Σερβία: 200 τραγούδια υποβλήθηκαν στο Pesma za Evroviziju 23!

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Σερβίας RTS παρά τις φήμες έλαβε 200 υποβολές τραγουδιών, δηλαδή 50 παραπάνω από πέρυσι, για τον εθνικό τελικό της χώρας Pesma za Evroviziju 23. Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε χθες στην τηλεοπτική εκπομπή “Šarenica” η Υπεύθυνη Ψυχαγωγίας του RTS, Olivera Kovačević.

Η Kovačević δήλωσε ότι η κριτική επιτροπή για την αξιολόγηση των προτάσεων που υποβλήθηκαν, άκουσε όλα τα τραγούδια και επέλεξε τους υποψηφίους που θα συμμετέχουν στα ημιτελικά του εθνικού τελικού ώστε να διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Λίβερπουλ. Επίσης, έκανε γνωστό ότι τα ονόματα όλων των συμμετεχόντων θα ανακοινωθούν στις 3 Ιανουαρίου.

Το Pesma za Evroviziju 23 θα διεξαχθεί στο στούντιο της RTS στο Βελιγράδι, με δύο ημιτελικούς στις 1 και 2 Μαρτίου αντίστοιχα, ενώ ο Μεγάλος Τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου.

Η Konstrakta κέρδισε την πρώτη ανακατασκευασμένη έκδοση του σερβικού εθνικού τελικού και εκπροσώπησε τη Σερβία στη Eurovision 2022 με το “In Corpore Sano“, το οποίο τερμάτισε στην πέμπτη θέση του Μεγάλου Τελικού. Η συμμετοχή της έφερε το καλύτερο αποτέλεσμα για τη χώρα από το 2012.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Σερβίας στη Eurovision 2023!

Πηγή: Escbubble

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *