Πορτογαλία: Ακούστε τα τραγούδια του Festival da Canção 2023!

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό μέσα από τον λογαριασμό του φεστιβάλ στο Instagram, η δημόσια τηλεόραση της Πορτογαλίας, RTP, προχώρησε, στην αποκάλυψη των υποψηφίων και των τραγουδιών για το Festival da Canção 2023, τον εθνικό τελικό της Πορτογαλίας για την Eurovision.

Μετά την αποκάλυψη των είκοσι συνθετών τουFestival da Canção 2023, η RTP, ανακοίνωσε σήμερα τους 20 υποψηφίους που θα διαγωνισθούν στο φετινό φεστιβάλ.

Οι συμμετέχοντες

Οι 20 συμμετέχοντες του Festival da Canção 2023 έχουν ως εξής (κάντε κλικ στον τίτλο του τραγουδιού για να το ακούσετε):

Πρώτος Ημιτελικός (25 Φεβρουαρίου 2023)

Δεύτερος Ημιτελικός (4 Μαρτίου 2023)

Πληροφορίες για το Festival da Canção 2023:

Από τα 20 τραγούδια, δέκα καλλιτέχνες θα διαγωνισθούν στον κάθε ημιτελικό, ενώ στον Τελικό θα έχουμε 10 τραγούδια, 5 από κάθε ημιτελικό. Το αποτέλεσμα θα αποτελείται με ίσο ποσοστό (50%) από κριτική επιτροπή και τηλεοπτικό κοινό, με την επιτροπή να έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση ισοψηφίας στην πρόκριση της πέμπτης συμμετοχής κάθε ημιτελικού.

Παρουσιάστρια στο green room θα είναι η Inês Lopes Gonçalves ενώ κεντρικοί παρουσιαστές του Festival da Canção 2023 θα είναι οι εξής:

Πρώτος ΗμιτελικόςJorge Gabriel & Sónia Araújo
Δεύτερος Ημιτελικός: José Carlos Malato & Tânia Ribas de Oliveira
Μεγάλος Τελικός: Filomena Cautela & Vasco Palmeirim

Υπενθυμίζουμε ότι οι ημιτελικοί του Festival da Canção 2023 θα πραγματοποιηθούν στις 25 Φεβρουαρίου και 4 Μαρτίου, ενώ ο μεγάλος Τελικός, όπου και θα μάθουμε τον εκπρόσωπο της Πορτογαλίας στην Eurovision 2023, στις 11 Μαρτίου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Πορτογαλίας στην Eurovision 2023.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *