Σλοβενία: Με το “Carpe Diem” οι Joker Out στο Λίβερπουλ!

Πριν από μερικές ώρες, η δημόσια τηλεόραση της Σλοβενίας, RTVSLO, ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Facebook, τον τίτλο του τραγουδιού των Joker Out!

Το τραγούδι έχει τίτλο “Carpe Diem” και θα ερμηνευτεί στα σλοβενικά.

Η δημόσια τηλεόραση της Σλοβενίας, ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο τον εκπρόσωπο της χώρας για την Eurovision 2023, επιλέγοντας τους Joker Out.

Το Σάββατο στις 4 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή Misija Liverpool, το RTVSLO θα μας παρουσιάσει το τραγούδι με τίτλο “Carpe Diem”, με το οποίο οι Joker Out θα εκπροσωπήσουν την Σλοβενία στην Eurovision στο Λίβερπουλ. Παρουσιάστρια της εκπομπής θα είναι η Miša Molk.

Στην εκπομπή, οι τηλεθεατές θα μάθουν όλες τις λεπτομέρειες του φετινού τραγουδιού. Εκτός από τους Joker Out, η εκπομπή Misija Liverpool θα φιλοξενήσει επίσης πολλούς άλλους καλλιτέχνες που έχουν στενή σχέση με την Eurovision των περασμένων ετών. Οι Amaya, LPS, Nuša Derenda και Tomaž Mihelič θα εμφανιστούν στη σκηνή του Studio 1 της Television Slovenia. Καλεσμένη θα είναι και η τραγουδίστρια Konstrakta, που εκπροσώπησε τη Σερβία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 και κατέκτησε την πέμπτη θέση. 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σλοβενίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *