Νορβηγία: Τα στοιχήματα λίγο πριν τον πρώτο ημιτελικό του MGP 2023!

Ξεκινούν σήμερα οι ημιτελικοί στο MGP 2023. Επτά τραγούδια θα διαγωνισθούν για τα τρία πρώτα εισιτήρια που οδηγούν στον τελικό της 4ης Φεβρουαρίου. Τι προβλέπουν όμως τα στοιχήματα για τον σημερινό ημιτελικό;

Τα στοιχήματα

Τρία τραγούδια φαίνεται να είναι κοντά, στα πρώτα εισιτήρια που θα οδηγήσουν στον Τελικό του MGP. Ulrikke Brandstorp, Alessandra Mele και Rasmus Thall, είναι οι τρεις πρώτοι φιναλίστ του μεγάλου τελικού, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες.

 

Απόψε ο Πρώτος Ημιτελικός

Ο πρώτος ημιτελικός πραγματοποιείται απόψε και περιλαμβάνει τους παρακάτω επτά υποψηφίους:

  1. Alessandra Mele – “Queen of Kings“
  2. Erik Næss – “Wave“
  3. Rasmus Thall – “TRESKO“
  4. Kate Gullbrandsen – “Tårer i paradis“
  5. Umami Tsunami featuring Kyle Alessandro, Kristian Haugstøyl & Magnus Winjum – “Geronimo“
  6. Ulrikke Brandstorp – “Honestly“
  7. Byron Williams Jr & Jowst – “Freaky For The Weekend“

Επτά τραγούδια θα συμμετέχουν στον κάθε ένα από τους τρεις προκριματικούς, με τα τρία καλύτερα να προκρίνονται στον Μεγάλο Τελικό.

Οι παρουσιαστές του Melodi Grand Prix για φέτος, θα είναι η παρουσιάστρια Arian Engebø και ο τραγουδιστής Stian Thorbjørnsen που έχει επίσης συμμετέχει στο MGP το 2015 και το 2021.

Ο πρώτος προκριματικός γύρος του Melodi Grand Prix 2023 θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στις 20:50 και θα διαρκέσει λίγο παραπάνω από μία ώρα. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ΝRK, πατώντας ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Νορβηγίας στη Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *