Bέλγιο: Δείτε το reaction video για τη συμμετοχή του Βελγίου στη Eurovision 2023!

Ο εθνικός τελικός του Βελγίου “Eurosong 2023” ολοκληρώθηκε με τoν Gustaph καιτο τραγούδι Because of youνα λαμβάνει στο τέλος της βραδιάς το εισιτήριο για την Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ!

Η ομάδα του Εurovisionfun δεν θα μπορούσε παρά να δει και να σχολιάσει τη συμμετοχή του Βελγίου για τον επερχόμενο διαγωνισμό της Εurovision! Απολαύστε τον Ματάμη Αποστόλη , τον Μπαρμπούτη Πασχάλη και τον Ρουπακιά Χρήστο σε ένα απολαυστικό reaction video με αναλυτικό σχολιασμό για την τρίτη συμμετοχή για τον διαγωνισμό του 2023!

Ο Gustaph με το “Because of you” θα σηκώσει τη σημαία του Βελγίου στο Λίβερπουλ και θα διεκδικήσει την νίκη στον ερχόμενο διαγωνισμό. Ακούστε τη συμμετοχή παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=uYWhh-E_VPo&embeds_euri=https%3A%2F%2Feurovisionfun.com%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Θα καταφέρει το Βέλγιο να ξανά βρεθεί στην πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα μετά από 6 ολόκληρα χρόνια; Κάντε την πρόβλεψη σας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Βελγίου στην Eurovision 2023!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *