Φινλανδία: Ακούστε το πρώτο τραγούδι του UMK 2023!

Πριν από λίγο ο τηλεοπτικός φορέας της Φινλανδίας κυκλοφόρησε το πρώτο υποψήφιο τραγούδι του UMK 2023, του φινλανδικού εθνικού τελικού για την Eurovision 2023.

Πρόκειται για το “No Business On The Dancefloor” της Keira και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Η σχεδόν 18χρονη Keira Lundström κέρδισε τις εντυπώσεις στο φινλανδικό Voice με την εντυπωσιακή φωνή της. Το πρώτο σινγκλ της καριέρας της  No Business On The Dancefloor έχει ως παραγωγούς τους Teemu Brunila και Axel Ehnström καθώς και τον Γερμανό Jason Ok.

Από παιδί, η Keira ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια. Η μουσική ήταν οικογενειακή υπόθεση και το πάθος της Keira ξεκίνησε από το σχολείο. Το 2021 συμμετείχε στο Voice και έφτασε μέχρι τον τελικό.

“Όταν  τραγούδησα μπροστά σε χιλιάδες κόσμο, αυτό το συναίσθημα ευφορίας απλά με πλημμύρισε.”

Επιρροές της Keira είναι συγκροτήματα K-pop, όπως οι BTS και οι Stray Kids και τραγουδίστριες όπως η Ariana Grande, η Doja Cat και η Dua Lipa. Η Keira θέλει να κάνει τον χορό μεγάλο κομμάτι της μουσικής της.

Στο UMK θα συνδυάσει το ταλέντο της στη μουσική και τον χορό. Ανυπομονεί για αυτό, καθώς δεν υπήρχε χρόνος για χορό στο Voice.

Κριτική επιτροπή UMK: Με τη γοητευτική και πειστική της ερμηνεία στο Voice, η Keira έχει ίσως ένα από τα πιο εξαιρετικά χορευτικά τραγούδια στην ιστορία του UMK. Τα στοιχεία του τραγουδιού περιλαμβάνουν ένα πραγματικά groove μπάσο, ένα πιασάρικο ρεφρέν, ένα drop με φλάουτο και τα απίστευτα φωνητικά της Keira, τα οποία θα μπορούσαν όλα να κάνουν το τραγούδι ραδιοφωνική επιτυχία, ακόμη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Δύο από τους πιο επιτυχημένους διεθνώς τραγουδοποιούς της Φινλανδίας, ο Teemu Brunila και ο Axel Ehnström, συνέβαλαν στο τραγούδι. Το No Business On The Dancefloor είναι σίγουρα ένα από τα πιο εντυπωσιακά single στη Φινλανδία εδώ και αρκετό καιρό.

Υπενθυμίζουμε τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του UMK 2023. Το αναλυτικό πρόγραμμα κυκλοφοριών έχει ως εξής:

  • 12 Ιανουαρίου (Keira — “No Business On The Dancefloor”)
  • 13 Ιανουαρίου (Benjamin — “Hoida Mut”)
  • 16 Ιανουαρίου (Robin Packalen — “Girls Like You”)
  • 17 Ιανουαρίου (Lxandra — “Something To Lose”)
  • 18 Ιανουαρίου (Käärijä — “Cha Cha Cha”)
  • 19 Ιανουαρίου (Kuumaa — “Ylivoimainen”)
  • 20 Ιανουαρίου (Portion boys — “Samaa Taivasta Katsotaan”)

Ο τελικός του UMK 2023 θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το UMK και την συμμετοχή της Φινλανδίας για την Eurovision 2023!

1 reply
  1. Sofia
    Sofia says:

    Ωραία φωνή και μάλλον και χορευτική κίνηση λογικά .Δε θα μας συνέφερε να πάει η συγκεκριμένη ,θεωρώντας δεδομένο ότι θα στείλουμε Melissa

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *