Τσεχία: Ανακοινώθηκε η σειρά εμφάνισης του ESCZ 2023!

Η Τσεχία για πρώτη φορά εδώ και 15 χρόνια θα διαλέξει τον εκπρόσωπο της μέσω ζωντανής εκπομπής. Το ESCZ χρησιμοποιήθηκε αρχικά το 2017 , με διαδικτυακή ψηφοφορία , και έκτοτε μέχρι και σήμερα αποτελούσε τον τρόπο επιλογής της τσεχικής επιλογής. Φέτος οι πέντε φιναλίστ θα διαγωνισθούν ζωντανά στις  30 Ιανουαρίου, η ψηφοφορία θα ανοίξει κατά τη διάρκεια του σόου μέσω της εφαρμογής της Eurovision και θα κλείσει τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, με τον νικητή να ανακοινώνεται λίγο αργότερα. Ο νικητής θα αποφασιστεί 100% με ψηφοφορία του κοινού (70% από το διεθνές κοινό και 30% από το τσέχικο κοινό).

Πριν από λίγες μέρες μάθαμε τα ονόματα των πέντε φιναλίστ και σήμερα μάθαμε και την σειρά εμφάνισης τους στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου.

Η σειρά εμφάνισης των πέντε φιναλίστ είναι:

  1. Maella
  2. Pam Rabbit
  3. Markéta Irglová
  4. Vesna
  5. RODAN

Πέρσι την Τσεχία εκπροσώπησε στο διαγωνισμό το συγκρότημα We Are Domi  με το τραγούδι ” Lights Off ” και κατέκτησε την 22η θέση. Φέτος ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας για την Τσεχική Δημοκρατία , δήλωσε πως ήταν ευχαριστημένος με το επίπεδο των τραγουδιών που είχαν στα χέρια τους , και γι’αυτό αύξησε τους φιναλίστ απο τρεις σε πέντε ! Το διεθνές κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει το ESCZ 2023 μέσω ζωντανής ροής στο επίσημο κανάλι του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, ενώ το κοινό της Τσεχίας θα μπορεί να παρακολουθήσει μέσω της πλατφόρμας ροής iVysílání του τηλεοπτικού σταθμού ČT.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την τσεχική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

Πηγή: eurovoix

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *