Φινλανδία: Τα πρώτα στοιχήματα για το UMK 2023 μετά την κυκλοφορία και των εφτά τραγουδιών!

Απέχουμε κάτι παραπάνω από ένα μήνα μέχρι τον εθνικό τελικό της Φινλανδίας για την Eurovision 2023, τα στοιχήματα όμως του Uuden Musiikin Kilpailu, έχουν ήδη αρχίσει να δείχνουν τον δικό τους νικητή.

Επικρατέστερος για την πρώτη θέση φαίνεται να είναι ο Käärijä, του οποίου το τραγούδι φαίνεται να έχει διχάσει τους fans, έχοντας όμως κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών.

Στη δεύτερη θέση, με αρκετά μικρότερη απόδοση όμως, βρίσκεται ο γνωστός στην Φινλανδία, Robin Packalen, ενώ στην τρίτη και τέταρτη θέση βρίσκεται ο Benjamin και η Keira. Το τραγούδι των Portion Boys, το τελευταίο τραγούδι του UMK που κυκλοφόρησε χθες, φαίνεται πως δεν έκανε μεγάλη αίσθηση στις στοιχηματικές εταιρείες, αφού βρίσκεται στην έκτη θέση.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχήματα:

Τα εφτά τραγούδια του Uuden Musiikin Kilpailu 2023

Mόλις χθες ολοκληρώθηκε η κυκλοφορία των εφτά τραγουδιών που θα διαγωνιστούν για να κερδίσουν την εκπροσώπηση της Φινλανδίας στην Eurovision 2023. Οι εφτά συμμετοχές είναι οι εξής (κάντε κλικ στον τίτλο του τραγουδιού για να το ακούσετε):

  1. Keira“No Business on the Dance Floor”
  2. Benjamin – “Hoida Mut”
  3. Robin Packalen – “Girls Like You”
  4. Lxandra – “Something to Lose”
  5. Käärijä – “Cha Cha Cha”
  6. KUUMAA – “Ylivoimainen”
  7. Portion Boys – “Samaa Taivasta Katsotaan”

Υπενθυμίζουμε πως μετά την κυκλοφορία των εφτά τραγουδιών, το μόνο που μένει είναι η διεξαγωγή του εθνικού τελικού, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 25 Φεβρουαρίου. Το UMK 2023 θα διεξαχθεί στο Turku με οικεδοσπότη τον Samu Haber.

Μέχρι να μάθουμε ποιός θα εκπροσωπήσει την Φινλανδία στην Eurovision 2023, ας θυμηθούμε την συμμετοχή της χώρας στον περσινό διαγωνισμό. Οι προηγούμενοι νικητές του UMK και εκπρόσωποι της Φινλανδίας στην Eurovision 2022 ήταν οι The Rasmus με το τραγούδι “Jezebel” και τερμάτησαν στην 21η θέση του Μεγάλου Τελικού:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Φινλανδίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ben
    Ben says:

    Kaarija φυσικά και κάπως έτσι θα έχουμε το πρώτο μεγάλο φαβορί της φετινής eurovision. Dance κομμάτι αλλά όχι στην χιλιοπαιγμένη συνταγή, πραγματικά έχει να κομίσει μουσικά κατι νέο. Και στη γλώσσα τους γιατί οι Φινλανδοί το αντιλήφθηκαν νωρίς ότι το authenticity επιβραβεύεται στον διαγωνισμό.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *