BREAKING NEWS: Διέρρευσε και το Liar της Μελίσσα Μαντζούκη!

Τρία στα τρία για την Ελληνική επιλογή φέτος μιας και μετά τη διαρροή των “Shout Out” και “What they say“, στο Twitter έγινε διαρροή και του “Liar” της Μελίσσας.

Μπορείτε να ακούσετε το απόσπασμα που βγήκε παρακάτω:


Το shout out μετά τη διαρροή του δεν ακυρώθηκε από την ΕΡΤ οπότε λογικό και επόμενο είναι πως και οι τρεις συμμετοχές συνεχίζουν κανονικότατα στο διαγωνισμό, μιας και η διαρροή τους δεν αποτελεί παράβαση στους κανόνες της EBU.

Θυμίζουμε πως κατά τις πληροφορίες και το ρεπορτάζ μας, το “Liar” είναι το τραγούδι που κέρδισε την ψηφοφορία της επιτροπής κοινού, με το “What they say” να κατατάσσεται στη δεύτερη θέση αυτής, ενώ το “Shout out” κυμαίνεται μεταξύ 5/6 εκ των επτά.

Τις προηγούμενες ημέρες οι άνω αναφερόμενοι καλλιτέχνες και οι ομάδες τους εκλήθησαν στην ΕΡΤ, ώστε να παρουσιάσουν αναλυτικά τις προτάσεις τους για την εν γένει παρουσία τους στον διαγωνισμό, οι οποίες θα ληφθούν, όπως την τελευταία διετία, υπόψη της Επιτροπής της ΕΡΤ πριν αυτή προχωρήσει στην τελική βαθμολογία της.

Η εφταμελής Επιτροπή της ΕΡΤ, με πρόεδρο τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, απαρτίζεται από τους Πέτρο Αδάμ, Λεωνίδα Αντωνόπουλο, Φώτη Απέργη, Μαρία Κοζάκου, Κωνσταντίνο Μπουρούνη και Γιάννη Πετρίδη.

Yπενθυμίζεται ότι, για πρώτη φορά φέτος, η τελική απόφαση θα διαμορφωθεί σε ποσοστό 50,6% από τις επιλογές της Επιτροπής Κοινού και 49,4% από την Επιτροπή της ΕΡΤ.

Δείτε την ομάδα του Eurovisionfun και στο Youtube LIVE μετά την διαρροή και των τριών τραγουδιών για την εκπροσώπηση της Ελλάδας:

Δείτε όλα όσα σχολιάσαμε στο τελευταίο μας live αμέσως μετά τη διαρροή του τραγουδιού:

Πως σας φαίνεται το τραγούδι που κέρδισε την ψηφοφορία του κοινού; Θα θέλατε να δείτε την Μελίσσα στη σκηνή του Λίβερπουλ;

65 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Christos
    Christos says:

    Καλα αυτος o Himmel σημερα ολα στη φορα!
    Σιγουρα απο τα 3 που εχουν βγει, αν και σε κακη ποιοτητα, της Μελισσας ειναι οντως το καλυτερο.
    Απο το κακης ποιοτητας βιντεο που βγηκε, παντως δε θεωρω την 10αδα και τοσο σιγουρη. Αναμένουμε ΕΡΤ…. Ανακοίνωσε εκπρόσωπο γινομαστε ρεζίλι

    Απάντηση
  2. Stavros
    Stavros says:

    Στανταρ κατι κρυβεται πισω απο αυτο και βγηκαν ολα μαζι. Τεσπα. Μονοδρομος το τραγουδι, ωραιο, καλοκαιρινο, με μια καλη σκηνικη παρουσια θα παει ψηλα. Αντε ρε μαγκες εκει στην ερτ στειλτε την μας εχετε βγαλει τη ψυχη ρε φιλε

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Με άθλιο ήχο και το liar και το what they say ακούγονται αριστουργήματα μπροστά στο shout out. Η ΕΡΤ έχει γελοιοποιηθεί ανεπανόρθωτα, μαζί και όσοι ήταν φανατικοί υποστηρικτές του αφηγήματος “Η Επιτροπή της σου ξέρει το ελληνικό κοινό δεν είναι έτοιμο να ψηφίσει σωστά σε εθνικό τελικό “.
    Καλό θα ήταν αύριο κι όλας να βγουν να ανακοινώσουν ΤΗΝ εκπρόσωπο. Πάντως εγώ αν ήμουν η Κλαυδια η Ευαγγελία ο Κουρής και όποιοι άλλοι κόπηκαν για να βρεθεί τελική τριάδα το βύσμα (ανεξαρτήτως τι θα επιλέγει τελικά μετά από τόσες αντιδράσεις) θα σκεφτόμουν δίπλα και τριδιπλα να εμπλακώ σε διαδικασία εσωτερικής επιλογής με την παρούσα σύνθεση της ΕΡΤ…
    Κοινώς η ζημιά έγινε, εύγε ζούλα, επιτροπουλα και βύσματα!

    Απάντηση
  4. ΕΛΑ ΤΟ ΤΕΑΜΜΜΜ
    ΕΛΑ ΤΟ ΤΕΑΜΜΜΜ says:

    Τέλειο το τραγούδι.Δίνει vibes και είναι αυτο που ζητάει ο κόσμος.Πολυ περίεργο ολο αυτο όμως.Πως διέρρευσαν τα τραγούδια και με τόσο κακή ποιότητα ήχου;;Το shout out πέρνει ένα 0 είναι απαίσιο και απορώ πως μπήκε 3αδα.Του βικτωρα ωραίο είναι αλλά μια κλασική μπαλάντα.Της Μελίσσα είναι το καλύτερο και παμε για 3η σερί 10αδα!

    Απάντηση
  5. Panos
    Panos says:

    Δεν είναι κακό αλλά η περιγραφή περί χορευτικού που θα ξεσήκωνε όλη την αρένα μού φαίνεται παρατραβηγμένη. Και δεν λέω για τον ήχο που είναι πραγματικά απαίσιος, αλλά είναι ένα νορμάλ κομμάτι και μαζί με του Βίκτωρα κλάσης ανώτερο του Shout Out

    Απάντηση
  6. Kons
    Kons says:

    Ξεκάθαρα το πιο πιασάρικο κομμάτι και από τα τρία και ας μην έχει καλή ποιότητα το απόσπασμα. Έχει φωνή και άστρο. Σύγχρονο και dance που θα πάει πολύ καλά στο διαγωνισμό. Γιατί οι άλλες με το shout out μόνο Nickelodeon πάνε.

    Απάντηση
  7. Panos Sckroe
    Panos Sckroe says:

    Liar and What they say are clearly better than Shout out. I would say that both what they say and Liar have very different styles. Due to the muffled sound, it is unclear to tell how the songs really sound, but what is clear is which will be better on stage. Liar is a dance song, and as seen from spain in 2022, it could be very successful. However it is very risky. Victor Vernicos’s song is a ballad, easier to sing on stage, and seems very interesting and a song I think I would really enjoy. If I were ERT, I would choose What they Say 100%. Liar is good, but does not fit Eurovision as much.

    Απάντηση
  8. Elias
    Elias says:

    Εξαιρετικό!!!!

    Μπράβο Μελίσσα! Επιτέλους ένα χορευτικό τραγούδι! Αισθανομαι οτι μπορει ο Φωκάς να κανει παπάδες με αυτό το! Οχι δευτερη χρονια μπαλαντα ρε παιδιά

    Μελίσσα μακάρι να μας εκπροσωπήσεις!!!

    Απάντηση
  9. Mariah
    Mariah says:

    Αν δεν πάει η Μελίσσα θα είναι το μεγαλύτερο φιάσκο. Απορώ πως τα αλλά δύο βρέθηκαν στην τριάδα. Η ΕΡΤ το έχει χάσει το παιχνίδι και πρέπει να στείλει τη Μελίσσα αυτή τη στιγμή.

    Απάντηση
  10. Voix
    Voix says:

    Πιασάρικο είναι, δεν θα έλεγα μεγάλα λόγια για δεκάδες. Επίσης έχω σοβαρή ανησυχία για το κατα ποσο αυτή η κοπέλα μπορεί να χορέψει. Αν βγει ακίνητη στην σκηνή δύσκολα τα πράγματα

    Απάντηση
  11. Label 0
    Label 0 says:

    Θεϊκό! Ξεπέρασε τις προσδοκίες μου! Η ΕΡΤ πρέπει να φερθεί έξυπνα και να στείλει Melissa.

    Νομίζω μετά από ολα αυτά τα γεγονότα, θερμοπαρακαλώ τους συντάκτες για ένα εκτακτο live απόψε! Νομίζω είναι λαϊκή απαίτηση!

    Απάντηση
  12. Διερρευσαν ολα
    Διερρευσαν ολα says:

    ΤΟ Α ΓΑ ΠΩ! Θελω να παει η Μελισσα μας!!!! Και ευτυχως που διερρευσαν ολα!!! Να καταλαβει η ΕΡΤ ποσο λαθος ειναι το σκεπτικο της να στειλει το σαχλοτραγουδο!!!!!!

    Απάντηση
  13. Foivos
    Foivos says:

    Μελίσσα τώρα στο Λίβερπουλ! Ανεκδιήγητο που συναγωνίζεται τα άλλα δύο τραγούδια. Οφείλει η ΕΡΤ και η κριτική επιτροπή να την στείλουν αμέσως τώρα.

    Απάντηση
  14. AEId
    AEId says:

    Νομίζω ότι δεν είναι τυχαία η διαρροή πια. Είτε τα έδωσαν όλα στη δημοσιότητα για να πάρουν feedback, επειδή δε μπορούσαν να διαλέξουν, είτε προσπάθησαν να καλύψουν το φάουλ με το πρώτο leak.
    Σε κάθε περίπτωση χίλιες φορές να έδινε επίσημα η ΕΡΤ ένα snippet κάθε κομματιού παρά αυτό που γίνεται τώρα.

    Απάντηση
  15. Giorgos Tsimpliarakis
    Giorgos Tsimpliarakis says:

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ένα κομμάτι δυνατό,πιασιαρικο ,ξεσηκωτικό και δεν δείχνει καθόλου ένα φθηνό ποπ ντανς τραγούδι! Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου στην Μελισσα και στην Ελλάδα μας! ΕΡΤ πράξε το σωστό!

    Απάντηση
  16. James
    James says:

    Ακόμα και μ’αυτον τον κάκιστο ήχο ακούγεται ανώτερο των άλλων δύο.
    Ας ελπίσουμε πως η ΕΡΤ θα πάρει την σωστή απόφαση.
    Σ’οτι έχει να κάνει με δεκάδες κτλ είναι πολύ νωρίς ακόμα να βγάλουμε συμπεράσματα, πάντως σαν τραγούδι έχει προοπτικές για να πάρει μια αξιολόγηση θέση!

    Απάντηση
  17. gogos
    gogos says:

    Εαν αφήσει άλλο ένα 24ωρο να συνεχιστεί ΟΛΟ αυτό ο κ.Ζουλας και το «παρεάκι» του, τότε θα μοιάζει ο κ.Τσακνής «γατάκι» με αυτά γίνονται αυτό τον καιρό, σε σχέση με αυτά που έγιναν το 2016.

    Εκτος αυτού, αφήνει εκτεθειμένους και τους καλλιτέχνες!

    Όποια και αν είναι η επιλογή, φαίνεται ότι ΟΛΗ η διαδικασία, εκτος από διάτρητη, ήταν και άδικη απέναντι σε κάποιους καλλιτέχνες!

    Ν Τ Ρ Ο Π Η !!!

    Υ.Γ
    Εννοείται ότι αναιρώ μέχρι τελευταίας λέξης ΟΛΑ τα φετινά θετικά σχόλια που είχα αφήσει για την ΕΡΤ, τους ανθρώπους που διαχειρίστηκαν το project της επιλογής και συνολικά αυτής της φαιδρής, εν τέλει, διαδικασίας!

    Απάντηση
  18. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ο κοκοτος σχολίασε:
    “Leaking a song that is taking part in a national selection is very unethical , as authors won’t have the right to submit them to abother country in the future.”
    Εγώ γιατί φοβάμαι για το τι ενδέχεται να παίξει τις προσεχείς ημέρες….Έλα ΕΡΤ βάλε τη “ταφόπλακα ” σου.
    Οι ευθύνες βαραίνουν πολλούς, ήδη, πόσο μάλλον αν επιλεγεί δικτατορικά το βύσμα του ζούλα.

    Απάντηση
  19. Γέρος με το μεγάλο καπέλο
    Γέρος με το μεγάλο καπέλο says:

    Κάκιστο τραγούδι. Το μόνο που μπορεί να μας φέρει φέτος στην κορυφή είναι το υπέροχο ντουέτο της Καούρη και της Μαραγκού.
    Shout out this is the moment για τη νίκη!

    Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Κάτσε να το ακούσεις όλο..παραγωγή, κλιμάκωση, εξέλιξη μέσα στο τρίλεπτο και θα δεις. Ναι δεν ανακαλύπτει τον τροχό, αλλά από τα 7 είναι το μόνο που μπορεί, υπό προϋποθέσεις, να βρεθεί ψηλά έως πολύ ψηλά. Είναι πολύ δυνατό, αν και δεν είναι κάτι πρωτότυπο.

      Απάντηση
  20. Andi
    Andi says:

    Από τα τρία προτιμώ της Melissa. Αν και θα προτιμούσα να ακούσω και του Leon Of Athens και της Monika γιατί αφού άκουσα και τα τρία τραγούδια έστω και στην ποιότητα που τα άκουσα δεν πιστεύω ό,τι τα από τα τρία ήταν τα καλύτερα.

    Απάντηση
  21. C.G
    C.G says:

    Πρώτο σχόλιο για ό,τι έχει να κάνει με την φετινή ελληνική συμμετοχή αν και παρακολουθώ όλα τα άρθρα των παιδιών εδώ από το καλοκαίρι. Έχει ντραπεί και η ντροπή με την φετινή διαδικασία. Τραγέλαφος και ρεζιλίκι είναι ό,τι πιο κομψό μπορώ να πω που να περιγράφει την κατάσταση. Σαφώς και πιστεύω ότι οι δύο τελευταίες επιτυχημένες (βαθμολογικά) συμμετοχές μας ήταν καθαρά τυχαίες και συγκυριακές λόγω χαμηλού επιπέδου ανταγωνισμού. Έχω ξενερώσει αφάνταστα. Δεν ξέρω αν και πως σώζεται το φετινό φιάσκο. Τέτοιες διαδικάσιες, συμπεριφορές και τακτικές πάνε πίσω τον διαγωνισμό, αποτρέπουν σοβαρούς καλλιτέχνες να εμπλακούν σε οποιαδήποτε διαγωνιστική διαδικασία αφού δεν υπάρχει ίχνος αξιοπιστίας και κάνει τον κόσμο να χάνει το ενδιαφέρον του. Ας στείλουν την επιλογή του κόσμου έτσι όπως τα έκαναν και από του χρόνου μόνο κοινό ή διεθνής ανεξάρτητη επιτροπή.

    Απάντηση
    • My view
      My view says:

      Η καλομοίρα απέδειξε σε όλους ότι ήξερε τι έκανε. Δεν ήθελε να μπει σαυτη τη διαδικασία τραγελαφος γιατί θα την έτρωγε κάποιο βύσμα και επιπλέον θα της “έκαιγαν” και το τραγούδι που το χρυσοπληρωσε αφού με μεγάλη ευκολία θα το πέταγαν στο διαδίκτυο (και σε άθλια ποιότητα ήχου).

      Απάντηση
  22. EscGiann
    EscGiann says:

    Έχω περιέργεια να δώ αν θα έχει την τύχη της Chanel ή της Efendi. Και τα 2 πολύ ωραία τραγούδια αλλά άλλο γκελ έκανε το ένα και άλλο το άλλο. Σε πρώτη φάση χωρίς την τελική μορφή του, το ακούω ευχάριστα.

    Απάντηση
    • My view
      My view says:

      Σανέλ και παπαριζου δεν γεννιούνται κάθε μέρα. Η Σανέλ την οργωσε τη σκηνή και ταυτόχρονα τραγουδούσε και σούπερ. Δυστυχώς η φωνάρα και συμπαθέστατη μέλισσα είναι πολύ girly στυλακι για να βγει και να πει με aggressive τρόπο αυτό το τραγούδι και να χορέψει κιόλας. Νομίζω ο χορός είναι το αδύνατο σημείο της.

      Απάντηση
    • Μαρια
      Μαρια says:

      H Effendi είναι μια ατάλαντη άφωνη με απαίσιο κιτς τραγούδι καμιά σχέση με την Μελίσσα και το τραγούδι της το οποίο είναι αξιοπρεπέστατο ίσως λίγο συνηθισμένο.

      Απάντηση
  23. Χρηστης
    Χρηστης says:

    Ακόμα και από αυτό το κακό ήχο η παραγωγή ακούγεται πολύ δυνατή. Τα vocals της Μελίσσας στο ρεφραίν επίσης πολύ δυνατά, σε αντίθεση με τα κάκιστα φωνητικά του ντουέτου, και η ίδια δεν έχει κάτι δεύτερο (πχ Τσαγκρινού, Ρονέλα, Εφέντι) και θα εκτιμηθεί από τις επιτροπές. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μια επιτροπή δεν μπορεί να το δει αυτό

    Απάντηση
  24. Bill
    Bill says:

    Νόμιζα ότι άκουγα τραγούδι μεγάλης Αμερικανίδας τραγουδίστριας. Πολύ καλό και με τόσο κακό ήχο. Που να το ακούσουμε καθαρά και ολόκληρο!! Ανυπομονούμε Μελίσσα να σε δούμε στο Λίβερπουλ! Κανονίστε εκεί στην ΕΡΤ για να μας την σπάσετε που δεν θέλουμε τις φιλενάδες σας Μαραγκού και Καούρη, να στείλετε τον Βίκτωρ. Ναι μεν ωραία φωνή αλλά όταν έχεις τέτοιο πακέτο δεν το συζητάς καν. Και επίσης ο κόσμος μίλησε, οπότε μην τολμήσετε και τον αγνοήσετε!! Μόνο Melissa!Μόνο Liar!!

    Απάντηση
  25. Fiona
    Fiona says:

    Θέλει να μας πει ο κύριος Ζούλας και η κυρία Κοζάκου ότι αυτό το τραγούδι είναι χειρότερο από το shout out; Μας κοροϊδεύουν; Ζητάμε εξηγήσεις!!!

    Απάντηση
  26. Panos
    Panos says:

    Ε εντάξει η κοπέλα είναι αριστούργημα και η ΕΡΤ επιμένει με το shout out; Είμαστε με τα καλά μας; Αν πάνε οι Καούρη και η Μαραγκού θα μιλάμε για τις πιο μισητές εκπροσώπους μας.

    Απάντηση
  27. My view
    My view says:

    Με το χέρι στην καρδιά :ΕΑΝ της μέλισσα δυναμώσει λίγο και μπούνε δυνατά μπάσα και γίνει λίγο πιο “maruv” φάση και εάν εχει κερδίσει με μεγάλη διαφορά στο κοινό, ναι να πάει αυτό. Εάν όμως του Βερνικου είναι δεύτερο με μικρή διαφορά στο κοινό, ίσως να πρέπει να πάει ο βέρνικος. Το λέω γιατί η ερτ δεν θα δώσει πολύ χρήμα που χρειάζεται το χορευτικό της Μελισα για να γίνει υπερπαραγωγή στη σκηνή και να τα πάει πολύ καλά. Αντιθέτως η μελωδική μπαλαντα, που φαίνεται να έχει ο βέρνικος, μπορεί να στηθεί καλά και ατμοσφαιρικά και με λίγο χρήμα.

    Απάντηση
  28. Τina
    Τina says:

    Το ντουέτο αν έχει λίγο ευθυξια αφού δεν αποσύρεται τώρα ας το κάνει αμέσως μετά εφόσον και αν τους δοθεί το χρίσμα της εκπροσώπησης ας μας δείξουν έστω και την τελευταία στιγμή ότι δεν αδιαφορούν για την γνώμη του κόσμου γιατί με την στάση τους αυτό δείχνουν . Δεν έχουν την στήριξη του κοινού αυτό φαίνεται από τα τόσα αρνητικά σχόλια και αυτό δεν πρόκειται να αλλαξει

    Απάντηση
  29. Northman
    Northman says:

    Εύχομαι εν τέλει να επιλεγεί το Liar. Εντάξει δεν ανακαλύψαμε και το air-condition, αλλά είναι τραγούδι που σου μένει και σου ανεβάζει την διάθεση. Ήδη από αυτά τα δευτερόλεπτα άνετα θα τα άκουγα στο αμάξι, το βρίσκω πολύ radio friendly. Επίσης, θεωρώ πως πρόκειται για δυναμικό κομμάτι (και όχι, μια δυνατή εμφάνιση δεν είναι απαραίτητα aggressive). Δεν ξέρω αν θα επιλεγεί και τι θέση θα πάρει στον τελικό (δεν δίνω καμία πιθανότητα σε αποκλεισμό στον ημιτελικό, αν στηθεί καλά και γίνει party με το κοινό), όμως αν θέλουμε μια καλή θέση, θα πρέπει να στοχεύουμε πάντα στην 1η θέση, ανεξάρτητα αν θα την πάρουμε ποτέ ή όχι. Πολύ όμορφο τραγούδι μου φαίνεται και του Victor, αλλά προσωπικά δεν θα ήθελα πάλι μπαλάντα και η αλήθεια είναι πως αρκετοί ξένοι έχουν εκφράσει και στο παρελθόν ότι θα ήθελαν ένα ξεσηκωτικό τραγούδι από την Ελλάδα. Μπορεί παιδιά να γεννηθεί potential τύπου ”My Secret Combination”, δεν το ξέρουμε αυτό. Οπότε άποψη μου…Tutuuu-tutuu και πάμε Λίβερπουλ!!

    Απάντηση
  30. ΜΕΛΙΣΣΟΥΛΕΣ
    ΜΕΛΙΣΣΟΥΛΕΣ says:

    ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΡΑ! ΜΕ ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΠΑΔΕΣ. ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΑΡ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ! ΠΡΟΣΕΧΕ ΕΡΤ

    Απάντηση
  31. Giorgos
    Giorgos says:

    Συγγνώμη μας δουλεύει η Επιτροπή της ΕΡΤ; Έχουμε το Liar και βγάζει πρώτο το Shout out; Θέλουμε εξηγήσεις! Δεν γίνεται όλοι να έχουν ξετρελαθεί με την Melissa και η ΕΡΤ να θέλει να μας εκπροσωπήσει το ντουέτο της συμφοράς.

    Απάντηση
  32. xristina m.
    xristina m. says:

    Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΜΕΝΟ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ LIAR ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΑΣ!? ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ Η ΕΡΤ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ 2ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ ΑΠΑΙΣΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛ. ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ . CAUSE YOU’RE A LIAR ΟΛΟΙ!

    Απάντηση
  33. Vasilis
    Vasilis says:

    Γιατί καθυστερεί τόσο η ανακοίνωση; Το φιάσκο της φετινής επιλογής είναι μεγάλο. Υπάρχουν πράγματα που δείχνουν ότι δυστυχώς φέτος επικράτησε το βύσμα. Δώστε φωνή στο λαό γιατί μόνοι σας θα δείτε τον διαγωνισμό τον Μάιο.

    Απάντηση
  34. Billy_b
    Billy_b says:

    Είναι Πέμπτη 26 Ιανουαρίου και αφού μάς έχουν ροκανισει χρόνο με απίστευτες γελοιότητες (δήθεν επτάδα που έγινε τριάδα!!!), δεν μπορούν να πάρουν μια απόφαση. Αφού δεν μπορούν λοιπόν (σσ: γιατί έχουν μήπως κάποιο άτομο να βαράει το χέρι στο τραπέζι και να λέει “Το shout out θα πάει, τελείωσε το θέμα”?), την απόφαση πρέπει να την πάρει ο λαός δημοκρατικά και θα τους διασώσει για άλλη μια φορά!!! Βγάλτε τα τραγούδια σε καλή ποιότητα (και όχι έτσι που διασυρονται στο εξωτερικό από αυτή την ποιότητα) και να ψηφίσουμε. Πραγματικά δεν έχω όρεξη καν να αστειευτώ.

    Υγ: να δεις που θα ανακοινωθεί η απόφαση Παρασκευή απόγευμα μόλις θα έχει κλείσει το Ραδιομεγαρο και θα επίκειται σκ!!!

    Απάντηση
  35. Greg
    Greg says:

    Καμιά ανακοίνωση ακόμα! Τόσο πολύ θέλει η ΕΡΤ το ανεκδιήγητο shout out; Θέλουμε ολόκληρα και τα τρία υποψήφια τραγούδια και να αποφασίσει ο ελληνικός λαός. Δεν τρώμε σανό αγαπητή μου ΕΡΤ.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *