Alessandra Mele: ”Το τραγούδι μου γράφτηκε για τη Eurovision”| Αποκλειστική συνέντευξη!

Ένα από τα μεγάλα φαβορί του Melodi Grand Prix, η Alessandra Mele, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Eurovisionfun και τους Απόστολο Μπογιάννο και Στέλλα Γιαλετζή. Το τραγούδι της ”Queen of Kings” διαγωνίστηκε στον πρώτο ημιτελικό του MGP και κατάφερε να κερδίσει το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό!

Το τραγούδι έχει ήδη κερδίσει το κοινό, καθώς βλέπουμε να μετράει χιλιάδες προβολές στο YouTube, να χρησιμοποιείται στην πλατφόρμα του tiktok, αλλά και να βρίσκεται στην 18η θέση του Νορβηγικού Spotify (υψηλότερη θέση τραγουδιού από το φετινό MGP), με ανοδικές τάσεις!

Στην ερώτηση τι σημαίνει για εκείνη το τραγούδι της ‘‘Queen of Kings’‘ μας απάντησε:

Το τραγούδι αυτό προβάλει τη γυναικεία δύναμη, αλλά και τη δύναμη όλων των ανθρώπων,για το πόσο σημαντικό είναι να νιώθεις ο εαυτός σου. Είμαι bisexual και όταν ζούσα στην Ιταλία αναγκάστηκα να κρύψω το ποια είμαι, επειδή ένα μέρος των φίλων και συγγενών μου δε θα το ενέκριναν. Οπότε θεωρώ σημαντικό να αποδεχόμαστε ποιοι είμαστε χωρίς να μας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων , όπως και να αποδεχόμαστε πως υπάρχουν και οι άσχημες στιγμές στη ζωή από τις οποίες γινόμαστε πιο δυνατοί!

Το τραγούδι αυτό προοριζόταν εξαρχής για το διαγωνισμό της Eurovision;

Με κάλεσαν στο νορβηγικό camp που γράφονται τραγούδια για το MGP, τη δεύτερη κιόλας μέρα εγώ μαζί με τις Linda Dale, Henning Olerud και τη Stanley Ferdinandez γράψαμε το ”Queen of Kings”. Μας άρεσε πολύ κι έτσι κατέληξε στο MGP!

Ολοκληρώνοντας μας αποκάλυψε πως επρόκειτο να γίνει συνάντηση με την ομάδα της τη Δευτέρα για να συζητηθεί εάν και τι θα αλλάξει στη σκηνική της εμφάνιση για τον μεγάλο τελικό του MGP. Ενώ στην ερώτηση με ποιον Εurostar θα ήθελε να συνεργαστεί απάντησε τον Alexander Rybak, του οποίου η συμμετοχή ”Fairytale” αποτελεί και την αγαπημένη της Νορβηγική συμμετοχή!

Τέλος μας τραγούδησε ένα μέρος του τραγουδιού της acapella.

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη στην Alessandra στο παρακάτω βίντεο:

Ακούστε το “Queen of Kings” της Alessandra για το MGP 2023:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *