνωστό site της Μάλτας που αποκάλυψε πως μετά από επικοινωνία με την ομάδα παραγωγής του MESC, ο τραγουδιστής αποκλείστηκε διότι παραβίασε τους κανονισμούς του φεστιβάλ. Συγκεκριμένα, ο Aidan αποκλείστηκε διότι καταπάτησε τους κανόνες 5.3 και 5.6 του διαγωνισμού που σχετίζονται με τη δημοσίευση στα social media.

Ο κανόνας 5.6 διατυπώνει με σαφήνεια:

“Απαγορεύεται αυστηρά η εμπλοκή προσωπικού για μάρκετινγκ, στελεχών μάρκετινγκ, εταιρειών μάρκετινγκ ή η εμπλοκή σε κάποιου είδους εκστρατεία ή δραστηριότητα μάρκετινγκ ή προώθησης από τους καλλιτέχνες για να προωθήσουν τους ίδιους, το τραγούδι, τη συμμετοχή τους ή με κάποιο τρόπο να επηρεάσουν την ψηφοφορία του κοινού. Απαγορεύεται επίσης αυστηρά η δημοσίευση οποιασδήποτε ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υλικού προώθησης, συνεντεύξεων ή παρουσίας/έκθεσης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης από την ανακοίνωση συμμετοχής του φιναλίστ στα προκριματικά και μετά. Οποιαδήποτε παράβαση της ρήτρας αυτής θα οδηγήσει σε αυτόματο αποκλεισμό”

Ο Aidan πέρυσι έφτασε στη δεύτερη θέση του εθνικού τελικού με το τραγούδι “Ritmu” το οποίο αγαπήθηκε από τους φανατικούς του διαγωνισμού. Η φετινή του συμμετοχή αποτελούσε ίσως και το μεγάλο φαβορί.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νεότερα του φετινού διαγωνισμού της Eurovision!

Πηγή: TVMNEWS

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Άντε και στα δικά μας με τον τραγελαφο shout out!
    Νομίζω ότι στη Μάλτα εύκολα πλέον θα επιλέγει η brooke. Όχι ότι είναι είτε το Regina είτε της brooke δυνατά κομμάτια…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *